COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot Financial Lease

Zelf beheren is goedkoper leasen

Peugeot Financial Lease

Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om uw bedrijfsauto's gaat. Daarom biedt Peugeot Financial Lease met name voor zzp'ers en mkb'ers Peugeot Financial Lease. U least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief.

Financial Lease in het kort:

  • U bent economisch eigenaar van uw personen- of bedrijfsauto
  • U krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
  • U heeft recht op terugvordering van de btw
  • U bent verzekerd van lage maandlasten bij een slottermijn
  • U profiteert bij aanschaf van een bedrijfsauto of auto's met het label 'zeer zuinig' van de investeringsaftrek

Prima deal voor slimme ondernemers
Grote investeringen, zoals een bedrijfsauto, kunnen een behoorlijke stempel drukken op uw werkkapitaal. Met Financial Lease hoeft een investering voor een auto geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming. De nadruk ligt bij Financial Lease immers op financiering. De auto blijft op uw balans staan en de fiscus kan ook nog een handje meehelpen. Bij aanschaf van een bedrijfsauto of zeer zuinige auto profiteert u namelijk van de investeringsaftrek. Vraag uw accountant of financieel adviseur naar de exacte voorwaarden.

Weten waar u aan toe bent

Met Peugeot Financial Lease krijgt u een goed en verzorgd, leasepakket op maat. Omdat uw Peugeotdealer in samenwerking met Peugeot Financial Lease deze producten verzorgt, profiteert u altijd van een persoonlijke benadering en een scherp rentetarief. Wij denken met u mee en voor al uw vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en reparaties gewoon terecht bij uw eigen vertrouwde Peugeotdealer.

Een slotermijn, lagere maandlasten
Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten extra laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Zo betaalt u per maand een stuk minder, vergeleken met de standaard financieringsmogelijkheden. Een financiering met een slottermijn is gebaseerd op de restwaarde van uw auto. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte en bent u na het voldoen van de slottermijn direct juridisch eigenaar van de auto. Deze financiële ruimte kunt u weer gebruiken bij de aanschaf van een volgende Peugeot, met Financial Lease. Blijft u liever in uw huidige Peugeot rijden? Ook dat is mogelijk; u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

Peugeot Financial Lease denkt met u mee
U kunt zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons overlaten. Dit is vooral interessant als u een wat grotere onderneming heeft.

Ook voor de financiering van de inrichting en/ of aanpassing van uw bedrijfsauto('s) kunt u terecht bij Peugeot Financial Lease. U kunt zelf, of samen met uw Peugeotdealer, bepalen wat u nodig heeft en wat u wilt meefinancieren. Van het plaatsen van een imperial, sidebars of inrichting en betimmering tot, het plaatsen van een dubbele cabine of het plaatsen van een laadklep.

Contact informatie
Bezoekadres
Hoofdweg 256 3067 GJ Rotterdam
Postadres
Postbus 8709 3009 AS Rotterdam
Telefoon
088 20 12 700 (€ 0,10 per min)
zakelijk@psa-finance.com