SKIP TO CONTENT

ELEKTRISCH RIJDEN MET PEUGEOT

Elektrische mobiliteit voor professionals

VOORDELEN VAN ELEKTRISCHE AUTO'S VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS 

Bedrijfskosten, overheidssubsidies, brandstofbesparingen... In het kader van jouw zakelijke activiteiten, profiteer je van talloze rijvoordelen wanneer je een elektrische of plug-in hybride auto aanschaft.

DE ACTIERADIUS VAN JE ELEKTRISCHE AUTO

Bij het kopen van een elektrische auto kan de actieradius een beetje een knelpunt zijn. Gebruikers willen dat de actieradiuswaarden van de fabrikant zo goed mogelijk overeenkomen met hun werkelijke gebruik.

LAAD JE ELEKTRISCHE AUTO OP

Ontrafel het mysterie en ontdek hoe je een elektrische auto van PEUGEOT oplaadt.

Met oplaadkabels om je elektrische auto thuis of op het werk op te laden en laadpunten om onderweg op te laden, kun je altijd een oplaadmogelijkheid vinden.

HYBRIDE VOERTUIGEN OPLADEN

De plug-in hybride wagens van PEUGEOT zijn ontworpen om eenvoudig en intuïtief op te laden. Zodra de auto is aangesloten, geeft een op kleur gecodeerd display de voortgang van het opladen aan. De oplaadtijd van een auto is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of van het laadpunt.

ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

De elektrische aandrijvingen van PEUGEOT zorgen voor emissievrij, vloeiend en stil rijden, evenals hoogwaardige wegprestaties.

PLUG-IN HYBRID-TECHNOLOGIE

Een plug-in HYBRID- en HYBRID4-oplossing gecombineerd met een benzinemotor. Er wordt gebruik gemaakt van een reeks topklasse technologieën, die voor de gebruiker allemaal op een eenvoudige en volledig transparante manier samenkomen.