208 Business

WLTP-actieradius :

340 km

Uitstoot : 
0 gr. CO2 tijdens het rijden

Opladen : 
30 minuten snelladen voor 80% actieradius

PEUGEOT e-208 & 208 Business | compacte 100% elektrische stadsauto

De nieuwe PEUGEOT e-208 biedt een levendige en stimulerende rijervaring dankzij de volledig elektrische aandrijflijn. Deze stadsauto maakt een nieuwe vorm van mobiliteit voor jouw zakenreizen gemakkelijk toegankelijk.

Laatste kans op 12% bijtelling

Wil jij ook zakelijk overstappen op elektrisch? Dan moet je nog één keer schakelen. Want als je nu kiest voor een 100% elektrische Peugeot e-208 dan betaal je 12% bijtelling. 

 

Bijtelling al vanaf: €106De bijtelling is berekend o.b.v. 37,10% loonbelasting en gebaseerd op bijtellingstarieven van 2021: 12% voor elektrisch (22% voor het gedeelte van de fiscale prijs inclusief opties boven de €40.000,- en 22% voor benzine en diesel)  p.m.

 

Ook hebben we nog genoeg modellen op voorraad dus jouw Peugeot is nu nog direct leverbaar.

 

Rij je liever elektrisch in je eigen tijd? Via Peugeot Private Lease rij je al een Peugeot e-208 vanaf €349,- per maand. Dus plankgas, nu het nog kan, naar je dealer en stap in!

VOORDELEN VAN EEN ELEKTROMOTOR

ELEKTROMOTOR  

Wat zijn de voordelen voor de bestuurder?

Elektrisch rijden zorgt voor nieuwe sensaties:
 • Een nieuw niveau van rijcomfort
 • Een geruisloze motor
 • Minder trillingen    
 • 0 g CO2-uitstoot tijdens het rijden
 • Snel en intuïtief opladen
 • Op elektrische auto's toegespitste PEUGEOT-services
 
Wat zijn de voordelen voor je bedrijf?

Bespaar geld:

 • Vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting.
 • 12% bijtelling
 • Optimalisatie van totale kosten van eigendom
 • Bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot van het wagenpark
 
 
DESIGN

ONDERSCHEIDEND DESIGN

 

De verleidelijke elektrische e-208 heeft het allemaal. De onderscheidende en exclusieve accenten zijn het toonbeeld van technologie en moderniteit

ONWEERSTAANBAAR DESIGN

 

De compacte PEUGEOT 208 heeft een sterke persoonlijkheid die al bij de eerste blik duidelijk zichtbaar is. Het lage figuur, de lange motorkap en de sensuele rondingen verwijzen naar zijn sportieve verleidelijke geest. De heldere en originele carrosseriekleuren versterken zijn onweerstaanbaarheid nog verder!

GEDURFD EN EEN TIKJE BRUTAAL

De expressieve voorzijde van de PEUGEOT 208 heeft een royale, verchroomde grilleAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  en straalt met de kenmerkende halogeenlichtsignatuur met de drie klauwafdrukkenAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar , de full LED-koplampen en zijn LED dagrijverlichting die altijd branden een moderne en gedurfde visie uit.

VERLICHTE KLAUWEN

De achterzijde heeft een onderscheidende stijl met een glanzend zwarteAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  verbindingsstrip omlijst door volledige LEDAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar -achterlichten met het 3-klauweffect die dag en nacht verlicht zijn.

BEKLEDING

Bij de PEUGEOT 208 heeft zitcomfort prioriteit. Daarom zijn de dynamische voorstoelen van deze stadsauto gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de bekleding met sierstiksels, die het interieur een karakteristiek karakter geven.

e-MOTION e-208

Kenmerkend voor de elektrische compacte stadsauto e-208 zijn de monogram "e" en de dichroïsche Leeuw, de grille in carrosseriekleur, de glanzend zwarte wielkasten en de 17" aërodynamische aluminium velgen met insertsAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar .

DE ENERGIEKE PEUGEOT 3D i-Cockpit®

In deze stadsauto vind je de allernieuwste PEUGEOT 3D i-Cockpit® Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar . Ervaar behendig en intuïtief rijden met het compacte multifunctionele stuur Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar , het configureerbare 3D head-updisplayAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar , het grote 10 inch touchscreen Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  en de 7 'piano'-tuimelschakelaarsDrukschakelaars in luchtvaartstijl . Tot slot kun je ook het interieur personaliseren met een keuze uit 8 RGB LED-kleuren voor een nog modernere estethiek. 

