COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

De Peugeot Traveller Business biedt zijn bestuurder en passagiers een luxe manier van reizen, met volop ruimte en comfort. Bovendien kunt u bij deze premium minibus kiezen tussen een dieselmotor en een volledig elektrische aandrijving.

DESIGN

STIJLVOL EN MODERN

Peugeot TRAVELLER BUSINESS - Verticale grille

Met de Peugeot Traveller Business VIP kiest u voor businessclass-comfort. Om u elke dag opnieuw optimaal van dienst te zijn is de Peugeot Traveller leverbaar in 3 lengtes en heeft hij een hoogte van slechts 1,90 mi.

Met zijn rijke uitrusting en zijn configuraties met 5, 7 of 8 zitplaatsen, zelfs in de Compact-uitvoering, is de Peugeot Traveller uitermate praktisch en past hij zich aan al uw wensen aan.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS - Led-lichtsignatuur

Met zijn verticale grille, lichtsignatuur met leds en naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampen(1) heeft de Peugeot Traveller Business VIP een stijlvolle en elegante uitstraling. De lichtmetalen 17 inch-velgeni en extra getinte achterste ruiten geven hem nog meer charisma.

COCKPIT

COMFORTABEL RIJDEN

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – cockpit Traveller Business - interieur

Het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP biedt volop rijcomfort. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit u een uitstekend zicht hebt op de weg. Stap in de auto: in de puur en modern vormgegeven cockpit zijn hoogwaardige materialen toegepast. Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up displayi en het 7 inch touchscreeni hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik en in het blikveld.

Bij de elektrische uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen over een voor de elektrische aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de energiestromen van de elektrische aandrijflijn weergegeven kunnen worden.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – configuratie VIP-vergaderruimte

Comfort voor de passagiers

In het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP is aan alles gedacht om het uw passagiers comfortabel te maken. U kunt het interieur in een handomdraai omtoveren tot VIP-vergaderruimte! De wegklapbare en verschuifbare tafeli met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste stoelen biedt uw klanten een comfortabele werkplek. De derde zitrij kan zijn voorzien van een deelbare bank (2/3 - 1/3)i en dankzij de uitneembare en op rails verschuifbare stoelen kan de ruimte achterin gemakkelijk flexibel worden ingedeeld.

Er is ook speciale aandacht besteed aan het licht in het interieur van de Peugeot Traveller Business VIP: het tweedelige panoramadak, waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, zorgt voor een uniek licht interieur en een panoramisch uitzicht naar boven. De extra getinte achterste ruiten geven de passagiers privacy terwijl ze onbelemmerd van het landschap kunnen genieten. In het interieur zijn naast de led-sfeerverlichting individuele leeslampjes aanwezig.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – 2e en 3e zitrij

Meer gebruiksgemak voor meer flexibiliteit

Met de Peugeot Traveller Business biedt u uw passagiers een uiterst plezierige manier van reizen: shuttleservice op luchthavens, stadstaxidiensten, transfer met wintersportbagage, langeafstands-passagiersvervoer...

Voor het interieur kunt u kiezen uit verschillende configuraties met 5 tot 9 zitplaatsen: dankzij de uitneembare stoelen kan het interieur eenvoudig optimaal aan elke situatie worden aangepast. De derde zitrij is bijzonder gemakkelijk toegankelijk. De stoel van de tweede zitrij kan in een handomdraai naar voren worden geklapt zodat een riante instap naar de achterste zitplaatsen ontstaat.

MOTORUITVOERINGEN

COMPROMISLOZE PRESTATIES

De Peugeot Traveller Business is gebouwd op het modulaire EMP2-platformi (Efficient Modular Platform) dat geschikt is voor verschillende soorten aandrijflijnen, zodat u de keuze hebt uit verschillende dieselmotoren of een elektrische aandrijflijn zonder dat u op enig punt concessies hoeft te doen.

