FINANCIAL LEASE

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO RANGE
NU 5,9% FINANCIAL LEASE

De gehele Peugeot bedrijfswagen range is beschikbaar met een volledig elektrische aandrijflijn. Dit betekent alle originele kwaliteiten van onze modellen, zonder compromissen en nu ook zonder emissie.

Hiermee is Peugeot een van de eerste autofabrikanten in Europa met een compleet gamma volledig elektrische bedrijfsauto’s. Naast de e-Partner werden eerder namelijk al de e-Boxer én de e-Expert geïntroduceerd.

Instappen in een gloednieuwe elektrische bedrijfsauto is nu dichterbij dan ooit.

 

  
5,9% FINANCIAL LEASE
VOOR ELEKTRISCHE MODELLEN

Als ondernemer ben je gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om je bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: jij least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tijdelijk hebben wij een speciaal verrassend laag tarief voor het leasen van een elektrische bedrijfsauto. Zo profiteer je nu van 5,9% rente Financial Lease over alle looptijden t/m 60 maanden.

POWER OF CHOICE

Kies je toch liever voor een bedrijfsauto op diesel of benzine? Geen probleem. Je profiteert dan tijdelijk ook van 5,9% rente bij alle looptijden.

DE BELANGRIJKE PLUSPUNTEN

  • Bij aankoop geldt voor de e-Expert en e-Boxer een rentetarief van 5,9% bij een looptijd t/m 60 maanden. Dit actietarief is geldig t/m 31-05-2022Let op: Financial lease actie is niet van toepassing op niveau Pro  .
  • Bij aankoop geldt voor de Partner, Expert en Boxer ook een rentetarief van 5,9% bij een looptijd t/m 60 maanden. Dit actietarief is geldig t/m 31-05-2022.
  • Weten waar u aan toe bent: rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn: voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.
 
SUBSIDIEREGELING

Sinds 2020 is het rijden van een elektrische bedrijfsauto extra voordelig. Vanaf 15 maart 2020 is het namelijk mogelijk gebruik te maken van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfsauto. De subsidie kan oplopen tot € 5.000.

 

In 2022 komt er extra steun voor kleine bedrijven en non-profitinstellingen. Bij de koop of financial lease van een of meer nieuwe emissieloze bedrijfsauto’s geldt voor deze organisaties een hoger subsidiepercentage: 12% in plaats van 10%.

 

 

Wanneer kom je in aanmerking voor de subsidie?

Indien je als ondernemer een volledige elektrische bedrijfswagen aanschaft, vallend onder de N1 of N2 categorie met een maximum gewicht van 4.250kg, met een netto catalogusprijs (N1) of  verkoopprijs (N2) boven € 20.000 en in de N1 categorie een WLTP actieradius van minimaal 100km, kun je een subsidie aanvragen. Dit is van toepassing op zowel aankoop als financial lease. De auto moet minstens drie jaar op naam van de subsidieontvanger staan.

 
De subsidieregeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025 en kan aangevraagd worden op de website van RVO. 

 

HET STIMULEREN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

MIA (milieu-investeringsaftrek)

De rijksoverheid heeft voor ondernemers de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) regeling beschikbaar. Deze regeling is bedoeld om investeringen in onder meer duurzame auto’s te stimuleren. In het geval van elektrische bedrijfsauto's bedraagt de MIA-korting 45%, maar geldt dit niet meer over de eerste €11.000,-.
 
Voorbeeld:
 
Je koopt een elektrische bestelauto ter waarde van €48.000. Dan komt de investering voor ten hoogste €48.000 - €11.000 = €37.000 in aanmerking voor milieu-investeringsaftrek.
 
De MIA aanvraag kan worden gedaan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.