Expert

Peugeot e-expert

WLTP-actieradius
tot 330 km

CO2-uitstoot
0 gr. CO2 tijdens het rijden
 
Opladen
30 minuten snelladen om de tractiebatterij voor 80% op te laden

PEUGEOT e-Expert | Compacte elektrische bedrijfsauto  

De PEUGEOT e-Expert bedrijfsauto beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen en om aan al jouw behoeften te voldoen.

SUBSIDIE

Profiteer van maximaal €5.000,-

De 100% elektrische e-Expert beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Ervaar zelf de rijbeleving van Peugeot.

 

Momenteel krijg je veel terug voor jouw Peugeot. Bestel nu jouw Peugeot e-Expert en profiteer van maximaal €5.000 subsidie in 2023.

 

Maak een afspraak met je dealer voor een proefrit en ontdek elektrisch rijden.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTROMOTOR

EEN NIEUWE RIJERVARING

Actieradius tot 330 km (WLTP)

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

 • Hetzelfde laadvolume en laadvermogen van maximaal 1200kg, 2 lengtes, uitvoeringen op maat
 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geruisloze motor
 
GELD BESPAREN

0 g CO2-uitstoot tijdens het rijden

Bespaar geld:
 • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
 • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
 • Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van gemeente
 • Een Eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius.
 
SIMPEL TE GEBRUIKEN

30 minuten snelladen om de tractiebatterij voor 80% op te ladenMet behulp van een 100 kW snellaadterminal. De oplaadtijd kan variëren afhankelijk van het type en vermogen van het laadpunt, de buitentemperatuur tijdens het opladen en de temperatuur van de tractiebatterij. 

Maak je leven gemakkelijker met snel en intuïtief laden.

 • Met de ChargeMyCar-service van Free2Move vindt je een laadpunt in de buurt – waar je ook bent.
 • Beheer via de MyPeugeot-app op afstand zowel het opladen als het voorprogrammeren van de temperatuur.
 • Met de Mobility Pass huur je een voertuig met verbrandingsmotor tegen een concurrerend tarief als je af en toe een grotere actieradius nodig hebt.
 

KIES OP BASIS VAN JOUW BEHOEFTEN

Om beter tegemoet te komen aan de eisen van zakelijke gebruikers is de PEUGEOT Expert beschikbaar in nieuwe uitvoeringen die zijn afgestemd op jouw behoeften.

OFFROAD-GEBRUIK

De Peugeot Expert is met het optionele Worksite pakket een robuuste en stijlvol ogende bedrijfsauto die ook op onverhard terrein uit de voeten kan.

 

Het Worksite pakket bestaat uit:

 

 • 17" stalen velgen met zwarte naafdoppen
 • 215/60 R17 C 104 H 3PMSF Michelin AGILIS M+S banden
 • Grip Control
 • Verhoogd laadvermogen (tot wel 1400kg (afhankelijk van de uitvoering)
 • Verhoogde bodemvrijheid (175mm)
 • Carterpanbescherming
 • Reservewiel

TOT WEL 6 PERSONEN

Moet je regelmatig passagiers en de nodige lading vervoeren? Dan is dit wat je nodig hebt:


Aanbevolen uitvoering: DUBBELE CABINE

VOOR MAXIMALE RUIMTE

Je vervoert dagelijks omvangrijke ladingen en hebt een royale laadruimte nodig. Wij bevelen de Expert Long aan met de volgende kenmerken:


Aanbevolen uitvoering: EXPERT LONG

TOEGESPITST OP UW BEHOEFTEN

De Peugeot Expert is leverbaar in diverse uitvoeringen om jouw bedrijf dagelijks te ondersteunen en om aan jouw specifieke gebruiksomstandigheden te voldoen. Ontdek de verschillende uitvoeringen en stel een Expert samen die is toegespitst op jouw gebruik.

DESIGN

EEN ELEKTRISCH KARAKTER

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De Peugeot e-Expert is leverbaar in drie lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

EXTERIEURDESIGN

De pure lijnen accentueren het vloeiende en moderne silhouet. De verticaal geplaatste grille is hoog geplaatst en versterkt daardoor de krachtige uitstraling van deze in één oogopslag herkenbare bestelauto. Daarnaast kan je met het Pack LookAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  en de led-lichtsignatuur jouw bedrijfsauto een extra stijlvolle uitstraling geven.

