SKIP TO CONTENT
PEUGEOT e-PARTNER

 

WLTP-actieradius :

275 km

Uitstoot : 
0 gr. CO2 tijdens het rijden

Opladen : 
30 minuten snelladen voor 80% actieradius

PEUGEOT PARTNER

 

 

PEUGEOT e-Partner & Partner | de elektrische bestelauto

Met meer dan 20 jaar testen door professionals als basis, met een kwaliteit die een maatstaf is op de markt, biedt de nieuwste generatie PEUGEOT Partner met de PEUGEOT i-Cockpit® een ongeëvenaard niveau van comfort en gemak in het bedrijfswagensegment.

 

 

SUBSIDIE

Profiteer van maximaal €5.000,-

De compacte 100% elektrische e-Partner is ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen. Ervaar zelf de rijbeleving van Peugeot.

 

Momenteel krijg je veel terug voor jouw Peugeot. Bestel nu jouw Peugeot e-Partner en profiteer van maximaal €5.000 subsidie in 2022.

 

Maak een afspraak met je dealer voor een proefrit en ontdek elektrisch rijden.

VOORDELEN ELEKTRISCHE MOTOR
NIEUWE VORM VAN RIJPLEZIER

Tot 275 kilometer actieradius WLTP)

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

 • 2 lengtes met een maximum laadvolume van 3,3 tot wel 4,4 m3.
 • Een laadvermogen tot 800 kg.
 • Aanhanger trekgewicht tot 750 kg.
 • Soepel, schokvrij rijden.
 • Stevige acceleraties dankzij onmiddellijk beschikbaar koppel.
 • Een geluidloze motor.
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen.
 
ECONOMISCH RIJDEN

0 gram CO2 uitstoot

 

Bespaar geld door:

 

 • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof.
 • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud.
 • Een eco-modus die de actieradius zo groot mogelijk maakt.
 • Een eventuele overheidssubsidie, afhankelijk van gemeente.
 
EENVOUDIG GEBRUIK

30 minuteen om de tractiebatterij voor 80% op te laden* Met een 100kW-lader. De laadtijd is afhankelijk van het type en vermogen van het laadpunt, de omgevingstemperatuur van het laadpunt en de temperatuur van de tractiebatterij  

 

 • Maak het uzelf makkelijk dankzij snel en intuïtief herladen. Met de service ChargeMyCar van Free2Move Services, vindt u altijd en overal een oplaadpunt .
 • Beheer op afstand het laden, het voorverwarmen en andere functies via de MyPeugeot app.
 • Huur een auto met verbrandingsmotor voor een voordelig tarief met de Mobility Pass indien je een tijdje meer actieradius nodig hebt.
 

KIES OP BASIS VAN JOUW BEHOEFTES

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

 

TIJD AAN BOORD

Jouw auto is je mobiele kantoor

Voor dagelijkse zaken heb je nodig:

 

 

Aanbevolen uitvoering: ASPHALT

LANGE AFSTANDEN

Een echte kilometervreter

Voor dagelijkse zaken heb je nodig:

 

 • Rij- en parkeerhulpsystemen
 • Elektrische parkeerrem
 • PEUGEOT i-COCKPIT®
 • Surround Rear Vision
 • Efficiënte motoren gecombineerd met de 8-traps automatische transmissie EAT8Afhankelijk van uitvoering  

MOEILIJK TERREIN

U heeft te maken met moeilijk terrein

Voor dagelijkse zaken heeft u nodig:


Aanbevolen uitvoering: GRIP

ZWARE LADING

U vervoert zware ladingen

U vervoert dagelijks zware ladingen en u heeft nodig:

 

Aanbevolen uitvoering: PREMIUM STANDARD UITVOERING 1.000 kg

VOLUME-VEREISTEN

U vervoert grote ladingen

Voor dagelijkse zaken heeft u nodig:

 
Aanbevolen uitvoering: PREMIUM LONG UITVOERING

OP MAAT NAAR UW BEHOEFTEN

In de PRO-uitvoering, een essentieel voertuig dat klaar is om op maat te worden samengesteld om aan uw meest specifieke behoeften te voldoen.

VOLLEDIG AANBOD

De PEUGEOT Partner is verkrijgbaar in de uitvoeringen Asphalt en Grip. Zo voldoet de Partner aan de behoeften van alle professionals!

EEN BEWEZEN PRO-VOERTUIG

DE MOGELIJKHEID OM BETER TE WERKEN

De PEUGEOT PARTNER is ontworpen om maximale en onfeilbare functionaliteit te bieden met:

 • de STANDARD-uitvoering met een lengte van 4,4 m, die een geoptimaliseerde, laadlengte van 1,81 m garandeert. Deze lengte maakt het mogelijk om 2 europallets te laden voor een volume tussen de 3,3 m3 tot 3,8 m3, afhankelijk van de uitvoering.
 • de LONG-uitvoering  die geoptimaliseerde capaciteit biedt door verder uit te breiden naar 4,7 m (+35 cm). Deze heeft een laadlengte van 2,16 m en een laadvolume tussen de 3,9 m3 en 4,4 m3.

