SKIP TO CONTENT
Boxer

Gecombineerd brandstofverbruik (WLTP):

tussen de 6,2 en 8,4 l/100 km

Gecombineerde CO2-uitstoot (WLTP):
tussen de 164 en 224 gr/km

Peugeot e-Boxer & Boxer de multifunctionele bestelwagen voor professionals 

Ter gelegenheid van de overgang naar de nieuwste 'Euro 6'-emissienormen, vernieuwt de PEUGEOT BOXER zijn gamma. Naast de gebruikelijke PRO- en PREMIUM-afwerkingen, doen zowel 'voorgeconfigureerde' GRIP- en ASPHALT-uitvoeringen als nieuwe apparatuur hun intrede in het BOXER-gamma.
Ten slotte geeft deze bedrijfswagen je de vrijheid om te kiezen tussen een dieselmotor of een elektromotor.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTROMOTOR

EEN NIEUWE RIJERVARING

Actieradius tot 248 kilometer Voor de L2S-, L3- en L4-uitvoeringen uitgerust met een 75kWh-batterij. Tot 117vkm WLTP voor de L1- en L2-uitvoeringen uitgerust met de 37 kWh-batterij. (WLTP)

Een volledig elektrische aandrijving zorgt voor nieuwe sensaties zonder in te leveren op prestaties:

 

 • Identieke laadcapaciteit, behouden laadvermogen, uitvoeringen op maat
 • Scherpe acceleratie dankzij het onmiddellijk beschikbare motorkoppel
 • Rijcomfort dankzij verminderde trillingen

GELD BESPAREN

0 gram CO2 uitgestoten tijdens het rijden

Geniet van aanzienlijk lagere autokosten:

 

 • Kosten voor elektriciteit zijn lager dan voor brandstof
 • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
 • Diverse overheidssubsidies (afhankelijk van regio) en investeringsaftrek

GEBRUIKSGEMAK

1 uur om 80% van de actieradius Met een snellader van 50 kW voor beide batterijcapaciteiten.  te herstellen 

 

Maak je leven makkelijker met snel en intuïtief opladen. Dankzij de verschillende laadoplossingen en de ChargeMyCar-service met Free2Move vind je altijd en overal een laadpunt voor jouw elektrische bedrijfswagen.

KIES JOUW PEUGEOT BOXER NAAR JOUW BEHOEFTEN

Elk beroep heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om aan de specifieke eisen van zijn klanten - professionals, eenmanszaken of wagenparkbeheerders - te voldoen, is de PEUGEOT Boxer beschikbaar in verschillende uitvoering om aan jouw behoefte te voldoen.

 

ALTIJD ONDERWEG

Je legt vele kilometers af. Voor dagelijkse zaken heb je nodig:


Aanbevolen uitvoering: ASPHALT

MOEILIJK TERREIN

Je wordt geconfronteerd met moeilijk toegankelijk terrein. Voor dagelijkse zaken heb je nodig:Aanbevolen uitvoering: GRIP

TOT 17 PERSONEN

Je vervoert personen. Voor dagelijkse zaken heb je nodig:

 

LADING

Je verplaatst grote of zware ladingen. Voor dagelijkse zaken heb je nodig:

 • 8 opties aan binnenvolumes van 8 tot 17 m³.
 • geoptimaliseerde vloerbreedte tussen wielkasten tot 1.422 m.
 • maximale breedte van 1.870 m.
 • breed GVW Bruto voertuiggewicht  -gamma, met 2 verschillende series: licht (4 opties van 2,8 tot 3,5 ton) en zwaar (2 opties van 3,5 en 4 ton).


Aanbevolen uitvoering: ASPHALT

NUL EMISSIES

Je hebt een elektrische auto nodig. Voor dagelijkse zaken heb je nodig:

Aanbevolen uitvoering: e-BOXER

OP MAAT NAAR JOUW BEHOEFTEN

In de PRO-uitvoering, een essentieel voertuig dat klaar is om op maat te worden samengesteld om aan jouw meest specifieke behoeften te voldoen.

Aanbevolen uitvoering: PREMIUM

NIEUWE PEUGEOT e-BOXER

ELEKTRISCH KARAKTER

Dankzij de elektromotor is de nieuwe PEUGEOT e-Boxer welkom in milieuzone gebieden met beperkt verkeer. De elektrische klep is vooraan aan de bestuurderszijde geplaatst.
De PEUGEOT e-Boxer is ook verkrijgbaar in chassis met enkele cabine, chassis met dubbele cabine en plancher cabine zodat er voor jouw bedrijf een type ombouw op maat mogelijk is.


