SKIP TO CONTENT

NAVIGATIEKAART UPDATES

JOUW NAVIGATIE UPDATEN: WAAROM?

Om optimaal te functioneren, heeft jouw navigatiesysteem up-to-date kaartgegevens nodig: Daarom biedt PEUGEOT je aan om de kaartgegevens regelmatig bij te werken.

Update jouw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Als je regelmatig jouw TomTom update, dan profiteer je van:

 

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

Een constant evoluerend wegennet

Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door jouw navigatiesysteem gekozen zal worden om je naar jouw bestemming te leiden.

 

Geoptimaliseerde routes

Zorg voor een regelmatige kaartupdate van de kaartgegevens van jouw navigatiesysteem om te kunnen profiteren van een optimale routebegeleiding. Zo win je kostbare tijd en maak je minder kilometers om op de plaats van bestemming te komen.

 

WELKE UPDATE IS ER VOOR JOUW NAVIGATIESYSTEEM?

Navigatiekaart updates zijn te koop bij een Peugeot Servicepunt. De benodigde kaart update hangt af van het type navigatie in jouw Peugeot, dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen.

 

Raadpleeg jouw Peugeot dealer of de Peugeot klantenservice (0800-7384368) voor de beschikbare navigatiekaart updates en prijzen.