COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

De PEUGEOT Traveller Business biedt zijn bestuurder en passagiers een luxe manier van reizen, met volop ruimte en comfort.

3 REDENEN OM DE TRAVELLER BUSINESS TE KIEZEN

NAVIGATIE EN RIJHULPSYSTEEM

Peugeot Traveller Business - Connect 3D-navigatiesysteem

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

Peugeot Traveller Business VIP - interieurdesign

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

Peugeot Traveller Business - exterieur zijaanzicht

NAVIGATIE EN RIJHULPSYSTEEM

Peugeot Traveller Business - Connect 3D-navigatiesysteem

De met een head-up displayi en een groot aantal rijhulpsystemeni uitgeruste PEUGEOT Traveller Business wordt als eerste auto van het merk geleverd met een nieuw Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenningi.Het systeem biedt allerlei online services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffici.

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

Peugeot Traveller Business - interieur zitplaatsen
Peugeot Traveller Business - verschillende configuraties zitplaatsen

Uw passagiers genieten in de PEUGEOT Traveller Business van een comfortabele en ontspannen reis, ongeacht de bestemming. De PEUGEOT Traveller Business is leverbaar in 3 lengtes en 2 uitrustingsniveaus: Business en Business VIP.

In het interieur van de PEUGEOT Traveller Business is alles gericht op het comfort van de passagiers. U kunt kiezen voor een van de configuraties met 5 tot 9 zitplaatseni of voor de configuratie met VIP-vergaderruimte (met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste zitplaatsen)i zodat er altijd een uitvoering is die bij uw wensen en klantendoelgroep past. Hoogwaardige voorzieningen in het sfeervolle interieur dragen bij aan het comfort van de passagiers. Een comfort dat nog verder kan worden verhoogd door de airconditioning met driezoneregeling en zachte luchtstroomi en een tweedelig panoramadaki waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, in combinatie met sfeerverlichtingi.

MODERNE EN EFFICIËNTE MOTOREN

Peugeot Traveller Business - exterieur zijaanzicht

De PEUGEOT Traveller Business is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2i. Een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiency. Voordelen van dit nieuwe platform zijn een enorme binnenruimte en een rijcomfort dat kenmerkend is voor een PEUGEOT. De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pki en de nieuwe automatische transmissie EAT6i staan garant voor veel rijplezier en een voor het segment uiterst laag brandstofverbruik. Bovendien zijn de exploitatiekosten van de PEUGEOT Traveller Business bijzonder competitief dankzij het lage brandstofverbruik en het onderhoudsinterval van 40.000 km of 2 jaar, afhankelijk van de motoruitvoeringi.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP