PEUGEOT 308 Business

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT 308 SW Business: de 5-deurs stationwagon

Ontdek de PEUGEOT 308 SW. Deze door professionals ontworpen compacte stationwagon met nog meer temperament die dankzij de digitale PEUGEOT i-Cockpit® ongekend rijplezier biedt.  

PUUR DESIGN

De Peugeot 308 SW maakt direct indruk met zijn voorzijde met een krachtig gelijnde motorkap en een verticaal geplaatste grille met dambordpatroon, waarin in het midden de Peugeot-leeuw prijkt.
In zijn nieuwe kleur Bleu Vertigo is de strak en sportief gelijnde Peugeot 308 SW een auto waarin u graag wilt rijden en gezien worden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. 

 

EEN UNIEKE RIJERVARING

In het interieur van de PEUGEOT 308 SW is alles erop gericht u unieke rijsensaties te bieden. De digitale PEUGEOT i-Cockpit® kenmerkt zich door een
compact stuurwiel voor meer wendbaarheid, een digitaal head-up instrumentenpaneel voor een betere responsiviteit en een capacitief touchscreen met een glanzende afwerking voor meer intuïtiviteit.

PURE EFFICIËNTIE

Voor prestaties en rijplezier van een hoog niveau is de compacte Peugeot 308 SW leverbaar met PureTech-benzinemotoren en een BlueHDi-dieselmotor van de nieuwste generatie.
Afhankelijk van de motoruitvoering kunt u kiezen voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of de snel en soepel schakelende automatische transmissie EAT8Efficient Automatic Transmission 8: automatische transmissie met 8 versnellingen .TECHNOLOGIE

De Peugeot 308 SW beschikt over hoogwaardige rijhulpsystemenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar , zoals de Adaptive Cruise Control, Active Safety BrakeAutomatisch noodremsysteem. , Collision Risk Alert en Active Blind Spot Monitoring.  
Bij lange ritten komen de nieuwste hightech voorzieningenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  zoals vermoeidheidsherkenning, snelheidslimietindicatie- en snelheidsadviessysteem, grootlichtassistent en Active Lane Departure Warning optimaal tot hun recht.
Dankzij de achteruitrijcamera Visiopark 1Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   of de Park AssistAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar   kunt u gemakkelijk en veilig in- en uitparkeren.
Ontdek hieronder de 3D-video's van de belangrijkste rijhulpsystemen van de Peugeot 308 SWDe 3D-afbeeldingen van de PEUGEOT 308 SW kunnen in detail afwijken van de werkelijkheid. 

 

 

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Dit systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  past de snelheid van de auto automatisch aan die van de voorligger aan, met behulp van de motorrem en het remsysteem, om een veilige afstand te bewaren tot het voertuig tot stilstand is gekomen (bij auto's met een automatische versnellingsbak) of tot de auto een snelheid van 30 km/u heeft bereikt (bij auto's met een handgeschakelde versnellingsbak).

ACTIVE SAFETY BRAKE

De Active City BrakeAutomatische noodstop met gevaar voor aanrijdingsgevaar. Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  is een systeem dat automatisch ingrijpt op het remsysteem.
De functie Distance Alert waarschuwt de bestuurder voor een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger die zich op de rijstrook bevindt.
De Active Safety Brake (automatisch noodremsysteem) grijpt pas na een waarschuwing in, als de bestuurder niet snel genoeg reageert en het rempedaal niet intrapt.
Zo kan het systeem, zonder dat de bestuurder ingrijpt, een aanrijding voorkomen of de zwaarte ervan beperken door de wagensnelheid te verminderen.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Lane Departure Warning SystemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  detecteert met behulp van een camera die onderbroken of doorgetrokken wegmarkeringen herkent, het ongewenst overschrijden van een rijstrookmarkering. Het systeem corrigeert dan het traject van het voertuig door het stuurwiel.