DIGITAAL 3D INSTRUMENTENPANEEL

Informatie over jouw elektrische aandrijving is eenvoudig toegankelijk via het 3D  head-up digitale instrumentenpaneel, zodat je volledig op het rijplezier kunt concentreren:

 
 
PRETTIG EN INTUÏTIEF TOUCHSCREEN

Het grote 10" HDAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  -touchscreen wordt bediend Bij voorkeur als de auto volledig stilstaat.  via spraakherkenning, de bedieningsfuncties op het stuurwiel of simpelweg met de zeven aanraaktoetsen. Op het scherm van de e-208 vind je real-time technische animaties die de werking van de aandrijflijn illustreren

 

POWER OF CHOICE

EEN MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

De 208 profiteert van het nieuwe modulaire en multi-energetische CMPCommon Modular Platform  -/eCMPEfficient Modular Platform -platform. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen tussen een verbrandingsmotor (benzine/diesel) of een volledige elektrische motor, zonder dat op enig punt concessies nodig zijn en geheel in lijn met jouw zakelijke behoeften.

 

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DIGITAAL 3D INSTRUMENTENPANEEL

De informatie wordt handig weergegeven binnen het gezichtsveld van de bestuurder en in de vorm van een geprojecteerd hologram op het 10" digitale scherm. De informatie is dynamisch en wordt gepresenteerd in volgorde van belangrijkheid of urgentie.

HIGH-TECH AUTOMATISCHE TRANSMISSIE

Als je eenmaal de efficiëntie en soepelheid van de EAT8EAT8: Efficient Automatic Transmission 8 - 8 automatische versnellingsbak - Beschikbaar afhankelijk van de motoruitvoering -transmissie in de 208 stadsauto hebt ervaren, dan is er nog maar één ding dat je wilt: het opnieuw proberen! De overgangen zijn snel, vloeiend en naadloos dankzij de Quickshift-technologie

 

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Met de 208 compacte stadsauto heb je toegang tot talrijke rijhulpsystemen om u te ondersteunen tijdens jouw zakelijke ritten. Denk hierbij onder andere aan PEUGEOT Drive Assist Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar : trajectbewaking met keuze van de positie binnen de rijstrook, verkeersbordherkenning, snelheidsregeling en veiligheidsafstand.

DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Inductieladen Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  is handig beschikbaar in het opbergvak in de middenconsole. Er zijn maximaal vier USB-aansluitingen beschikbaar Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar .

 

ALTIJD VERBONDEN!

Met de Mirror Screen Met de Mirror Screen-functie kunt je jouw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of tot mei 2021 met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink® en alleen in combinatie met het PEUGEOT Connect Radio-apparaat), indien van toepassing, op voorwaarde dat je een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf jouw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land. -functie heb je via het touchscreen toegang tot de apps op jouw telefoon bij smartphones die compatibel zijn met Apple CarPlayTM of Android AutoTM.
Laat je leiden door het Connected Navigation PackAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor jouw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd.  met spraakherkenning, inclusief verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom ServicesAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. Met TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor jouw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. , de locatie en beschikbaarheid van openbare laadpunten.

 


Handsfree toegang en starten

Met het PEUGEOT Open & Go-systeem kun je de portieren vergrendelen en ontgrendelen zonder dat je de sleutel tevoorschijn hoeft te halen en kun je de motor starten met één druk op de Start/Stop-knop. Dankzij het Stop & Start-systeem, dat uitermate geschikt is voor gebruik in de stad, nemen het brandstofverbruik, de uitstoot van schadelijke stoffen en het geluidsniveau af.

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW PEUGEOT e-208

CONNECTED SERVICES

Behaal maximale autonomie in het beheer van jouw auto met behulp van de MyPeugeot en Free2Move services.

CONNECTIVITEIT

MYPEUGEOT: REMOTE CONTROL

Vanaf jouw smartphone kun jij een aantal functies op afstand monitoren en plannen, zoals het opladen van de tractiebatterij en het voorprogrammeren van de temperatuur in het interieur.

CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

Lokaliseer alle laadpunten tijdens jouw trip met behulp van de Charge My Car-functie van Free2Move. Ga met vertrouwen de weg op.

MOBILITY PASS

Zin om op avontuur te gaan? Huur met Mobility Pass een auto met verbrandingsmotor tegen een gunstig tarief wanneer je deze nodig hebt.

STUUR UW AUTO OP AFSTAND AAN

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-appBeschikbaar al naar gelang de locatie  van in real time met jouw account gesynchroniseerde services:

 • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
 • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
 • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur.

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

DE STADSAUTO VOOR PROFESSIONALS

De nieuwe PEUGEOT 208 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals met betrekking tot de optimalisatie van de totale eigendomskosten. De experts van PEUGEOT hebben intensief samengewerkt om de uitmuntendheid van het ontwerp, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de nieuwe PEUGEOT 208 te maximaliseren voor een optimale wederverkoopwaarde.

Op dezelfde wijze zijn de uitrusting, materialen en aandrijvingen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten van standaard onderhoudsbeurten en het verbruik tot een minimum te beperken.

Tot slot biedt de compacte PEUGEOT 208 stadsauto alle technologie van de laatste generatie van het merk ter ondersteuning van de bestuurder.

OP PROFESSIONALS TOEGESPITSTE SERVICES

FINANCIERING, SERVICE EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move-aanbod voor langetermijnleasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vergeet ook niet de after Sales-diensten voor zakelijke auto's.