WAGENPARKOPLOSSINGEN

WAGENPARKOPLOSSINGEN

BEHEER DE MOBILITEIT VAN JOUW BEDRIJF MET FREE2MOVE

Onze oplossingen voor wagenparkbeheer zijn bedoeld voor bedrijven van elke omvang, ongeacht de branche waar je in werkt, om je te helpen de kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verhogen. Met 200 jaar expertise in autotechnologie ondersteunt Stellantis bedrijven bij hun digitale transformatie met zijn mobiliteitsmerk Free2Move. Deze oplossingen vereenvoudigen het wagenparkbeheer met een flexibel, gebruiksvriendelijk systeem dat voor elk type voertuig werkt.

 

Free2Move biedt twee wagenparkbeheeroplossingen voor bedrijven: Connect Fleet, een realtime oplossing voor wagenparkbeheer en Fleet Sharing, een autodeelservice. 

Deze kant-en-klare oplossingen zijn onafhankelijk, maar kunnen naar behoefte worden gecombineerd. Je kunt ze ook combineren met jouw Free2Move Lease finance-lease-oplossing.

MEERDERE MERKEN
Onze aanbiedingen zijn compatibel met jouw volledige wagenpark, inclusief alle automerken en -modellen, zodat u een 360°-overzicht van jouw wagenpark krijgt. 
BETROUWBAARHEID
Onze oplossingen vallen onder de Stellantis-fabrieksgarantie. De van jouw voertuigen verzamelde gegevens, zijn veilig en zijn van jou. Voor hun persoonlijke ritten kunnen jouw medewerkers de geolocatie op elk moment uitschakelen. 
ECO-VRIENDELIJK
Met deze mobiliteitsdiensten kan je brandstof besparen, het rijgedrag verbeteren en jouw CO2-voetafdruk verkleinen door het gebruik van jouw servicewagens te optimaliseren. 

CONNECTED FLEET MANAGEMENT

CONTROLEER UW WAGENPARK IN REAL TIME MET CONNECT FLEET 

 

EEN SERVICE DIE AAN UW BEDRIJF IS AANGEPAST 

Microbedrijven

Krijg een overzicht voor gegarandeerde besparingenZelfs met een klein wagenpark kan je jouw investering vanaf de eerste maanden terugverdienen met besparingen bij tankstations en met in betere staat verkerende voertuigen via onderhoudswaarschuwingen. Met real-time monitoring van de reizen van jouw teams kan je tijd besparen en de productiviteit verhogen.

 
MKB
Verhoog de veiligheid achter het stuur
 

Moedig jouw collega's aan met gegevens over ecologisch rijden om zowel duurzamer te rijden als om ongevallen te verminderen. Als resultaat merken bedrijven een verbetering in het rijgedrag en daarmee lagere verzekeringskosten.

 
GROTE BEDRIJVEN

Betere klantenservice met geolocatie

 

Het in realtime beheren van jouw bedrijf biedt meer traceerbaarheid, geoptimaliseerde ritten en meer anticipatie op noodsituaties, zodat je deadlines kunt halen en sneller kunt reageren. Door call-outs te volgen en te geolokaliseren, kan je factureringsgeschillen verminderen.
 

DE VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

1 . EEN BETER BEHEERD WAGENPARK

Op hetzelfde platform heb je een 360° zicht op de status van jouw volledige vloot. Dankzij geautomatiseerde waarschuwingen worden jouw voertuigen regelmatiger onderhouden, vermindert je het risico op groot onderhoud en verbruik je minder.

2 . VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Door minder voertuigen te gebruiken die niet essentieel zijn voor jouw bedrijf, kan je jouw budget onder controle houden. Bovendien helpt geolocatie je voertuigen terug te krijgen en boetes aan te wijzen zonder het risico te lopen de nieuwste regelgeving te overtreden.

3 . DATA PRIVACY

De wagenparkbeheerservice van Free2Move voldoet aan de wet op het gebruik van persoonsgegevens. Met de 'privacy'-knop in de voertuigen kunnen jouw medewerkers de geolocatie stoppen en zo hun persoonlijke privacy behouden.

COMBINEER UW FLEET MANAGEMENT-AANBIEDING MET FINANCE LEASING

Onze Connect Fleet-oplossing voor wagenparkbeheer kan worden gecombineerd met ons Free2Move Lease-financieringsaanbod voor al uw voertuigen. U kunt dit ook combineren met het Interparc Connect Management-aanbod om het volgen van uw wagenpark van meerdere merken te verbeteren en tegelijkertijd van een leasecontract dat is afgestemd op uw bedrijf te profiteren.

 

  • Dit geeft u een online platform voor het rapporteren van voertuiggegevens via Connect Fleet, gekoppeld aan online beheer van langlopende leasecontracten via Free2Move Lease.
  • Een enkele betaling voor service en leasing levert u een complete gebruiksklare oplossing op. 
  • Een abonnement op Interparc Connect Management is mogelijk als onderdeel van een financiële leasingovereenkomst met Free2Move Lease.

DEEL JOUW VOERTUIGEN  MET FLEET SHARING

DE VOORDELEN VAN FLEET SHARING 

Fleet Sharing is een service waarmee je jouw verbonden voertuigen met jouw collega's kunt delen. Deze oplossing is een effectief alternatief voor de kosten die gepaard gaan met kilometervergoedingen, taxitarieven of kortlopende leaseovereenkomsten. Je medewerkers hebben de totale vrijheid om bedrijfswagens via het online platform te reserveren en ze krijgen via een sleutelhanger, smartphone of connected sleutelhouder 24/7 toegang tot de wagen van hun keuze. Deze service helpt je om duurzamer te zijn, waardoor je jouw CO2-uitstoot kunt verminderen door jouw wagenpark te optimaliseren en je zo te helpen om te voldoen aan de wet op Energietransitie.
EEN ZUINIG ALTERNATIEF VIA EEN EENVOUDIGE EN PRAKTISCHE SERVICE
Een flexibel online boekingssysteem dat zich aanpast aan jouw behoeften en aan alle merken van jouw wagenpark. Krijg gemakkelijker toegang tot de auto met een sleutelhanger, smartphone of connected sleutelhouder. Autodelen verlaagt de reiskosten en de bediening van jouw voertuigen. Verhoog de efficiëntie door middel van een connected  wagenpark  en bewaak het gebruik in realtime. 
PRIVÉ VERHUURVOERTUIG
Je hebt de mogelijkheid om 's avonds en in het weekend voertuigen aan jouw medewerkers te verhuren voor persoonlijk gebruik. Zo maakt je gebruik van de beschikbare en ongebruikte voertuigen in jouw wagenpark voor extra besparingen. 
INZICHTEN OP MAAT
Ontvang gratis samenvattingen met parameters van het wagenparkgebruik die bij jou passen. Ons team aan experts zal persoonlijke ondersteuning bieden bij de implementatie van deze oplossing. 

DE BELANGRIJKSTE STAPPEN 

1. RESERVERING

Zodra je je hebt geregistreerd, kunt je naar het online platform gaan of de Fleet Sharing-app openen om een voertuig met een keuze uit data en gebruiksduur te selecteren.

2. ONTGRENDELEN

Voertuigtoegang via bedrijfsfob of smartphone met  veilig ophalen van de sleutel van het handschoenenkastje, of connected sleutelhouder.

4. TERUGBRENGEN

Je breng het voertuig terug en vergrendelt het voertuig op dezelfde manier als het ontgrendelen.