COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS - INTERIEURDESIGN

Met de PEUGEOT Traveller Business en Business VIP kiest u voor businessclass-comfort. Zijn moderne carrosserie verhult een ruim en luxueus interieur.

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

Peugeot Traveller Business VIP - interieurdesign

In het interieur van de PEUGEOT Traveller Business VIP is aan alles gedacht om het uw passagiers comfortabel te maken. U kunt het interieur in een handomdraai omtoveren tot VIP-vergaderruimte! De wegklapbare en verschuifbare tafeli met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste stoelen, biedt uw klanten een comfortabele werkplek. Er is ook speciale aandacht besteed aan het licht in het interieur van de PEUGEOT Traveller Business VIP: het tweedelige panoramadaki, waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, zorgt voor een uniek licht interieur en een panoramisch uitzicht naar boven. De extra getinte achterste ruiten geven de passagiers privacy terwijl ze onbelemmerd van het landschap kunnen genieten. In het interieur zijn naast de led-sfeerverlichting individuele leeslampjes aanwezig. De derde zitrij kan zijn voorzien van een deelbare bank (2/3 - 1/3)i en dankzij de uitneembare en op rails verschuifbare stoelen kan de ruimte achterin gemakkelijk flexibel worden ingedeeld.

RIJCOMFORT

Peugeot Traveller Business - interieur cockpit

Het interieur van de PEUGEOT Traveller Business VIP biedt volop rijcomfort. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine van waaruit u een uitstekend zicht hebt op de weg. Wanneer u in de auto stapt, ziet u dat bij de puur en modern weergegeven cockpit hoogwaardige materialen zijn toegepast.  Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up displayi en het 7 inch touchscreeni is alles wat u nodig hebt binnen handbereik en in uw gezichtsveld.

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Peugeot Traveller Business - interieur zitplaatsen
Peugeot Traveller Business - interieur zitplaatsen
Peugeot Traveller Business - verschillende configuraties zitplaatsen

Met de PEUGEOT Traveller Business biedt u uw passagiers een uiterst plezierige manier van reizen: shuttleservice op luchthavens, stadstaxidiensten, transfer met wintersportbagage, langeafstands-passagiersvervoer... de PEUGEOT Traveller Business past zich aan al uw vervoerswensen aan. De indeling van de stoelen en de uitrusting kunt u volledig op basis van uw gebruiksdoeleinden samenstellen, zodat u en uw passagiers maximaal genieten van elke rit.

U kunt kiezen uit verschillende configuraties met 5 tot 9 zitplaatsen. Dankzij de uitneembare stoelen kan het interieur eenvoudig optimaal aan elke situatie worden aangepast.

De tweede en derde zitrij zijn voorzien van een eendelige of een in twee delen (2/3 - 1/3)i uitgevoerde bank en de instap naar de derde zitrij is bijzonder gemakkelijk. De stoel van de tweede zitrij kan in een handomdraai naar voren worden geklapt zodat een riante instap naar de achterste zitplaatsen ontstaat.