Ontworpen naar een variant van het EMP2-platform, maakt de PEUGEOT PARTNER manoeuvreren gemakkelijker dankzij zijn korte overhangen en korte draaicirkel:  de draaidiameter tussen de stoepranden is slechts 10,82 m voor de STANDARD-uitvoering en 11,43 m voor de LONG-uitvoering.

Of het nu gaat om STANDARD of LANG carrosserieën, het laadvermogen kan variëren van 650 kg tot 1.000 kg, afhankelijk van de uitvoering.  U kunt van het Cargo Loading Pack Optioneel volgens uitvoering  profiteren om versterkte laadruimteverlichting te combineren met maximaal 10 sjorogen.

 

EEN 'BUSINESS PARTNER'-LOOK MET EEN UNIEK KARAKTER

Omdat een bedrijfsauto een onmisbaar hulpmiddel is voor zowel mobiliteit als imago, geeft de bijzondere aandacht die aan de stijl, het comfort aan boord en het gebruiksgemak van de PEUGEOT PARTNER wordt besteed, een nieuwe ervaring aan professionals.

De PEUGEOT PARTNER heeft een robuuste voorzijde met een verticaal rooster en bewerkte optiek, een korte, horizontale motorkap, een hoge taillelijn en verkorte overhangen. Voor langere, aangenamere reizen is er bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort.

 

 

LEVENSKWALITEIT AAN BOORD

De opbergvakken zijn ontworpen voor professioneel, meervoudig gebruik, gemakkelijk toegankelijk en slim gerangschikt in het interieur: dashboardkastje, kofferbakvak, met hangslot afsluitbare opbergruimte onder de zitting van de middelste zitplaats, het opbergvak boven de voorruit of bovenste dashboardkastje.  Aan de voorzijde profiteert de passagier van de ruimte die wordt gewonnen door het 'bag in roof' airbag-type. Deze ruimte kan naar wens worden gebruikt voor een 15 inch computer of kan worden gekoeld.

Om uw lading veilig vast te zetten, worden er standaard 6 sjorogen meegeleverd en kunnen er nog 4 op middelhoge hoogte worden toegevoegd. De toegankelijkheid wordt gemaximaliseerd door de schuifdeuren aan de zijkant (optioneel) en de achterste draaideuren (2/3 - 1/3) zorgen voor een ruime toegang tot de laadruimte (achterklep optioneel).

MULTIFLEX-ZITBANK

VOOR EEN NIEUWE LEVENSKWALITEIT AAN BOORD

De PEUGEOT Partner kan worden uitgerust met de modulaire Multiflex-zitbank: een vlakke vloer, een verhoogd nuttig volume van 500 l en een nuttige lengte tot 3 m in de STANDARD-uitvoering en zelfs 3,35 m in de LONG-uitvoering. Dit alles met behoud van de mogelijkheid om 2 personen te vervoeren dankzij de neerklapbare passagiersstoel aan de zijkant.

Met deze uitrusting kunnen 3 personen vooraan plaatsnemen: u optimaliseert uw ritten door zowel teams als gereedschap te vervoeren. De centrale ruimte wordt vergroot door het ontbreken van een handremhendel.

Er kan een mobiel kantoor worden gecreëerd dankzij de in de neerklapbare rugleuning van de middelste zitplaats geïntegreerde draaibare schrijftafel die zowel naar de passagiersstoel als naar de bestuurdersstoel kan worden gedraaid.

PEUGEOT i-COCKPIT®

Een primeur op een bedrijfsauto, je krijgt namelijk standaard de PEUGEOT i-COCKPIT®:  een modern design dat een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch capacitief touchscreen combineert voor zowel een grote wendbaarheid als oprecht plezier dankzij de ergonomie van de rijpositie die nieuw is in het segment.

 

 

De PEUGEOT i-Cockpit®, het dashboard van de PEUGEOT PARTNER, trekt onmiddellijk de aandacht.
Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik. Het compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties. Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste, en naar de bestuurder gerichte, capacitieve 8 inch touchscreen geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

Geniet nu met jouw bedrijfsauto van alle technologie die voorheen voorbehouden was aan sedans.

OMGEBOUWDE PEUGEOT PARTNER

Via onze carrosseriebouwers is er een compleet gamma aan conversies beschikbaar in verschillende robuuste en functionele opties.

Deze efficiënte basis stelt onze gespecialiseerde carrosseriebouwerpartners in staat om het voertuig aan te passen aan de behoeften van een steeds gespecialiseerdere klantenkring.

Of u nu loodgieter, bloemist, cateraar of bezorger bent: de PEUGEOT PARTNER heeft een optie op maat voor elke beroepscategorie.

 

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

De PEUGEOT Partner is ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen, met name wat betreft het optimaliseren van de totale eigendomskosten. PEUGEOT heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de bestelwagen te maximaliseren om zo de restwaarde te maximaliseren.

Op dezelfde manier zijn de apparatuur en aandrijflijnen zorgvuldig geselecteerd om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik te minimaliseren.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease aanbod en aanverwante diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie; en niet te vergeten de after-sales service voor professionele voertuigen.