COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS - VEILIGHEID

Om het rijden nog comfortabeler en veiliger te maken is de PEUGEOT Traveller Business leverbaar met een groot aantal rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

SNELHEIDSLIMIETINDICATIE- EN SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

i

De multifunctionele camerai herkent de verkeersborden met een snelheidslimiet en geeft de ter plaatse geldende limiet op het instrumentenpaneel en/of het head-up display weer. Het systeem geeft vervolgens aan dat de limiet kan worden gebruikt als ingestelde snelheid van de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

VISIOPARK 1

i

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Op het scherm kan een beeld van bovenaf van het achterste deel van de auto en de omgeving achter uw VIP-bus (over een hoek van 180°) worden weergegeven. Op het standaardbeeld van de omgeving achter de auto worden rijlijnen weergegeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, zoomt het systeem hier zelf op in. U kunt ook eenvoudig beelden vanuit een andere hoek selecteren.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

De Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem van de nieuwe generatie dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende remt, activeert het systeem de remmen van de auto. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen en bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken doordat de aanrijdingssnelheid lager is.

GROOTLICHTASSISTENT

i

Dit systeemi werkt alleen als het donker is en schakelt dan automatisch over van grootlicht naar dimlicht en omgekeerd, afhankelijk van de aanwezigheid van door de camera gedetecteerde voertuigen.

AIRBAGS

Peugeot Traveller Business - Veiligheid 6 airbags

Bij een aanrijding worden de inzittenden van de PEUGEOT Traveller Business door 6 airbags beschermd:
- 2 airbags vóór die bij een aanrijding het hoofd en de borst van de bestuurder en voorpassagier beschermen
- 2 zij-airbags die de bestuurder die de bestuurder en voorpassagier beschermen bij een aanrijding van opzij
- 2 window-airbagsi op de tweede en derde zitrij om bij een aanrijding het hoofd van de achterpassagiers te beschermen.

EURO NCAP-TEST

Dankzij de uitgebreide veiligheidsuitrusting, het nieuwe platform en de versterkte structuur heeft de PEUGEOT Traveller Business een score van 5 sterren behaald bij de Euro NCAP-tests.