508 Business

PEUGEOT 508 Business | de plug-in sedan voor professionals

Ontdek de PEUGEOT 508, de high-end, high-tech sedan met een gedurfd design, ontworpen om aan de verwachtingen van professionals te voldoen en tevens uitgerust met efficiënte DIESEL-, BENZINE- of PLUG-IN HYBRID-motoren.

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

Naast de impact op het imago van jouw bedrijf op het gebied van sociale en zakelijke verantwoordelijkheid, biedt de PEUGEOT 508 HYBRID professionals veel voordelen.

  • Je komt in aanmerking voor een gereduceerd tarief voor de motorrijtuigenbelasting.
  • Het biedt een geoptimaliseerde TCOTotale eigendomskosten , lagere brandstofkosten en draagt bij tot de vermindering van de CO2- uitstoot van het wagenpark. 
  • Het biedt de flexibiliteit om zowel lange afstanden af te leggen als vrij in de stad te kunnen rijden - zelfs in gebieden met beperkt verkeer.
RIJPLEZIER


Veelzijdigheid en een nieuwe rijervaring in volledig elektrische modus:

 
BESPARINGEN EN VOORDELEN VOOR HET BEDRIJF

Meerdere gebruiksbesparingen:

  • Een gemiddelde brandstofverbruik besparing van 40%Brandstofverbruik van 1,3l/100  km WLTP. .
  • Nul CO2-uitstoot bij het rijden in de elektrische modus.
  • 8 Jaar/160.000 km garantie op de hoogspanningstractiebatterij om een minimumcapaciteit van 70% te behouden.
 

ONTWERP & UITMUNTENDHEID

Het ontwerpteam gebruikte al zijn expertise om compromisloze esthetiek, kwaliteit en robuustheid te leveren om een sedan te creëren die gebouwd is om lang mee te gaan: evenwichtige proporties, frameloze deuren, afwerkingen en scherpe styling zijn tot in de perfectie ontwikkeld. De PEUGEOT 508 HYBRID sedan heeft exclusieve exterieur- en interieurdetails die, zonder opzichtig te zijn, aantonen dat het een hybride auto is.

DE MODERNE EN GEDURFDE SEDAN.

Toon radicale moderniteit en sportieve elegantie aan het stuur van de PEUGEOT 508: het lage, dynamische silhouet, de agressieve voorzijde, de gebeeldhouwde lijnen en de pittige nieuwe lichtsignatuur versterken de gedurfde, innovatieve geest die bijdraagt aan het imago van uw bedrijf.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

TIJDLOOS

Het interieur van de high-end hybride berline PEUGEOT 508 is comfortabel en ruim. Kies detaillering en bekleding in hoogwaarde materialen.

ELEKTRISCHE MODUS-INDICATOR

Om de toegang tot gebieden met beperkt verkeer te vergemakkelijken, wordt, wanneer de sedan in elektrische modus wordt gereden, een cyaankleurige LED - zichtbaar van buitenaf - geactiveerd aan de bovenzijde van de voorruit.

HYBRID-BADGE

De speciale, dichroïsche HYBRID-badges op de achterkzijde en zijkanten van de sedan laten zien dat hij deel uitmaakt van het plug-in hybride universum.

PAK DE LEIDING MET DE ONGEËVENAARDE PEUGEOT i-COCKPIT®

Neem de bediening over in de PEUGEOT i-Cockpit® en ervaar een wendbare en visionaire rijervaring, met een compact stuurwiel, configureerbaar head-up digitaal instrumentenpaneel en een 10 inch HD capacitief touchscreenAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar. .
Het interieur is zo ontworpen dat je van elk moment van het leven aan boord kunt genieten, op zowel korte als lange reizen: ontdek het topcomfort van de AGRAktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Gezondere Ruggen). Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  meerpuntsmassagestoelenAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  en het FOCAL®Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  Hifi-geluidssysteem voor zuiver, gedetailleerd geluid.
In zijn PLUG-IN HYBRIDE-versie integreren het instrumentenpaneel en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit een universum dat volledig gewijd is aan plug-in hybrides, waardoor specifieke informatie kan worden weergegeven, met name de energiestroom, de rijmodusRijmodi: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfortmodus is alleen beschikbaar met AMVAR (gecontroleerde vering). Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  , de elektrische actieradius, het brandstofbereik niveau en de vermogensmeterDe vermogensmeter is een indicator voor energieverbruik: ECO, SPORT, CHARGE .

