COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS - EXTERIEURDESIGN

Met de PEUGEOT Traveller Business en Business VIP kiest u voor businessclass-comfort. Zijn moderne carrosserie verhult een ruim en luxueus interieur.

STIJLVOL EN MODERN

Peugeot Traveller Business - exterieurdesign
Peugeot Traveller Business - exterieur - xenonkoplampen

De PEUGEOT Traveller Business maakt overal waar hij komt direct indruk: zijn elegante en krachtige design krijgt extra cachet door de moderne voorzijde. Met zijn nieuwe verticale grille, lichtsignatuur met leds en naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampeni heeft de PEUGEOT Traveller Business een stijlvolle en elegante uitstraling. De lichtmetalen 17 inch-velgeni en de extra getinte achterste ruiteni geven hem nog meer charisma.

IDEAAL IN DE STAD

Peugeot Traveller Business - diverse uitrustingsniveaus

De PEUGEOT Traveller Business is in het uitrustingsniveau Business VIP leverbaar als Standard (4,96 m) en Long (5,31 m en in het uitrustingsniveau Business ook als Compact (4,61 m). Met een hoogte van niet meer dan 1,90 mi heeft de auto ook toegang tot overdekte parkeergelegenheden in stadscentra, winkelcentra en luchthavens.

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Peugeot Traveller Business - handsfree bediening schuifdeuren
Peugeot Traveller Business - handsfree bediening schuifdeuren

Dankzij de handsfree te bedienen schuifdeureni kunt u de schuifdeuren van de PEUGEOT Traveller Business gemakkelijk openen en sluiten. Bij dit systeem, dat uniek is op de markt, kunnen de schuifdeuren met één voetbeweging onder de achterbumper van de auto worden ontgrendeld en geopend. U moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.