SKIP TO CONTENT
e-TRAVELLER

WLTP-actieradius  

330 km

CO2-uitstoot 

0 gr. CO2 tijdens het rijden

Opladen

30 minuten hersteltijd om de tractiebatterij voor 80% op te ladenVia een snellaadpunt van 100kW 

PEUGEOT e-Traveller & Traveller Business: een minibus met maximaal 9 zitplaatsen

Ontworpen om de bestuurder en passagiers veel ruimte en comfort te bieden, nodigt de PEUGEOT e-Traveller enorm uit om de weg op te gaan. 
 

VOORDELEN VAN EEN ELEKTROMOTOR

EEN NIEUWE RIJERVARING

Actieradius tot 330 km (WLTP)

Volledig elektrisch voor nieuwe rijsensaties:

 

- Soepel, schokvrij rijden

- Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel

- Een geruisloze motor

 
GELD BESPAREN

0 gr CO2-uitstoot

 

Geniet van aanzienlijk lagere kosten:

- Lagere energiekosten dan bij fossiele brandstoffen

- Lage gebruikskosten dankzij minder onderhoud

- Overheidssubsidie tot €5,000

- Met de ECO-modus kunt u de actieradius van de tractiebatterij optimaliseren

 
MEER INFORMATIE OVER DE OVERHEIDSSUBSIDIES
GEBRUIKSGEMAK
 

30 minuten

oplaadtijd voor 80% van de actieradiusMet behulp van een 100 kW snellaadterminal. De oplaadtijd kan variëren afhankelijk van het type en vermogen van het laadpunt, de buitentemperatuur tijdens het opladen en de temperatuur van de tractiebatterij. 

 

- Zoek een laadpunt in de buurt met behulp van de ChargeMyCar-service van Free2Move

- Beheer via de MyPeugeot-app op afstand zowel het opladen als het voorprogrammeren van de temperatuur

- Met de Mobility Pass huur je een voertuig met verbrandingsmotor tegen een concurrerend tarief als je af en toe een grotere actieradius nodig hebt

 

DESIGN

PREMIUM SHUTTLE VOOR REIZEN 2.0

De nieuwe, volledig elektrische PEUGEOT e-Traveller heeft een sterk karakter dat tot uitdrukking komt in een elegant design. Deze lijn omvat verschillende uitvoeringen om te voldoen aan de eisen van zakelijke klanten uit de personenvervoerbranche: tot 3 lengtesAfhankelijk van de uitvoering: Business in 3 lengtes en tot 9 zitplaatsen, Business VIP in 2 lengtes met 6 of 7 zitplaatsen. , tot 9 zitplaatsenAfhankelijk van de uitvoering: Business in 3 lengtes en tot 9 zitplaatsen, Business VIP in 2 lengtes met 6 of 7 zitplaatsen. , een ruime en eersteklas VIP-cabineBeschikbaar op de Business VIP-uitvoering , bagageruimte tot 1.500 l en een hoogte van minder dan 1,9 m.
Met zijn verticale grille, lichtsignatuur met LEDs en naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampenAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  heeft de PEUGEOT e-Traveller een stijlvolle en elegante uitstraling. De lichtmetalen 17 inch-velgenAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  en extra getinte achterste ruiten geven hem nog meer charisma.
 
 
De PEUGEOT e-TRAVELLER is bijzonder wendbaar en dankzij een hoogte van minder 1,9 m gemakkelijk te besturen en te parkeren in een stedelijke omgeving. Hierdoor heb je met de minibussen eenvoudig toegang tot alle parkeergarages, ook in gebieden met een rijbeperking.  
 
De grille, versierd met een dichroïsche leeuw met groene en blauwe reflecties, laat overduidelijk zien dat de PEUGEOT e-Traveller een elektrisch PEUGEOT-model is. Het klepje van de oplaadpoort is aan de voorzijde bij de bestuurderszijde geplaatst om praktisch op te opladen, terwijl de 'e-Traveller'-badge zijn stempel op de achterzijde drukt.

COMFORTABELE RITTEN

 
Binnenin is de compacte PEUGEOT e-Traveller toegewijd aan het comfort van de bestuurder. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit je een uitstekend zicht hebt op de weg. Stap in de auto: in de puur en modern vormgegeven cockpit zijn hoogwaardige materialen toegepast. Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up display* en het 7 inch touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en in het blikveld.
 
