SKIP TO CONTENT
CONNECTED SERVICES
ONZE CONNECTED SERVICES

 CONNECTED SERVICES | TELEMAINTENANCE, NAVIGATIE, MYPEUGEOT

VEILIGHEID

De PEUGEOT connected services zijn ontworpen om u te helpen veilig op de weg te blijven, of dat nu via apparatuur in uw auto gebeurt of via een smartphone, tablet of computer.

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Bij pech of een ongeval kunt u rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de leider in noodoproepen in Europa. Geolokaliseerde oproepen, snelle hulp.

DANGER ZONE ALERTS

Om uw veiligheid aan boord nog verder te verhogen en u tijdens het rijden totale gemoedsrust te geven, biedt PEUGEOT u de Danger Zones-optie aan.

TELEMAINTENANCE

Met telemaintenance analyseert uw auto zelf zijn technische gegevens en stuurt deze indien nodig naar uw PEUGEOT-callcenter. Het callcenterteam kan dan contact met u opnemen om een afspraak te maken..

MIRROR SCREEN

Neem uw favoriete apps overal mee naartoe, zelfs tijdens autoritten.

BLUETOOTH®

Via Bluetooth®-technologie kunt u uw telefoon in alle veiligheid gebruiken. Vanaf het scherm van uw auto kunt u bellen, de telefoon opnemen en naar de muziek luisteren die op uw telefoon is opgeslagen.

BESPAAR TIJD EN OPTIMALISEER UW RITTEN

Met de connected services van PEUGEOT kunt u tijd besparen en de bedrijfskosten tot een minimum beperken, zowel onderweg als bij het onderhoud.

BEHEER OP AFSTAND

Met de MyPeugeot-app kunt u het opladen regelen en de temperatuur van uw auto op afstand programmeren.

MOBILITY PASS

Huur het voertuig dat aan uw behoeften voldoet en verzeker uzelf van mobiliteit te allen tijde tegen gunstige voorwaarden.

PEUGEOT KAARTUPDATE

Om optimaal te functioneren, heeft uw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom raadt PEUGEOT u aan om de kaarten regelmatig bij te werken. 

CONNECTED 3D-NAVIGATIE

Met een 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning en realtime connected services, krijgt uw rijervaring een geheel nieuwe dimensie.

MY PEUGEOT APP

Met deze gratis app blijft u te allen tijde verbonden met uw auto, zodat u niet alleen op de hoogte, maar ook in contact blijft. Een snelle, online registratie is voldoende om uw eigen persoonlijke ruimte te hebben.

ONTDEK DE PEUGEOT SERVICES STORE

Vind al uw connected services en beheer uw abonnementen online.