PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW

 

Kracht 
360 pk - 520 Nm

5,2 seconden
om van 0 naar 100 km/u te gaan

Gecombineerd brandstofverbruik (WLTP)
2,03 L/100km

Gecombineerde CO2-uitstoot (WLTP)
46 gr/km CO2

PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW voor zakelijke rijders

Breng jouw bedrijf naar het Neo-Performance-tijdperk van PEUGEOT.
Geniet van hoge prestaties en lage emissies met de nieuwe efficiënte en elektrische productlijn van door PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
Met de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 sedan en 508 SW stationwagen benadrukt je het baanbrekende en verantwoordelijke imago van jouw bedrijf.

EEN SENSATIONELE ERVARING

Geniet van esthetiek, geleid door efficiëntie.
Met de nieuwe styling die de moderne prestaties benadrukken, laten de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW een krachtige en indrukwekkende uitstraling zien. Dit wordt versterkt door een opvallende bumper, een vaste bodemplaat en bredere sporen voor de nieuwe EXXAR 20-inch lichtmetalen velgen.
De efficiëntie van de dynamische genen worden geaccentueerd door de nieuwe, zwarte, iconische grille met zwevende lamellen, verticale vinnen en andere aerodynamische eigenschappen.
Het vloeiende, slanke en strakke silhouet wordt versterkt door de nieuwe, exclusieve 'Selenium Grey'-kleur die subtiel parelmoerachtig is en wordt aangevuld met de dynamische 'Kryptonite'-kleurensignatuur.

 

 

DE KUNST VAN HET RIJDEN

Verbeter de kunst van het rijden en reizen via de bedieningselementen van de PEUGEOT i-COCKPIT®.
Ervaar de waardering voor de ergonomische rijpositie die is afgestemd op professionals, met zijn wendbare, compacte stuurwiel, nieuw 12,3 inch head-up instrumentenpaneel en 10 inch HD capacitief touchscreen. Beide kunnen worden gepersonaliseerd en worden gemakkelijk in jouw gezichtsveld weergegeven zodat je jouw blik op de weg kunt houden.

 

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Laat je verleiden door het comfort, de eenvoud van de lijnen en de nobele aard van de materialen. Elk interieurdetail bevat een van de onderscheidende, elegante en sportieve kenmerken van de nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.  
Geniet ten slotte van de zeer nauwkeurige akoestiek en het toonaangevende geluid van het FOCAL® premium HiFi-systeemFocal® is een toonaangevend Frans merk voor high-fidelity-oplossingen.  .
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUWE INTERFACES

 

Rijd en blijf gefocust op de weg, dankzij de handig geplaatste interfaces die binnen handbereik zijn geplaatst.
Uitgerust met grafische afbeeldingen die specifiek zijn voor de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn, kunnen het 12,3 inch head-up instrumentenpaneel en het 10 inch capacitieve HD-touchscreen worden aangepast, zodat informatie die relevant is voor uw rijgedrag, zoals de toerenteller of energiestromen, kan worden weergegeven.

CONNECTIVITEITLaat uw smartphone draadloosOpladen via inductie voor apparaten die compatibel zijn met de Qi-standaard  opladen onder de middenconsole en reis met een gerust hart dankzij het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, inclusief realtime verkeersinformatie en risicogebieden van TomTom ServicesMet TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. .
Gebruik Mirror ScreenMet de Mirror Screen-functie kunt u uw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en alleen in combinatie met het PEUGEOT Connect Radio-apparaat), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken als de auto stationair draait en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land.  om uw compatible apps op het touchscreen te spiegelen.

 

 

 

'COMFORT FIT'-STOELEN

 

De stoelen met geoptimaliseerde, 'comfort-fit'-steun zijn verstelbaar, verwarmd en bevatten massagefuncties: speciaal ontwikkeld voor het comfort van degenen die veel tijd op de weg doorbrengen.
De stoelbekleding biedt een unieke combinatie van Alcantara, Nappa Mistral leer en stof en is fijn afgewerkt met dubbele Kryptonite en Tramontane siernaden.

PAKKET CITY 2

 

Maak parkeermanoeuvres gemakkelijker.
De HD-camera's voor en achter maken manoeuvreren veilig.
Ze geven de voor- of achterzijde op het touchscreen weer, evenals het bovenaanzicht van de 360°-omgeving van het voertuig.

NIGHT VISION

 

Zet een stap in augmented reality
Voor een optimale rijveiligheid detecteert het infraroodcamerasysteem Night Vision* 's nachts of bij slecht zicht de aanwezigheid van voetgangers of dieren die zich voor uw auto kunnen bevinden. Het beeld wordt op het digitale instrumentenpaneel in uw gezichtsveld weergegeven, samen met een waarschuwingssignaal.

DRIVE ASSIST PLUS

 

Rijd semi-autonoom.
De DRIVE ASSIST PLUS-technologie past de snelheid van de auto automatisch aan die van de voorligger aan om zo een constante afstand aan te houden.
Het maakt het ook mogelijk om de door de bestuurder gekozen rijstrookpositie aan te houden.
PLUG-IN HYBRID-SPECIFIEKE SERVICES

ONGEËVENAARDE ONAFHANKELIJKHEID

Dankzij de services die worden aangeboden door MyPEUGEOT® en Free2Move, ben je nog nooit zo onafhankelijk geweest in het beheer van jouw plug-inhybride voertuig.

 

BEHEER OP AFSTAND

Beheer en plan het opladen rechtstreeks vanaf jouw smartphone. Je kunt ook de temperatuur in de auto beheren.

 

Charge My Car

Rijd altijd zorgeloos met jouw elektrische auto naar jouw bestemming dankzij het netwerk van laadpunten van de Free2Move-services.

 

MYPEUGEOT®-APPLICATIEProfiteer met de gratis MyPEUGEOT®Onder voorbehoud van toegang tot een mobiel netwerk en beschikbaar op basis van de locatie  -app van real-time gepersonaliseerde diensten, gesynchroniseerd met jouw account:

  • Houd de status van jouw voertuig in de gaten (rijgegevens, locatie)
  • Snelle en eenvoudige toegang tot assistentie
  • Beheer de onderhouds- en servicevereisten van jouw voertuig.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur.
  • Check en plan het opladen tijdens daluren rechtstreeks vanaf jouw smartphone.
 

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

De nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW sedan en stationwagen zijn ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen, met name wat betreft het optimaliseren van de totale eigendomskosten.
De experts van PEUGEOT hebben voor de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV intensief samengewerkt op het gebied van uitmuntend design, afwerkingskwaliteit en duurzaamheid, om het brandstofverbruik en de onderhoudskosten te minimaliseren en de restwaarde te maximaliseren.