PEUGEOT 308 : DE COMPACTE HATCHBACK

Ontdek de PEUGEOT 308, de compacte sedan; ontworpen met de zakelijke klant in gedachten. Met de digitale PEUGEOT i-Cockpit® combineert de PEUGEOT 308 puur design met opmerkelijke efficiëntie voor een unieke rijervaring.

 

 

PUUR DESIGN

Met de verbluffende nieuwe Bleu Vertigo kleur, combineert de PEUGEOT 308 assertiviteit met een vloeiende, pittige stijl. Met het 'Lion'-embleem in het hart, een verticaal, geruite grille en een dynamische bumperAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  onder de motorkap, straalt de voorzijde pure kracht uit:

EEN UNIEKE RIJERVARING


Neem plaats in de PEUGEOT 308 en ontdek een universum aan nieuwe rijsensaties 

Achter het stuur van de digitale PEUGEOT i-Cockpit® ontdekt de bestuurder een wendbaardere en intuïtievere rijervaring. Met het compacte volnerflederen stuurwiel, het digitale Head Up-instrumentenpaneel en het 7 inch capacitieve touchscreen met een glanzende afwerking.

PURE EFFICIËNTIE


Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de PEUGEOT 308 leverbaar met PureTech-benzinemotoren en een BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie.


Afhankelijk van de motoruitvoering van uw PEUGEOT 308 kunt u kiezen voor een handgeschakelde BVM-versnellingsbak met 6 versnellingen of voor de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8Efficient Automatic Transmission 8 - automatische transmissie met 8 versnellingen  met 8 versnellingen.

TECHNOLOGIE

De PEUGEOT 308 beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  zoals de Adaptive Cruise Control, Active Safety BrakeAutomatische noodrem.  , Distance Alert en Active Blind Spot Monitoring. 

Bij lange ritten komen hightech voorzieningenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  , zoals Driver Attention Alert, Speed Limit Recognition & Recommendation, de automatische grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht.

Dankzij Visiopark 1Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   of Park AssistAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren 

 

=>Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpsystemen van de PEUGEOT 308De 3D-afbeeldingen van de PEUGEOT 308 kunnen in detail afwijken van de werkelijkheid. 
 

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het nieuwe Head Up-display boven het stuur toont in één oogopslag alle relevante rij-informatie. U kunt uw rijervaring personaliseren door één van de 6 weergavemodi te selecteren. Een van deze modi stelt u in staat om de navigatie te volgen zonder uw ogen van de weg te hoeven halen.

KEYLESS STARTEN

Met de elektronische sleutel bij de hand (of in uw zak of tas) kunt u de auto instappen, gaan rijden en weer stoppen door simpelweg op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken. 

Bij het verlaten van de auto kunt u de auto met een simpele polsbeweging weer vergrendelen.

CONNECTIVITEIT

Volg met gemak uw route dankzij het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, realtime verkeersinformatie en Danger Zones van TomTom ServicesMet TomTom Services wordt alle essentiële ritinformatie in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. . Met de Mirror ScreenStandaard beschikbaar, met Mirror Screen kunnen smartphoneapplicaties op het touchscreen worden gespiegeld. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken als de auto stationair draait en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land.  -technologie kunt u compatibele applicaties op uw smartphone direct op het capacitieve touchscreen weergeven.

 

 

DENON Hi-Fi & DRIVER SPORT PAKKET 

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de nauwkeurige en natuurlijke geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteemAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  . 

Om nog meer rijsensaties te creëren, activeert u het Driver Sport Pakket Standaard beschikbaar op de GT- en GT Pack-uitvoeringen . Zo kunt u sportiever rijden door parameters zoals het reactievermogen van de acceleratie of het motorgeluid te wijzigen.PANORAMADAK

Dankzij het grote panoramadak* met verduisteringsgordijn kunnen u en uw passagiers voor- en achterin in volledige rust van het elegante interieur genieten.

 

STOELEN

Dankzij de wraparound-stoelen (voor- en achterin) met een zeer ergonomisch ontwerp, is op weg gaan in de PEUGEOT 308 nog nooit zo leuk geweest.

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

DE COMPACTE SEDAN, ONTWORPEN VOOR BEDRIJVEN

De PEUGEOT 308 is ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, met name om de totale eigendomskosten te optimaliseren. Om de winkelwaarde te maximaliseren, heeft PEUGEOT designexperts verzameld om de PEUGEOT 308 te voorzien van het beste ontwerp, de beste constructie en de hoogste duurzaamheid.

Ook hier is veel zorg besteed aan het selecteren van de juiste accessoires, materialen en motoren om de reguliere onderhoudskosten en het brandstofverbruik te verlagen.

 

SPECIALE SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor lange termijn leasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 Assistance Pechhulp en de after-sales service voor zakelijke voertuigen.