PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP

Maak gebruik van PEUGEOT Assistance Pechhulp onderweg indien uw auto stil is komen te staan (door pech of een ongeval). Bij pech of bij het wegslepen van uw auto wordt u opgevangen zodat u uw reis kunt voortzetten - indien nodig tot aan uw voordeur. Alle PEUGEOT-auto's profiteren levenslangop voorwaarde dat u de jaarlijkse APK voor uw voertuig binnen het PEUGEOT-netwerk uitvoert  van PEUGEOT Assistance Pechhulp.PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP: U KUNT OP ONS REKENEN

Op Peugeot Assistance kunt u rekenen bij:

 

  • Autopech
  • Een ongeval
  • Verlies van uw autosleutels
  • In de auto ingesloten sleutels
  • Verkeerde brandstof in de tank
  • Een lege tractiebatterij (24/7)

 

Peugeot zet zich maximaal in om u in deze situaties weer mobiel te maken door u ter plekke te helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Peugeot Erkend Reparateur te vervoeren.

Als u langer dan een dag geen gebruik kunt maken van uw auto, wordt u een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van uw reis of zelfs een overnachting aangeboden.

PEUGEOT zal zijn uiterste best doen om u in deze situaties weer op weg te helpen, hetzij met directe hulp langs de weg, hetzij door het wegslepen naar de dichtstbijzijnde erkende PEUGEOT-reparateur te accommoderen.

 

Als u een gehele dag stilstaat bent, profiteert u van een oplossing waarmee u uw reis kunt voortzetten, of zelfs van accommodatie.


 

ZORGELOOS RIJDEN

Peugeot Assistance is actief in de gehele Europese Unie en 15 andere landen en gebiedsdelen, zodat u zorgeloos naar elke bestemming kunt reizen met uw Peugeot. De services van Peugeot Assistance gelden voor zowel de bestuurder als alle passagiers, van een nieuw of als occasion aangeschafte Peugeot.

Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Peugeot Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Peugeot tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

 

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

ASSISTANCE VANUIT UW AUTO

Bij een ongeval of noodsituatie zorgt de noodoproep met geolokalisatie ervoor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

 

Bij een aanrijding verstuurt uw auto automatisch een noodoproep zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Wanneer u gestrand bent met uw auto, kunt u contact opnemen met Peugeot Assistance door de toets met de Peugeot-leeuw in te drukken.

 

PEUGEOT MyPeugeot app

Dankzij de MyPeugeot-app kunt u op elk moment contact met PEUGEOT Assistance opnemen.

Volg vanuit uw account de route van de sleepwagen naar uw locatie.