Nieuwe 5008 SUV BUSINESS
Nieuwe 5008 SUV BUSINESS

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV Business: de grote 7-zits SUV

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: de grote SUV, met tot 7 modulaire stoelen, die gedurfd en technologisch geavanceerd is.
De verbeterde bestuurderspositie van de PEUGEOT i-Cockpit en de eersteklas functies bieden u een uitstekende rijervaring alsook de prestaties van een grote toerwagen. Allemaal om aan de eisen van zakelijke gebruikers te voldoen.

 

ZWART OF COGNAC?

EEN LEDEREN INTERIEUR, OP ÓNZE KOSTEN 

Een gevoel van moderniteit, volwassenheid & luxe. Zo zou je de lederen interieur upgrade op de Peugeot 5008 kunnen omschrijven. Kies een nieuwe 5008 uit voorraad en krijg een lederen interieur van ons cadeau.

Ga bijvoorbeeld voor zwart of cognac kleurig leder en kies zelf de kleur van de stiksels. Met deze kosteloze upgrade krijg je meer luxe voor hetzelfde geld. Dat noemen we Peugeot Avantage. Inderdaad, wij nemen jouw 7-zits lederen interieur helemaal voor ónze rekening. En je betaalt geen extra bijtelling want de bekleding wordt ná levering ingebouwd.

Je rijdt de 5008 met Operational Lease via Free2Move lease al voor €539 per maand.

Vanaf bijtelling voor de 5008 is €2515008 Blue Lease Active PureTech 130, berekend o.b.v 37,35% loonbelasting. 

Wil jij deze zomer nog verfijnd & onderscheidend wegrijden in de nieuwe Peugeot 5008? Kom dan deze maand nog langs, met óf zonder afspraak, naar jouw Peugeot dealer.

 

Momenteel is de levering van leer tijdelijk vertraagd, als alternatief om toch snel te kunnen rijden kun je gebruik maken van een accessoire cheque van €1.000.,- Voor meer informatie kun je contact opnemen met je dealer.

SPRAAKMAKEND DESIGN

De nieuwe 7-zits PEUGEOT 5008 SUV vernieuwt zijn sportieve, elegante en verfijnde stijl voor meer moderniteit en balans.  
Aan de voorzijde heeft hij een nieuwe frameloze, geruite radiatorgrille die tot aan de uiteinden met fijne lamellen doorloopt, evenals de lichtsignatuur van het merk: LED- of Full LEDAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  -koplampen omlijst door de 'verlichte hoektand'-dagrijlichten.
Aan de zijkant verlengt een verchroomd inzetstuk de lijn van de koplampen naar de achterspoiler, waardoor het dynamische en sportieve silhouet wordt benadrukt.
Aan de achterzijde accentueren nieuwe, gemoderniseerde Full LED-lampen met 3D-klauwen en scroll-indicatoren de uiteinden van de glanzend zwarte strip.

 

 

VERSTERKTE TECHNOLOGIE

De gemoderniseerde, innovatieve en ergonomische PEUGEOT i-Cockpit® is uitgerust met een compact stuurwiel voor een betere wegligging alsmede zeven 'Toggle'-schakelaarsPianotoetsen geven toegang tot de belangrijkste comfortfuncties .
Opnieuw ontworpen om aan de behoeften van zakelijke gebruikers te voldoen, is het verbeterd met een nieuw 10 inch' HD centraal touchscreen en het nieuwe 12,3 inch head-up digitale instrumentenpaneel met een hoogwaardig display, volledig configureerbaar en aanpasbaar. Zo kunt u de belangrijkste elementen van uw rijgedrag volgen zonder uw blik van de weg te halen.
Leg uw smartphone neer en laad hem draadloosAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar - Inductieladen voor apparaten die compatibel zijn met de Qi-standaard.  op in het speciale compartiment in de middenconsole. Ondertussen kunt u genieten van het comfort van de AGR-gecertificeerdeAGR-stoelen (Aktion Gesunder Rücken: Duitse campagne voor Gezondere Ruggen): afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  stoelen en de audiokwaliteit van het eersteklas FOCAL®-hifisysteemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Focal® is een toonaangevend Frans merk voor high-fidelity-oplossingen. Om niet in te leveren op bagageruimte bevindt de box zich onder de passagiersstoel.  .