 

 

EXTERIEUR DESIGN
De nieuwe PEUGEOT e-Boxer behoudt de krachtige, robuuste stijl van de verbrandingsmotor uitvoeringen, aan de buitenzijde aangevuld met de 'e-Boxer'-badge dat aangeeft dat hij tot het elektrische gamma van PEUGEOT-bestelwagens behoort.
 
ONDERSCHEIDENDE SYMBOLEN
De 'e' van het e-Boxer-embleem staat ook op beide voorschermen om te benadrukken dat de nieuwe PEUGEOT e-Boxer over een elektrische aandrijflijn beschikt.

 
INTERIEUR ZONDER COMPROMIS
De nieuwe PEUGEOT e-Boxer biedt 5 carrosserievarianten voor een nuttig volume van 8 tot 17 m3. De tractiebatterijen worden zonder impact op de laadruimte geplaatst. Het laadvermogen kan oplopen tot 1.890 kg, afhankelijk van de uitvoering. 

RIJCOMFORT

In de nieuwe PEUGEOT e-Boxer is het dashboard elegant en functioneel dankzij de talrijke opbergvakken.

Met de nieuwe navigatie en het 9 inch touchscreen Afhankelijk van de uitvoering en bestemming optioneel of niet beschikbaar.  kun je genieten van:

 

 

Wagenparkbeheerders kunnen vertrouwen op de nieuwe 'PEUGEOT CONNECT' Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar. -telematicabox, die het volgende mogelijk maakt:

 

 • controle van het brandstofverbruik.
 • Voertuigtracering in geval van diefstal of een geografisch gebied dat moet worden gerespecteerd.
 • onderhoudsopvolging.
 • advies over eco-rijden.

RIJMODI

De nieuwe PEUGEOT e-Boxer is, ongeacht de tractiebatterijcapaciteit, uitgerust met een elektromotor van 90 kW Komt overeen met 120 pk  die een permanent koppel van 260 Nm levert in combinatie met een automatische transmissie.

In plaats van de handgeschakelde versnellingsbak worden drie knoppen gebruikt om de rijmodus van het voertuig te selecteren:

 

 • 'D' voor Drive (vooruit);
 • 'N' Neutral (neutraalstand);
 • 'R' voor Reverse (achteruit).

SPECIALE BINNENSPIEGEL

De speciale binnenspiegel is voorzien van een display waarop specifieke informatie over de werking van de PEUGEOT e-Boxer wordt weergegeven:

 

 • Laadniveau van de tractiebatterij (in procenten);
 • De actieradius in kilometer;
 • De spanning in volt;
 • De stroomsterkte;
 • De rijmodus (D, N of R).

VEILIGHEID & RIJHULPMIDDELEN

DODEHOEKBEWAKING

 

De Blind Spot Monitoring-systeem Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar.  waarschuwt de bestuurder voor de aanwezigheid van een ander voertuig in de dode hoeken van zijn of haar PEUGEOT Boxer indien dit een potentieel gevaar kan opleveren. Zodra een voertuig (auto, vrachtwagen, fiets) wordt gedetecteerd, wordt de bestuurder via een oplichtend lampje in de achteruitkijkspiegel aan de desbetreffende zijde gewaarschuwd.

'TRAILER MERGE ASSIST'

De dodehoekbewaking wordt aangevuld met de 'Trailer Merge Assist' Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar.  . Deze nieuwe functie regelt de dodehoekbewaking en houdt bovendien rekening met de grootte van een aanhangwagen (lengte tussen de 3 en 9 meter). De bestuurder wordt via het instrumentenpaneel gewaarschuwd.

'REAR TRAFFIC ALERT'

'Rear Traffic Alert' Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar.   is een nieuwe functie op basis van de dodehoekbewaking. Als de achteruitversnelling is ingeschakeld, detecteert deze innovatie voertuigen die de auto van links of rechts naderen binnen een afstand van 50m. De bestuurder wordt voor deze informatie gewaarschuwd met een geluidssignaal.

VERKEERSBORDHERKENNING EN - AANBEVELING

De multifunctionele camera Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  herkent verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de geldende snelheidslimiet weer op het instrumentenpaneel.

'DISTANCE ALERT'

De 'Distance Alert' Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar.  -functie (Collision Risk Warning) waarschuwt de bestuurder voor een dreigende aanrijding met een voorligger die zich op dezelfde rijstrook bevindt.
Deze visuele waarschuwing in combinatie met een geluidssignaal gaat net voorafgaand aan de activatie van de 'Active Safety Brake'.

