SKIP TO CONTENT
OPLADEN

JOUW PLUG-IN HYBRIDEAUTO OPLADEN

JOUW PLUG-IN HYBRIDEAUTO OPLADEN

Het opladen van een plug-in hybride Peugeot gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Als de laadstekker is aangesloten, wordt met kleuren de voortgang van het opladen aangegeven. De klep van de laadaansluiting bevindt zich in het linker achterscherm van de auto. In een speciale ruimte onder de vloer van de bagageruimte kun je de laadkabel opbergen. De laadtijd is afhankelijk van het vermogen van het stopcontact of het laadpunt en de mate van ontlading van de tractiebatterij.

Om te beschikken over een maximale actieradius in de 100% elektrische modus kun je jouw plug-in hybride PEUGEOT op verschillende manieren opladen.

PRIVÉ OPLADEN

Het opladen van jouw plug-in hybrideauto gaat heel eenvoudig. Thuis of op jouw werk en met of zonder een specifieke installatie, jij kunt altijd jouw auto opladen. Optimaliseer de oplaadtijd van jouw plug-in hybrideauto door een laadinstallatie te kiezen die het beste bij jou past.

NORMAAL STOPCONTACT

Bijna iedereen kan zijn auto op deze manier opladen. Je hoeft slechts jouw plug-in hybrideauto aan te sluiten op een normaal stopcontact.

7 uur
Om een Peugeot 508 HYBRID & 508 SW HYBRID volledig op te laden

VERSTERKT STOPCONTACT

Het versterkte stopcontact is een voordelig en aantrekkelijk alternatief om elke dag over voldoende actieradius te beschikken.
4 uur
Om een Peugeot 508 HYBRID & 508 SW HYBRID volledig op te laden

WALLBOX

Meer vermogen en sneller laden.
Dankzij een vermogen van tot wel 22 kW beschik je binnen enkele uren over de maximale actieradius. Je kunt ook een inschatting van de situatie laten uitvoeren alvorens je een Wallbox installeert.

1 uur en 45 minuten
Om een Peugeot 508 HYBRID & 508 SW HYBRID volledig op te laden

OPENBAAR LAADPUNT

snel opladen binnen 1 uur 45 minuten

Gemak en vrijheid van opladen, ook onderweg.
Laad uw elektrische of plug-in hybride auto onderweg op: dankzij de eSolutions Charging app heeft u toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa en kunt u eenvoudig en snel het opladen van uw Peugeot tijdens al uw reizen en trips beheren.
ESOLUTIONS CHARGING APP DOWNLOADEN
Via een openbaar laadpunt kun je jouw plug-in hybrideauto bij jou in de buurt opladen. De locatie van deze laadpunten kun je vinden via het navigatiesysteem van jouw auto. Dankzij de service Charge My Car van Free2Move kun je terecht bij meer dan 220.000 laadpunten in Europa die compatibel zijn met jouw plug-in hybride Peugeot.  

INSCHATTING VAN HOE LANG HET DUURT OM JOUW VOERTUIG OP TE LADEN

WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN DE BATTERIJ?

De tractiebatterij van het type lithium-ion (300 V) is bij zowel de HYBRID- als de HYBRID4-uitvoeringen ingebouwd onder de zitplaatsen achterin. Deze tractiebatterij behoort met zijn capaciteit van 11,8 kWhVoor de plug-in hybrids 508 en 508 SW   tot 13,2 kWhVoor de plug-in hybrid 3008   tot de  krachtigste van de markt. Deze capaciteit is voldoende voor een elektrische actieradius van tot wel 59 km WLTPGegevens voor de Peugeot Hybrid4: actieradius in elektrische modus tussen 56 en 59 km, afhankelijk van de opties die op de auto zijn geïnstalleerd. De actieradius kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (klimaatomstandigheden, rijstijl, enz.).   (69 kilometer NEDCGegevens voor de Peugeot Hybrid4: actieradius in elektrische modus tussen 66 en 69 km, afhankelijk van de opties die op de auto zijn geïnstalleerd. De actieradius kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden (klimaatomstandigheden, rijstijl, enz.).  ). Het WLTP-protocol wordt gebruikt  om het brandstofverbruik en  CO2-emissies van een hybride voertuig te meten.

Gedurende 8 jaar of 160.000 km heeft de tractiebatterij de garantie op een minimale laadcapaciteit van 70%. Gedurende de gehele garantieperiode zal Peugeot een beschadigde tractiebatterij omruilen.  Door jouw dagelijkse kilometers zoveel mogelijk in de 100% elektrische rijmodus af te leggen kun jij de CO2-uitstoot van jouw auto tot een minimum beperken. Elektrisch rijden is mogelijk tot 135 km/u, bij hogere snelheden zorgt de verbrandingsmotor voor de aandrijving.

 

ONTDEK ONZE PLUG-IN HYBRIDS

ZOEK EEN LAADPUNT IN DE BUURT

Ongeacht waar je bent, kun je zoeken naar laadpunten in de buurt om jouw plug-in hybride PEUGEOT op te laden.

PLUGSURFING verstrekt je een lijst met laadpunten: alleen de laadpunten
die compatibel zijn met het voertuig worden getoond. De toegang tot de laadpunten kan onderworpen zijn aan voorwaarden die je van tevoren dient te raadplegen (betaalde toegang met abonnement, gratis toegang, enz.).

MEER VRAGEN OVER HET OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS?