COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS - TECHNOLOGIE

De PEUGEOT Traveller Business is voorzien van een uitgebreide hightech uitrusting die garant staat voor zorgeloos rijden.

CONNECTIVITEIT

Peugeot Traveller Business - Connect 3D-navigatiesysteem
Peugeot Traveller Business - Mirror Screen

Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem van de nieuwe generatie met spraakherkenningi rijdt u altijd gemakkelijk via de juiste route naar uw klanten. Het systeem biedt verschillende online services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffici. Het 7 inch touchscreeni bevat ook de functie Mirror Screen waarmee de apps van uw smartphone die compatibel is met Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto* via het touchscreen kunnen worden gebruikt.

HEAD-UP DISPLAY

Peugeot Traveller Business - head-up display

Het head-up displayi projecteert belangrijke rij-informatie op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder: snelheid, instelling van de cruise control of de snelheidsbegrenzer. Op deze manier kunt u alle essentiële informatie permanent in de gaten houden, wat het rijden extra veilig maakt.

EEN NIEUW MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

Peugeot Traveller Business - modulaire platform EMP2

Het nieuwe platform van de PEUGEOT Traveller Business, dat is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau. U profiteert van een voor het segment uiterst laag brandstofverbruiki, voortreffelijke rijeigenschappen en een optimaal comfort voor alle inzittenden.
De lastafhankelijke schokdempers zorgen ervoor dat het comfort ook bij 9 personen aan boord en volle belading optimaal is.

WAGENPARKBEHEER

Dankzij de in de PEUGEOT Traveller Business geplaatste eenheidi  heeft u toegang tot alle informatie die u nodig heeft voor het beheer van uw wagenpark. Met het pack Fleet Management worden het brandstofverbruik, de resterende afstand of tijd tot de volgende onderhoudsbeurt, waarschuwingen over storingen en de kilometerstand van de auto aan u doorgegeven. Het pack EcoDriving omvat het pack Fleet Management en geeft bovendien een analyse van de rijstijl van de chauffeur, een vergelijking tussen de verschillende chauffeurs en gerichte rijtips. Met het pack Geolokalisatie kunt u de auto's van uw wagenpark in real time volgen op een kaart.