Het nieuwe, speciale 3,5 inch instrumentenpaneel met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Traveller geeft essentiële rij-informatie zoals de actieradius en de vermogensmeterCHARGE: Regeneratie/gedeeltelijk opladen van de tractiebatterij - ECO: Energieoptimalisatie - POWER: Maximaal vermogen  in realtime weer.
 
Op het grote touchscreen kan je met één druk op de knop alle informatie met betrekking tot elektrisch rijden weergeven en de energiestromen bekijken.

Met de Peugeot e-Traveller biedt u uw passagiers een uiterst plezierige manier van reizen: shuttleservice op luchthavens, stadstaxidiensten, langeafstands-passagiersvervoer en nog veel meer.

Voor het interieur kunt u kiezen uit verschillende configuraties met 5 tot 9 zitplaatsen: dankzij de uitneembare stoelen kan het interieur eenvoudig optimaal aan elke situatie worden aangepast. De derde zitrij is bijzonder gemakkelijk toegankelijk. De stoel van de tweede zitrij kan in een handomdraai naar voren worden geklapt zodat een riante instap naar de achterste zitplaatsen ontstaat.

ELEKTROMOTOR
De 100 kW-motor (136 pk) zorgt met een onmiddellijk koppel van 260 Nm in de Power-modus voor een onmiddellijke acceleratie en voor het plezier van flexibel, dynamisch en geruisloos rijdenOnthoud echter dat u de controle over uw auto behoudt en dat andere weggebruikers mogelijk niet gewend zijn aan stille voertuigen.  . 
DUBBELE AANBOD VAN DE TRACTIEBATTERIJ MET HOGE CAPACITEIT
De elektrische minibus PEUGEOT e-Traveller bevat een hoogspanningstractiebatterij van  50 kWh   (actieradius tot 230 km WLTP50 kWh tractiebatterij: beschikbaar op de Compact-, Standard- en Long-uitvoeringen De vermelde actieradius en energieverbruikswaarden zijn conform de WLTP, die sinds 1 september 2018 als de norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van het werkelijke gebruik en verschillende factoren zoals: snelheid, temperatuurinstellingen van de auto, rijgedrag en buitentemperatuur. De benodigde oplaadtijd hangt voornamelijk af van het vermogen van de lader die in de auto is geïnstalleerd, de laadkabel en zowel het type als vermogen van de gebruikte laadterminal. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. Lees meer op https://ct-ndp.peugeot.com/fr/marque-et-technologie/wltp.html ) of een tractiebatterij van 75 kWh (actieradius tot 330 km WLTP75 kWh tractiebatterij: beschikbaar op de Standard- en Long-uitvoeringen De vermelde actieradius en energieverbruikswaarden zijn conform de WLTP, die sinds 1 september 2018 als de norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Deze waarden kunnen variëren afhankelijk van het werkelijke gebruik en verschillende factoren zoals: snelheid, temperatuurinstellingen van de auto, rijgedrag en buitentemperatuur. De benodigde oplaadtijd hangt voornamelijk af van het vermogen van de lader die in de auto is geïnstalleerd, de laadkabel en zowel het type als vermogen van de gebruikte laadterminal. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. Lees meer op https://ct-ndp.peugeot.com/fr/marque-et-technologie/wltp.html ), geïnstalleerd zonder in te leveren op de ruimte in het passagierscompartiment en de bagageruimte. Gedurende 8 jaar of 160.000 km heeft de tractiebatterij de garantie op een minimale laadcapaciteit van 70%. 
PLUG-IN HYBRID-TECHNOLOGIE

COMPROMISLOZE PRESTATIES

De PEUGEOT Traveller en de nieuwe PEUGEOT e-Traveller Business beschikken over het multi-energy EMP2-EMP2: Efficient Modular Platform. Nieuw platform van PSA Peugeot Citroën.  platform, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen tussen een dieselmotor of een volledig elektrische aandrijflijn. Hierbij is de bagageruimte even ruim en is de rijpositie identiek.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Dankzij de handsfree bedieningAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  kan je de schuifdeuren van de PEUGEOT e-Traveller gemakkelijk openen en sluiten. Bij dit systeem kunnen de schuifdeuren met één voetbeweging onder de achterbumper van de auto worden ontgrendeld en geopend. Je moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