'ACTIVE SAFETY BRAKE'

De 'Active Safety Brake' (automatische noodrem) grijpt na een waarschuwing van de 'Distance Alert'-functie in, als de bestuurder niet snel genoeg reageert en het rempedaal niet intrapt. Zo kan het systeem, zonder dat de bestuurders ingrijpt, een aanrijding voorkomen of de ernst ervan beperken door de voertuigsnelheid te verminderen. De Active Safety Brake werkt indien:

 • Bij een snelheid tussen 5 km/u en 140 km/u als een rijdend voertuig wordt gedetecteerd.
 • Bij een snelheid tot 80 km/u als een stilstaand voertuig wordt gedetecteerd.

'HILL DESCENT CONTROL'

Hill Descent Control Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar.  (HDC) is een nieuwe functie die de bestuurder helpt om het voertuig op een steile afdaling veilig en perfect onder controle te kunnen houden. Het innovatieve systeem zorgt ervoor dat je het voertuig op een zeer lage snelheid (3 km/u) kunt houden voor controle en veiligheid.  

LANE DEPARTURE WAARSCHUWINGSSYSTEEM

Het Lane Departure Warning System (LDWS) Afhankelijk van de uitvoering en bestemming standaard, optioneel of niet beschikbaar. detecteert, met een camera die doorlopende of onderbroken wegmarkeringen herkent, het onvrijwillig overschrijden van een rijstrookmarkering. De camera analyseert het beeld en, indien de aandacht van de bestuurder wegvalt en de snelheid hoger is dan 60 km/u, geeft hij een visuele waarschuwing bij een richtingsafwijking.

ZAKELIJKE SERVICES SPECIFIEK VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

Om zijn klanten te ondersteunen bij de energietransitie, lanceert het merk PEUGEOT een reeks services op basis van drie pijlers:

Easy-Charge

of hoe het je gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot de verschillende oplaadoplossingen:

 • een aanbod van laadoplossingen thuis of op kantoor, een diagnose om de te plannen elektrische installatie te evalueren en de beste laadoplossing en de uiteindelijke installatie,
 • een openbaar oplaadaanbod via Free2Move, inclusief een oplaadpas die toegang geeft tot een netwerk van meer dan 220.000 terminals in Europa.
 

Easy-Move

of hoe jouw mobiliteit onder alle omstandigheden te garanderen:

 • Reisplanner: tool voor het plannen en organiseren van lange reizen via de Free2Move app,
 • Mobiliteitspas: verlengde en gegarandeerde mobiliteit dankzij een vast tarief, inbegrepen in de huur van jouw bedrijfswagen, waardoor je op elk moment een voertuig in overeenstemming met jouw behoeften kunt huren.

Easy-Care

of hoe je de e-Boxer te laten ontdekken, zodat je er in alle rust van kunt genieten:

 • nieuwe simulatoren en digitale routes om mensen elektrisch rijden te helpen ontdekken op de PEUGEOT-merkwebsites,
 • onderhoudscontracten en aangepaste pechhulp, die kunnen worden opgenomen in één financieringspakket zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw bestelwagen.

MYPEUGEOT®

BLIJF VERBONDEN MET JOUW AUTO

Profiteer dankzij de gratis MyPEUGEOT® Beschikbaar afhankelijk van bestemming  -app van in real time met uw account gesynchroniseerde services:

 • Houd de status van jouw voertuig in de gaten (gebeurtenisgegevens, locatie).
 • Snelle en gemakkelijke toegang tot de assistentie helpdesk.
 • Beheer de onderhouds- en servicevereisten van jouw voertuig.
 • Beheer eenvoudig het opladen van jouw batterij.

OMGEBOUWDE BESTELWAGENS

ÉÉN GAMMA, TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Het PEUGEOT Boxer-assortiment bied je tot 8 carrosserievarianten die je aan elk gebruik en elk beroep kunt aanpassen:

 

 • Gesloten bestelwagens, bestelwagens met raam of deelvenster en enkele of dubbele cabines voor het vervoer van goederen
 • Platformcabines, chassis met enkele of dubbele cabine en gemotoriseerde cabines, die dienen als basis voor ombouw.
 • MPV en minibus voor personenvervoer, met configuraties in 5, 9, 14 en 17 zitplaatsen Voor voertuigen met meer dan 9 personen is een specifieke vergunning vereist. , afhankelijk van het model dat je kiest.

Je kunt ook profiteren van onze BEDRIJFSWAGEN omgebouwde bestelwagens, die uit voorraad leverbaar zijn!

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

De PEUGEOT BOXER vernieuwt zijn gamma om aan de behoeften van professionals te voldoen, met name wat betreft het optimaliseren van de totale eigendomskosten. PEUGEOT heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de PEUGEOT Boxer te maximaliseren om zo de restwaarde te maximaliseren.

Zo zijn ook de apparatuur, materialen en aandrijflijnen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik te minimaliseren.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease langetermijnlease-aanbod en aanverwante diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie; en niet te vergeten de after-sales service voor professionele voertuigen.