SKIP TO CONTENT

NAVIGATIEKAART UPDATES

Om optimaal te functioneren, heeft uw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom biedt PEUGEOT u aan om de kaartgegevens regelmatig bij te werken.

UW NAVIGATIE UPDATEN: WAAROM?

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Als u regelmatig uw TomTom update, dan profiteert u van:

 

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

Een constant evoluerend wegennet

Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door uw navigatiesysteem gekozen zal worden om u naar uw bestemming te leiden.

 

Geoptimaliseerde routes

Zorg voor een regelmatige kaartupdate van de kaartgegevens van uw navigatiesysteem om te kunnen profiteren van een optimale routebegeleiding. Zo wint u kostbare tijd en maakt u minder kilometers om op de plaats van bestemming te komen.

 

WELKE UPDATE IS ER VOOR UW NAVIGATIESYSTEEM?

Navigatiekaart updates zijn te koop bij een Peugeot Servicepunt. De benodigde kaart update hangt af van het type navigatie in uw Peugeot, dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen.

 

Raadpleeg uw Peugeot dealer of de Peugeot klantenservice (0800-7384368) voor de beschikbare navigatiekaart updates en prijzen.