SKIP TO CONTENT

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP

Maak gebruik van PEUGEOT Assistance Pechhulp onderweg indien jouw auto stil is komen te staan (door pech of een ongeval). Bij pech of bij het wegslepen van jouw auto word je opgevangen zodat je jouw reis kunt voortzetten - indien nodig tot aan jouw voordeur. Alle PEUGEOT-auto's profiteren levenslangop voorwaarde dat je de jaarlijkse APK voor jouw voertuig binnen het PEUGEOT-netwerk uitvoert  van PEUGEOT Assistance Pechhulp.PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP: JE KUNT OP ONS REKENEN

Op Peugeot Assistance kun je rekenen bij:

 

  • Autopech
  • Een ongeval
  • Verlies van uw autosleutels
  • In de auto ingesloten sleutels
  • Verkeerde brandstof in de tank
  • Een lege tractiebatterij (24/7)

 

Peugeot zet zich maximaal in om je in deze situaties weer mobiel te maken door je ter plekke te helpen of jouw auto naar de dichtstbijzijnde Peugeot Erkend Reparateur te vervoeren.

Als je langer dan een dag geen gebruik kunt maken van jouw auto, word je een mobiliteitsoplossing voor het vervolg van jouw reis of zelfs een overnachting aangeboden.

PEUGEOT zal zijn uiterste best doen om je in deze situaties weer op weg te helpen, hetzij met directe hulp langs de weg, hetzij door het wegslepen naar de dichtstbijzijnde erkende PEUGEOT-reparateur te accommoderen.

 

Als je een gehele dag stilstaat bent, profiteer je van een oplossing waarmee je jouw reis kunt voortzetten, of zelfs van accommodatie.


 

ZORGELOOS RIJDEN

Peugeot Assistance is actief in de gehele Europese Unie en 15 andere landen en gebiedsdelen, zodat je zorgeloos naar elke bestemming kunt reizen met jouw Peugeot. De services van Peugeot Assistance gelden voor zowel de bestuurder als alle passagiers, van een nieuw of als occasion aangeschafte Peugeot.

Indien je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvang je automatisch Peugeot Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van jouw Peugeot tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

 

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.

ASSISTANCE VANUIT JOUW AUTO

Bij een ongeval of noodsituatie zorgt de noodoproep met geolokalisatie ervoor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn.

 

Bij een aanrijding verstuurt jouw auto automatisch een noodoproep zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Wanneer je gestrand bent met jouw auto, kun je contact opnemen met Peugeot Assistance door de toets met de Peugeot-leeuw in te drukken.

 

PEUGEOT MyPeugeot app

Dankzij de MyPeugeot-app kun je op elk moment contact met PEUGEOT Assistance opnemen.

Volg vanuit jouw account de route van de sleepwagen naar jouw locatie.