Bij de nieuwe Peugeot e-Traveller Business zorgen de technische voordelen van het EMP2-platform voor een geoptimaliseerd ontwerp, zodat u profiteert van dezelfde royale laadruimte en dezelfde comfortabele zitpositie als in de uitvoeringen met een verbrandingsmotor.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Achteraanzicht

BlueHDi-dieselmotoren

De Traveller Business biedt u volop rijplezier dankzij de BlueHDi-motoren, waaronder de BlueHDi 180 S&S EAT8i die over een compacter emissieregelsysteem beschikt. De uitlaatgassen worden al bij de bron aangepakt maar ook in het uitlaatsysteem nabehandeld, waardoor het brandstofverbruik afneemt en de emissieregeling nog efficiënter werkt.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Elegante voorzijde

100% elektrische uitvoering

De nieuwe Peugeot e-Traveller Business VIP overtuigt in de stad door zijn wendbare karakter en op de snelweg door zijn stabiele en veilige rijgedrag. Hij is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk). Deze elektrische aandrijflijn valt op door zijn souplesse, dynamiek en geruisloosheidi en zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

Peugeot TRAVELLER BUSINESS –  Schuifdeuren

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Dankzij de handsfree bedieningi kunt u de schuifdeuren van de Peugeot Traveller Business gemakkelijk openen en sluiten. Bij dit systeem kunnen de schuifdeuren met één voetbeweging onder de achterbumper van de auto worden ontgrendeld en geopend. U moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Mirror Screen-functie

CONNECTIVITEIT

Met het Connect 3D-navigatiesysteem, dat via spraakherkenningi kan worden bediend, rijdt u altijd gemakkelijk de juiste route. Het systeem biedt verschillende Connected Services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffici. Het 7 inch touchscreen(1) beschikt ook over de functie Mirror Screen zodat u apps van uw met Apple CarPlayTM of Android Autoi compatibele smartphone via het scherm kunt gebruiken.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Head-up display

HEAD-UP DISPLAY

Het head-up displayi projecteert belangrijke rijinformatie op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder: snelheid, instelling van de cruise control of de snelheidsbegrenzer enz. Zo hebt u alle essentiële informatie permanent in uw blikveld, wat het rijden extra veilig maakt.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem

SNELHEIDSLIMIETINDICATIE- EN SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

De multifunctionele camerai herkent de verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de ter plaatse geldende limiet op het instrumentenpaneel en/of het head-up display weer. Het systeem geeft vervolgens aan dat de limiet kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Visiopark 1

VISIOPARK 1

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Op het scherm kan een beeld van bovenaf van het achterste deel van de auto en de omgeving achter uw VIP-bus (over een hoek van 180°) worden weergegeven. Op het standaardbeeld van de omgeving achter de auto worden rijlijnen weergegeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, zoomt het systeem hier zelf op in. U kunt ook eenvoudig beelden vanuit een andere hoek selecteren.

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Active Safety Brake

ACTIVE SAFETY BRAKE

De Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem van de nieuwe generatie dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende remt, activeert het systeem de remmen van de auto. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen en bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken doordat de aanrijdingssnelheid lager is.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Peugeot TRAVELLER BUSINESS –  Zijaanzicht

De premium minibus voor professionals

Ook de gunstige total cost of ownership maakt de Peugeot Traveller Business tot een aantrekkelijke propositie voor bedrijven. Het uiterst doordachte ontwerp, de hoge afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de Peugeot Traveller Business zijn garanties voor een hoge restwaarde.

Bovendien zijn de uitrustingselementen, de materialen en de motoren met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, zodat u zeker kunt zijn van lage onderhoudskosten en verbruikscijfers.

SERVICES VOOR PROFESSIONALS

Peugeot TRAVELLER BUSINESS – Services voor professionals

FINANCIERING, SERVICES EN ONDERHOUD

Ontdek ons operational lease-aanbod Free2Move Lease en de bijbehorende services (zoals wagenparkbeheer), al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringen, garanties en 24/7 pechhulpservice en niet te vergeten onze aftersales-services voor bedrijfsauto's.

Ongeacht de bedrijfstak en de grootte van uw onderneming en het aantal auto's waaruit uw wagenpark bestaat, staat bij onze experts uw tevredenheid altijd centraal. Zij bieden u onder alle omstandigheden een persoonlijke service en geschikte mobiliteitsoplossingen.