 
ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

De stoere grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuwBeschikbaar met de optie Look Pack , het kenmerk van de elektrische Peugeot-modellen. De oplaadklep bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak.
Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuwBeschikbaar met de optie Look Pack  met groene en blauwe tinten en het specifieke ""e-Expert""-embleem.

 

 
ROYAAL INTERIEUR

De PEUGEOT e-EXPERT biedt je nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3Met Moduwork  en een nuttig laadvermogen van tot wel 1275 kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 mAfhankelijk van de uitvoering: max. 1,9 m met standaard MAM, hoger dan 1,9 m met de optie verhoogd laadvermogen .

 

COCKPIT

COMFORTABEL INTERIEUR

Aan de binnenkant biedt de PEUGEOT Expert superieur rijcomfort. ia de opstap heeft de bestuurder gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit hij een uitstekend zicht heeft op de weg. De cockpit is functioneel en ergonomisch, en biedt de bestuurder een zitpositie als in een gezinsauto en opbergmogelijkheden te kust en te keur.

SPECIFIEK INSTRUMENTENPANEEL

Het nieuwe, specifieke instrumentenpaneel met zijn 3,5 inch display met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Expert geeft essentiële rij-informatie zoals de actieradius en de vermogensmeter (Opladen/Eco/PowerCHARGE: Regeneratie/gedeeltelijk opladen van de tractiebatterij - ECO: Energieoptimalisatie - POWER: Maximaal vermogen ) in realtime weer.

3D TOUCHSCREEN

Op het grote kleurentouchscreen zijn de elektrische menu’s gemakkelijk toegankelijk via een snelkoppeling en kan je de elektriciteitsstroom duidelijk aflezen.

ELEKTRISCHE PARKEERREM

De 'e-Toggle'-knop biedt directe toegang tot de bedieningselementen van de elektrische automatische transmissie. Je kunt ook kiezen uit drie rijmodi: ECO, NORMAL en POWERECO: geoptimaliseerde actieradius – NORMAL: optimaal comfort – POWER: geoptimaliseerde prestaties bij zwaarbeladen transport . De elektrische parkeerrem werkt automatisch en is dus bijzonder gebruiksvriendelijk.

MOBIEL KANTOOR

In de cabine beschikt de Peugeot Expert met ModuworkOptioneel beschikbaar  over een draaibaar tafeltje dat kan worden gebruikt als de middenarmsteun is neergeklapt en waarmee de cabine kan worden omgetoverd tot een ergonomisch en praktisch rijdend kantoor.

 

SMARTPHONE AND TABLET HOLDERS

 

 

 

MEER MODULARITEIT VOOR EEN BETERE PRODUCTIVITEIT

Dankzij de flexibiliteit van de Moduwork®-bank, schuifdeuren en isolerende scheidingswand profiteer je met de PEUGEOT e-Expert optimaal van vele configuraties om aan de behoeften van alle zakelijke gebruikers te voldoen.

PRESTATIES ZONDER COMPROMIS

De PEUGEOT e-Expert beschikt over het modulaire en multi-energy EMP2EMP2: Efficient Modular Platform. Nieuw platform van Stellantis. -platform. Met de geoptimaliseerde architectuur biedt de nieuwe PEUGEOT e-Expert een even royale laadruimte.TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

SPEED LIMIT RECOGNITION AND RECOMMENDATION

De multifunctionele cameraOptioneel beschikbaar  herkent borden met snelheidslimieten en informeert de bestuurder op het instrumentenpaneel en/of op het head-up display. Het systeem stelt de lokale snelheidslimiet voor als de instelwaarde voor jouw snelheidsbegrenzer of cruise control indien geactiveerd.