EFFICIËNTE MOTOREN

De topklasse PEUGEOT 508 berline voor professionals is ontworpen voor op de weg en biedt nauwkeurig rijgedrag, een ongeëvenaard stuurgevoel en een voorbeeldige wegligging, die nog wordt versterkt door het actieve veersysteemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar .
Dankzij de efficiëntie van zijn DIESEL-, BENZINE- of PLUG-IN HYBRIDE-motoren en zijn 8-traps EAT8Afhankelijk van uitvoering en motortype  automatische transmissie, combineert de PEUGEOT 508 kracht met een lage CO2- uitstoot.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

ZITCOMFORT OP MAAT

Om in alle rijsituaties een hoog niveau van comfort te garanderen, biedt de PEUGEOT 508 bestuurders- en passagiersstoelen met AGRAktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Gezondere Ruggen). Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar -certificering, een label dat zowel de ergonomie van de stoelen als de reeks aanpassingen ten goede komt. Geniet van elektrisch verstelbare, verwarmde stoelen met geheugen voor de bestuurdersstoel en meerpuntsmassageAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar , geactiveerd door acht pneumatische zakken.

KIES VOOR AUTONOOM

Dankzij de radar in het midden van de voorbumper en de camera bovenaan de voorruit, maakt de Adaptive Cruise Control met Stop & GoAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar -functie het mogelijk om de voertuigsnelheid aan te passen aan die van de voorligger. Het is gekoppeld aan het Lane Positioning Assist-systeemAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar , dat de door de bestuurder gekozen autopositie behoudt om het rijden op een semi-autonome manier te beheren.   

SMARTPHONE DRAADLOOS OPLADEN

Om de continuïteit van de communicatie onderweg te garanderen, heeft de PEUGEOT 508 een speciale zone waar je jouw compatibele smartphone of toestel draadloos kunt neerzetten en opladen. Deze verlichte ruimte bevindt zich onder de middenconsole en is binnen handbereik van de bestuurder en passagier voorzien van USB-aansluitingen en een doorvoertule naar het opbergvak met een 12 V-aansluiting.

SAFETY PLUS PACK

Het SAFETY PLUS-PAKKETAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  bevat alle nieuwste generatie rijhulpsystemen van het merk om de veiligheid achter het stuur te vergroten: Active Safety Brake met afstandswaarschuwing, Active Lane Departure Warning, Active Blind Spot Detection, Driver Attention Alert, Smartbeam Assistance, Snelheidslimietherkenning en aanbevolen en uitgebreide verkeersbordherkenning.

FULL PARK ASSIST

De FULL PARK ASSISTActieve parkeerhulp voor fileparkeren en inparkeren in een vak haaks op de rijbaan. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar -technologie biedt volledig automatische manoeuvreerhulp voor parallel parkeren of inparkeren. De bestuurder activeert de functie op de selectiehendel en, zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen hoeft aan te raken, detecteert het systeem voldoende ruimte en accelereert en remt het indien nodig om de auto te parkeren. Het systeem assisteert ook bij het verlaten van een parkeerplaats.

PEUGEOT FULL LED-TECHNOLOGIE

Voor een hoger visueel comfort, zowel overdag als 's nachts, omvat de kenmerkende nieuwe lichtsignatuur van PEUGEOTAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar  full LED-koplampen met automatische niveauregelingsfunctieDeze functie corrigeert op basis van de voertuigbelasting automatisch de lichtintensiteit van de lichten om andere weggebruikers geen ongemak te bezorgen. , LED-richtingaanwijzers vooraan en statische bochtenfunctie, evenals adaptieve 3D-LED-verlichting waarvan de lichtsterkte automatisch aan de lichtomstandigheden wordt aangepast.

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW 508 HYBRID

SPECIFIEKE SERVICES

BEHEER OP AFSTAND

Beheer en plan het opladen van je tractiebatterij rechtstreeks vanaf jouw smartphone. Je kunt ook de temperatuur van het interieur regelen.

CHARGE MY CAR

Rijd altijd zorgeloos met jouw elektrische auto naar je bestemming dankzij de routeplanner en het netwerk van laadpunten van de Free2Move-services.

MYPEUGEOT® APP

STUUR JOUW AUTO OP AFSTAND AAN

Dankzij de MyPEUGEOT-app kan je altijd en overalOnder voorbehoud van toegang tot een mobiel netwerk.   raadplegen:

  • Actieradius
  • De voortgang en laadtoestand van het voertuig
  • Brandstofverbruiksstatistieken voor je ritten
  • Laadadvies

Je kunt bepaalde voertuigfuncties ook rechtstreeks vanaf de app op afstand bedienen:

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

Naast zijn radicale en gedurfde design, is de PEUGEOT 508 sedan ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen, met name wat betreft het optimaliseren van de totale eigendomskosten.
PEUGEOT heeft zijn experts gemobiliseerd om het uitmuntende design, de afwerkingskwaliteit en de duurzaamheid van de PEUGEOT 508 te maximaliseren om zo de restwaarde te maximaliseren.
Zo zijn ook de apparatuur, materialen en aandrijflijnen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik te minimaliseren.
Ten slotte biedt de PEUGEOT 508 alle allernieuwste technologie om de bestuurder bij te staan.

SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-langetermijnlease-aanbod en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 assistentie; en niet te vergeten de after-sales service voor professionele voertuigen.