PRESTATIES IN ACTIELa performance en action 

Om dagelijkse zakenreizen of langere reizen gemakkelijker te maken, biedt de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV de dynamische prestaties en het akoestische comfort van een grote toerwagen. Hij wordt geleverd met benzine- of dieselmotoren, die allemaal zijn uitgerust met de 'Stop&Start'-technologie.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL

Met diepere zwarttinten en een verhoogd contrast, biedt de nieuwe, 12,3 inch aanpasbare en configureerbare, digitale head-up display instrumentenpaneel een betere weergavekwaliteit en geoptimaliseerde leesbaarheid van de door de bestuurder geselecteerde informatie voor een betere respons.

CONNECTIVITEIT

Het nieuwe 10 inch HD centrale touchscreen is gemakkelijk af te lezen en reageert snel. Het is tevens gekoppeld aan het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, inclusief realtime verkeersinformatie en risicogebieden van TomTom ServicesMet TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. .
Gebruik de Mirror ScreenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met Mirror Screen kunnen smartphoneapplicaties op het touchscreen worden gespiegeld. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en alleen in combinatie met het PEUGEOT Connect Radio-apparaat), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken als de auto stationair draait en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land. -functie om uw compatible apps op het touchscreen te spiegelen.

SPACE

Het interieur is slim geoptimaliseerd om een uitstekend gevoel van ruimtelijkheid en een (bijna) onbeperkte modulaire indeling van 1 tot 7 zitplaatsenDe indeling van het interieur wordt vergemakkelijkt door de individuele, neerklapbare stoelen in rij 2 en 3 (ook uitneembaar in rij 3).  te bieden.
Daarnaast biedt de royale achterklepAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar , eventueel handsfree elektrisch bedienbaar met een voetbeweging onder achterbumper, een gemakkelijke toegang tot de royale bagageruimteGroot laadvolume van 780 dm³ (VDA 210) tot 1.940 dm³ (VDA 214). De mogelijkheid om lange voorwerpen tot 3,2 m te laden dankzij de neerklapfunctie van de voorpassagiersstoel.  . 

 

 

ADVANCED GRIP CONTROL

Met de 'Advanced Grip Control'Geoptimaliseerd tractiecontrolesysteem met 4 gripmodi: Normaal, Sneeuw, Modder, Zand. Afhankelijk van de uitvoering beschikbaar als optie. -technologie wordt uw actieradius uitgebreid.
U kunt de gripcapaciteit van de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV aan de weers- en wegomstandigheden aanpassen.
Op steile hellingen helpt de Hill Assist Descent ControlHADC: Hill Assist Descent Control Afhankelijk van de uitvoering beschikbaar als optie. -functie om de snelheid te regelen.

 

NIGHT VISION

Voor een optimaal reactievermogen 's nachts of bij slecht zicht, detecteert de infraroodcamera van het 'Night Vision'-systeemVision de nuit. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  voetgangers of dieren tot 200 m voor het voertuig, buiten het bereik van de koplampen. Het beeld wordt in uw gezichtsveld weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, samen met een waarschuwing signaal.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Leer meer over semi-autonoom rijden met het 'Drive Assist Plus'Alleen met de EAT8-versnellingsbak. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. -pakket.
Met behulp van de allernieuwste technologieHet omvat met name een rijstrookpositioneringssysteem en adaptieve cruise control met Stop & Go-functie  past het uw snelheid automatisch aan de voorligger aan, waarbij een veilige remafstand wordt gehandhaafd, terwijl de juiste rijbaanpositie wordt behouden zoals door de bestuurder ingesteld.

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

De nieuwe, grote PEUGEOT 5008 SUV is ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen, met name wat betreft het optimaliseren van de totale eigendomskosten.
De experts van PEUGEOT hebben voor de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV intensief samengewerkt op het gebied van uitmuntend design, afwerkingskwaliteit en duurzaamheid, om het brandstofverbruik en de onderhoudskosten te minimaliseren en de restwaarde te maximaliseren.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor lange termijn leasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie - en niet te vergeten de after-sales service voor zakelijke voertuigen.