VERKEERSBORDHERKENNING

Dit systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  herkent, met een bovenaan de voorruit gemonteerde camera, automatisch verkeersborden met een snelheidslimiet en verkeersborden die het einde van een snelheidslimiet aanduiden.
Bij gebruik van de cruise control of de snelheidsbegrenzer vraagt het systeem u, ongeacht of dit al dan nie actief is, of u automatisch de aanbevolen snelheid wilt opslaan zoals die de camera deze gelezen heeft`.

DODEHOEKBEWAKING

Dankzij de ultrasone sensoren in de voor- en achterbumpers,  informeert het Blind Spot Monitoring-systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  de bestuurder over de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek in een naastgelegen rijstrook links of rechts.

VISIOPARK 1

Met het Visiopark 1Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar -systeem is uw PEUGEOT 308 SW uitgerust met een 180° videocamera op de achterklep, waarmee u op het touchscreen de directe omgeving rondom uw auto kunt bekijken. De parkeersensoren vullen de informatie aan die wordt verkregen door het zicht vanaf de bovenkant van het voertuig.
 

AUTOMATISCHE GROOTLICHT OMSCHAKELING

De PEUGEOT 308 is uitgerust met een camera aan de bovenzijde van de voorruit die lichtbronnen analyseert. Dit systeemAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht op basis van de lichtomstandigheden en andere auto's op de weg. Zo optimaliseert het systeem de tijd gedurende welke u het grootlicht gebruikt voor extra veiligheid.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING  

NIEUW DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Dankzij het nieuwe digitale head-up instrumentenpaneel wordt alle relevante rij-informatie boven het stuurwiel weergegeven, goed in het zicht. U kunt uw rijervaring personaliseren door één van de 6 weergavemodi te selecteren. Een van deze modi stelt u in staat om de navigatie te volgen zonder uw ogen van de weg te hoeven halen.

CONNECTIVITEIT

Het Connected Navigation Pack met spraakherkenning staat borg voor een ontspannen reis. Dit systeem omvat o.a. verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom ServicesMet TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor uw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. . Met de Mirror ScreenMirror Screen is standaard beschikbaar en maakt het mogelijk om smartphone-applicaties weer te geven op het touchscreen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land.  -functie kunt u compatibele applicaties op uw smartphone direct op het capacitieve touchscreen weergeven.

Hi-Fi DENON & DRIVER SPORT PACK

Het Denon Hi-Fi PackAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  neemt u mee op een reis met muziek van onnavolgbare geluidskwaliteit.
Om uw rijsensaties te verbeteren, activeert u het Driver Sport PackStandaard beschikbaar op de GT- en GT Pack-uitvoeringen  dat bepaalde parameters aanpast, zoals het acceleratievermogen of het motorgeluid, om de zintuigen van de liefhebbers van een sportiever rijgedrag te prikkelen.

KOFFERBAK & MODULARITEIT

U kunt het ruime en uitnodigende interieur van uw PEUGEOT 308 SW aan uw wensen aanpassen. De brede kofferbak kan worden omgevormd dankzij de neerklapbare "Magic Flat"-achterbank voor een vlakke vloer en een optimaal laadvolume. Gemakkelijke toegang dankzij een lage tildrempel.

PANORAMADAK

In het hart van het elegante interieur zit het grote panoramadak* met verduisteringsgordijn, dat ook zeker in de smaak val bij de passagiers voor- en achterin.

STOELEN

Zowel voorin als achterin zit u comfortabel in de zorgvuldig ontworpen, ergonomische stoelen. Het is leuker dan ooit om in de PEUGEOT 308 op weg te gaan.

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

DE COMPACTE STATIONWAGON ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals met betrekking tot de optimalisatie van de totale eigendomskosten. De experts van het merk hebben intensief samengewerkt om de uitmuntendheid van het ontwerp, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de nieuwe PEUGEOT 308 SW te maximaliseren voor een optimale wederverkoopwaarde.
Op dezelfde wijze zijn de uitrusting, materialen en aandrijvingen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten van standaard onderhoudsbeurten en het verbruik tot een minimum te beperken.

OP PROFESSIONALS TOEGESPITSTE SERVICE

FINANCIERING, SERVICE EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move-aanbod voor langetermijnleasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vergeet ook niet de After Sales-diensten voor zakelijke voertuigen.