VISIOPARK 1

De achteruitrijcameraAfhankelijk van de uitvoering standaard beschikbaar of optioneel met het 7 inch-touchscreen.  wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Op het scherm kan een beeld van bovenaf van het achterste deel van de auto en de omgeving erachter (over een hoek van 180° Op het standaardbeeld van de omgeving achter de auto worden rijlijnen weergeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, dan zoomt het systeem hier zelf op in. Je kunt ook eenvoudig beelden vanuit andere hoeken selecteren.

ACTIVE SAFETY BRAKE

De Active Safety BrakeAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  is een automatisch noodremsysteem dat ingrijpt als het een dreigende aanrijding detecteert. De camera en de radar detecteren stilstaande of bewegende obstakels. Als de bestuurder dan niet of onvoldoende afremt, dan neemt het systeem het remmen van de bestuurder over. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/u een aanrijding te voorkomen en bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken omdat de aanrijdingssnelheid lager is.

GROOTLICHTASSISTENT

Dit systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  werkt alleen als het donker is. Het systeem schakelt automatisch over van grootlicht naar dimlicht en omgekeerd, afhankelijk van de aanwezigheid van door de camera gedetecteerde voertuigen.

 

 

 

 

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW PEUGEOT e-EXPERT

230 km bij 50 kWh, 330 km bij 75 kWh

PROFESSIONELE, SPECIFIEKE SERVICES OP HET GEBIED VAN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Dankzij de services die MyPEUGEOT en Free2Move aanbiedt, geniet je van meer onafhankelijkheid dan ooit voor wat betreft het beheer van jouw elektrische voertuig.

e-REMOTE CONTROL

Communiceer op afstand met jouw auto met MyPeugeotGratis service, enkel beschikbaar met RCC + BTA of NAC + BTA - zonder BTA is de optie voor uitgesteld opladen beschikbaar via de drukknop in de laadklep  (beheer en plan het opladen om optimaal te profiteren van daluren, programmeer de temperatuur in de auto voor, enz.).

CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je gemakkelijk toegang geeft tot openbare laadpunten met de Charge My CarKosten zijn van toepassing -aanbieding van Free2Move.

MOBILITY PASS

Voor incidentele, langere reizen bieden wij jou de mogelijkheid om, wanneer jij die nodig hebt, tegen een scherp tarief een auto met verbrandingsmotor te huren.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-app Onder voorbehoud dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk, de beschikbaarheid is afhankelijk van het verkoopland  van in real time met jouw account gesynchroniseerde services:
 • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
 • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
 • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur.

OMGEBOUWDE BESTELWAGENS

 

ER IS ALTIJD EEN EXPERT DIE AAN JOUW EISEN VOLDOET

Omdat elk bedrijf andere verwachtingen heeft, is de Expert leverbaar in vele uitvoeringen: Polyvolume-uitvoeringen, kippers, dubbele cabines, ambulances, koelwagens, all-terrain-uitvoeringen, 4x4's, rijdende winkels, rolstoelvervoer, enz.

Om het ombouwen van de Expert te vergemakkelijken is deze voorzien van een aansluitmodule waarop elektrische voorzieningen kunnen worden aangesloten zonder het elektrische schema van de auto aan te passen.

Bovendien is ook een plancher cabine-uitvoering leverbaar die verschillende ombouwmogelijkheden biedt. Bij deze uitvoering zijn specifieke bevestigingspunten en versterkingen aangebracht voor een stevige bevestiging van de speciale carrosserie.

 

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

De PEUGEOT Expert minibus voldoet aan de eisen van professionals, met name door de geoptimaliseerde totale kosten van eigendom. PEUGEOT heeft gebruik gemaakt van zijn expertise om een geavanceerd ontwerp, hoogwaardige afwerking en duurzaamheid te ontwikkelen voor de PEUGEOT Expert, om zo de wederverkoopwaarde te maximaliseren.

Bovendien zijn de uitrustingselementen, de materialen en de motoren met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, zodat u zeker kunt zijn van lage onderhoudskosten en verbruikscijfers.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons operational lease-aanbod Free2Move Lease en de bijbehorende services (zoals wagenparkbeheer), al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringen, garanties en 24/7 pechhulpservice en niet te vergeten de aftersales-services voor bedrijfsauto's.