SKIP TO CONTENT
Onze betrokkenheid

ONZE BETROKKENHEID

Ambachtsman, detailhandelaar, gekwalificeerde vakmensen, MKB's: bij Peugeot Professional is jouw tevredenheid onze topprioriteit, ongeacht je type werk, de grootte van jouw bedrijf en het aantal voertuigen in het wagenpark.
Je kunt vertrouwen op de expertise van onze gepassioneerde teams en jouw nabijgelegen netwerk van Peugeot Professional Centers.

 • Een toegewijde verkoop- en aftersalesadviseur voor al jouw behoeften
 • Een zakelijk gamma en omgebouwde voertuigen die passen bij jouw type werk
 • Krijg vervangend vervoer als het onderhoud meer dan 2 uur duurt.
 • Voor alle verdere werkzaamheden wordt voorafgaande toestemming gevraagd
 • Ontvang binnen 4 uur een gedetailleerde onderhoudsschatting
 • Ruimere openingstijden, om op jouw werk aan te sluiten
 • Maak een proefrit zodra je dat wilt
 • Ontvang binnen 48 uur een zakelijk aanbod op maat
 • Ruime beschikbaarheid van de te koop of te leasen voertuigen
 
 

oplossingen op maat aanbieden

Je kunt vertrouwen op persoonlijk verkoop- en aftersalesadvies in een nabijgelegen Peugeot Professional Center. Een toegewijde verkoopadviseur die je helpt bij het kiezen van de auto('s) die het best bij jouw bedrijf passen. Je kunt op elk moment een afspraak maken om voertuigen uit ons utility-, bedrijfs- of omgebouwde voertuig-gamma's uit te proberen.

Met after-sales kun je jouw persoonlijke of zakelijke auto laten onderhouden en profiteren van service in een werkplaats bij jou in de buurt.

Om te helpen geld besparen en tegelijkertijd duurzamer te worden

TCOTotal Cost of Ownership, het totale bedrag aan kosten voor de aanschaf en bezit van een auto gedurende de hele levenscyclus.  is de grootste zorg voor zakelijke klanten. Daarom zijn onze voertuigen bij Peugeot Professional ontworpen om de exploitatiekosten en eigendomskosten laag te houden en de restwaarden te optimaliseren. Ons financiële team zal jou adviseren hoe je de CO2-uitstoot kunt verminderen en zal oplossingen op maat bieden om jouw budget te optimaliseren. De technologie in onze voertuigen verbetert de veiligheid van bestuurder en passagiers, beschermt het milieu en helpt de TCO voor bedrijven te optimaliseren.

Toegewijd aan mobiliteit

Uw PEUGEOT Professional Center biedt u mobiliteitsoplossingen in elke situatie:

 • 24/7  hulp bij pech of sleepdienst,
 • krijg vervangend vervoer als u langer dan 2 uur stilstaat.


Bovendien beschikt je over een speciale ruimte met een oplaadpunt voor jouw elektrische Peugeot.

CONFORMITEIT, OORSPRONG EN OMBOUW

Stellantis, de moedermaatschappij van PEUGEOT, biedt u een speciale site om een Conformiteitscertificaat (COV) aan te vragen. Het Conformiteitscertificaat (COV) is een officieel document dat vereist is voor de registratie van een voertuig in Nederland of in het buitenland. Alleen de fabrikant is bevoegd om dit document (origineel en duplicaat) af te geven.