PEUGEOT EXPERT - BEDRIJFSAUTO

Peugeot Expert - Test de professionele bedrijfsauto van Peugeot

PEUGEOT Expert

Bestelauto van het jaar 2019

De Peugeot Expert verscheen in 2016 op de markt en is een uiterst modern en competitief product. De middenklasse bestelauto van PEUGEOT heeft zich volgens juryvoorzitter Peter Brouwer, tevens hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management, in korte tijd bewezen als een comfortabele en prijstechnisch gunstige aanbieding: “Dat blijkt ook uit de scorekaart van de jury. Die gaf de Expert van alle deelnemende bestelauto’s de hoogste waardering voor de zwaarwegende criteria leaseprijs en brandstofkosten. Goede waarden behaalde de Expert ook bij de beoordeling van de functionaliteit.”

PEUGEOT is trots op het behaalde resultaat en dankt de jury voor de toekenning van de titel.

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert - Gamma modellen

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Peugeot Expert - interieur Moduwork-scheidingswand

EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD

Peugeot Expert - modulaire platform EMP2

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert - carrosserievarianten

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Zijn stoere design zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van de PEUGEOT Expert. U kunt kiezen uit maar liefst 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering die slechts 4,61 m lang is.

Wij begrijpen dat u wellicht specifieke wensen heeft, afgestemd op uw beroepsgroep. Daarom is de PEUGEOT Expert leverbaar in drie carrosserievarianten: bedrijfsauto met enkele of dubbele cabine, of als Combi met plaats voor maar liefst 9 personen.

(1) max. 1940 mm met de optie verhoogd laadvermogen

Peugeot Expert - bescheiden afmetingen

MOEITELOOS DOOR DE STAD

De Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,61 m, loodst u moeiteloos door de stad. Zijn bescheiden afmetingen zijn hiervoor ideaal.

Dat betekent overigens niet dat u spullen hoeft achter te laten: de PEUGEOT Expert Compact heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,5 m3 en een lengte van 2,16 m.

Bovendien parkeert u de PEUGEOT Expert in de kleinste ruimtes, want hoger dan 1,90 is hij niet. Dus welke uitvoering u ook kiest, parkeerterreinen en -garages met een beperkte doorrijhoogte(1) zijn altijd toegankelijk. 

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Peugeot Expert - interieur Moduwork-bank
Peugeot Expert - interieur
Peugeot Expert - schuifdeur

De PEUGEOT Expert bedrijfsauto is tot in details doordacht en dat merkt u. Zo is bijvoorbeeld de Moduwork-scheidingswand(1) voorzien van een luik. Voorwerpen met een lengte van maximaal 4 m neemt u probleemloos mee op een vlakke laadvloer, terwijl er voorin nog altijd plaats is voor 2 personen. Profiteer van een laadvolume van tot wel 6,6 m3 en de handsfree te bedienen schuifdeuren(1). Hierdoor kunt u uw goederen moeiteloos in- en uitladen. Over innovatief gesproken. 

(1) Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD

Peugeot Expert - modulaire platform EMP2

De PEUGEOT Expert is gebaseerd op een aangepaste versie van het modulaire platform EMP2i. Dat merkt u zodra u instapt aan het uitstekende rijcomfort, de kwaliteit en het zuinige verbruik. Tel daar het nuttig laadvermogen tot ruim 1400 kg bij op en geniet van het rijplezier dat de PEUGEOT Expert bedrijfsauto u biedt. De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pk en een koppel van tot maar liefst 400 Nm staan daar garant voor. Kiest u daarbij ook nog voor de automatische EAT6-versnellingsbak, dan maakt u het uzelf wel heel comfortabel. Daarnaast profiteert u van het voor dit segment zeer lage brandstofverbruik, de uiterst geringe CO2-uitstooti én de aantrekkelijk lage gebruikskosten; onderhoud is pas na 40.000 km of 2 jaar nodig.
 
IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW EXPERT?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com