CONNECTIVITEIT

Maak jouw ritten gemakkelijk met het Connected Navigation PackAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor jouw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd.  met spraakherkenning, inclusief verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom ServicesAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. , locatie en beschikbaarheid van openbare laadpunten. Het 7 inchAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor jouw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. -touchscreen bevat ook de Mirror Screen®-functie, zodat je kunt genieten van jouw compatibele Apple CarPlayTM of Android AutoAlleen goedgekeurde Android AutoTM- en Apple CarPlayTM-apps werken indien de auto volledig stilstaat en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf jouw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android AutoTM-, Apple CarPlayTM- app. De Mirror Screen-functie werkt via Android AutoTM (voor Android-smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS), indien van toepassing, op voorwaarde dat je een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. .

 

 

VERKEERSBORDHERKENNINGS- EN SNELHEIDSLIMIETSYSTEEM 

De multifunctionele camera herkent borden met snelheidslimietenOptioneel  en waarschuwt de bestuurder op het instrumentenpaneel. U kunt deze snelheid vervolgens invoeren in uw snelheidsbegrenzer of cruise control, indien deze is geactiveerd.

VISIOPARK 1

De achteruitkijkcameraOptioneel  wordt automatisch geactiveerd wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. De camera biedt een 180° aerial view over de achterzijde van jouw voertuig. De richtlijnen draaien mee met het stuur. Als er obstakels zijn, zoomt het systeem automatisch in, met extra weergaven indien gevraagd.

ACTIVE SAFETY BRAKE

De Active Safety BrakeOptioneel  is een automatisch noodremsysteem dat ingrijpt als het een dreigende aanrijding detecteert. De camera en radar kunnen bewegende of stilstaande obstakels detecteren. Als de bestuurder niet of onvoldoende remt, activeert het systeem de remmen van de auto. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen en bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken.

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW PEUGEOT e-TRAVELLER

230 km bij 50 kWh, 330 km bij 75 kWh

SPECIFIEKE SERVICES VOOR ELEKTRISCHE UITVOERINGEN

Dankzij de services die MyPEUGEOT en Free2Move aanbiedt, ben je nog nooit zo onafhankelijk geweest in het beheer van jouw hybride voertuig.

CONNECTED SERVICES

e-REMOTE CONTROL

Communiceer op afstand met jouw auto met MyPeugeotGratis service, enkel beschikbaar met RCC + BTA of NAC + BTA - zonder BTA is de optie voor uitgesteld opladen beschikbaar via de drukknop in de laadklep  (beheer en plan het opladen om optimaal te profiteren van daluren, programmeer de temperatuur in de auto voor, enz.).

CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die jou gemakkelijk toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van de Charge My CarKosten zijn van toepassing -aanbieding van Free2Move.

MOBILITY PASS

Voor incidentele, langere reizen bieden wij jou de mogelijkheid om, wanneer jij die nodig hebt, tegen een scherp tarief een auto met verbrandingsmotor te huren.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-appOnder voorbehoud dat u toegang heeft tot een mobiel netwerk, de beschikbaarheid is afhankelijk van het verkoopland  van in real time met jouw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur.

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

 

 

DE MINIBUS VAN TOPKLASSE VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT e-Traveller minibus voldoet aan de eisen van professionals, met name door de geoptimaliseerde totale kosten van eigendom. De experts van het merk hebben intensief samengewerkt om de uitmuntendheid van het ontwerp, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de PEUGEOT e-Traveller te maximaliseren voor een optimale wederverkoopwaarde.

 

Op dezelfde wijze zijn de uitrusting, materialen en aandrijvingen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten van standaard onderhoudsbeurten en het verbruik tot een minimum te beperken.

 

OP PROFESSIONALS TOEGESPITSTE SERVICES

Ontdek ons Free2Move-aanbod voor langetermijnleasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vergeet ook niet de After Sales-diensten voor zakelijke voertuigen.