2008 SUV Business

PEUGEOT e-2008 & 2008 Business | Elektrische SUV, 5 zitplaatsen

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een met de krachtige en efficiënte motoren – naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch – aan de verwachtingen van professionals voldoet.

 

VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

EENVOUD EN PLEZIER VOOR DE BESTUURDER  

Geniet achter het stuur van de PEUGEOT e-2008 SUV van nieuwe sensaties:

 
 
BESPARINGEN EN VOORDELEN VOOR BEDRIJVEN

Ontdek welke voordelen de PEUGEOT e-2008 SUV jouw wagenpark biedt:

  • Optimalisatie van totale kosten van eigendom
  • Besparing op brandstofkosten, lagere onderhoudskosten
  • Bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot van het wagenpark
  • Waardering van de sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf
  • Toegang tot de stadscentra, ook in gebieden met beperkt verkeer
 
DESIGN

VERBAZINGWEKKENDE SUV

De PEUGEOT e-2008 SUV heeft een stoer voorkomen met vloeiende en genereuze lijnen. Om de sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid van jouw bedrijf te benadrukken, onthullen enkele specifieke en opvallende ontwerpelementen dat het bedrijf zijn toetrede heeft gedaan tot de elektrische wereld.

VERBAZINGWEKKENDE SUV

Aan het stuur van de PEUGEOT 2008 SUV toon je de moderniteit van jouw bedrijf.
De expressieve voorkant, de horizontale motorkap en de verhoogde bodemvrijheid worden benadrukt door strakke lijnen, wat een subtiele verwijzing is naar de royale afmetingen Afhankelijk van de apparatuur en het motortype, begint het bagageruimtevolume bij 434 liter volgens VDA en kan deze tot wel 1467 liter worden uitgebreid bij een neergeklapte achterbank.  .

 

EEN IMPOSANTE VERSCHIJNING

De onderscheidende lampen tonen hun moderniteit en technologische uitmuntendheid dankzij de halogeenlampen met de kenmerkende klauwafdrukken of de full ledFull Light Emitting Diode: Lichtgevende diodes verlagen het energieverbruik en verhogen het verlichtingsvermogen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen. -koplampen en de kenmerkende led-achterlichten van PEUGEOT.

VAL OP

Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte paneel dat over de volle breedte van de auto loopt en de verchroomde uitlaatpijpenBeschikbaar al naar gelang de afwerkingen en aandrijvingen.   zijn sportieve en vastberaden karakter.

ROYALE BAGAGERUIMTE

Met zijn lage tildrempel en brede opening is de bagageruimte uitstekend toegankelijk. De in delen neerklapbare achterbank (2/3 - 1/3) biedt je de mogelijkheid de bagageruimte verder te vergrotenAfhankelijk van de apparatuur en het motortype, begint het bagageruimtevolume bij 434 liter volgens VDA en kan deze tot wel 1467 liter worden uitgebreid bij een neergeklapte achterbank.  en naar eigen wens in te delen.

 

ONDERSCHEIDENDE SYMBOLEN

De PEUGEOT e-2008 SUV heeft een aantal specifieke en onderscheidende designelementen die laten zien dat deze tot de elektrische klasse behoort: de tweekleurige leeuw met groene en blauwe tinten op de in carrosseriekleur gespoten grille met horizontale strips en het "e"-logo op de voorschermen en de achterklep zijn exclusief voor de elektrische uitvoering. In het interieur is hij voorzien van een exclusieve alcantara® bekledingUitsluitend leverbaar op de GT-uitvoering van de elektrische uitvoering.   in de kleur Gris Gréval met groene en blauwe sierstiksels.

UITGEBREIDE ERVARING

De ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit 3DStandaard beschikbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering.  is ontworpen om aan jouw eisen te voldoen en zorgt voor ultiem rijplezier.
Het compacte stuurwiel is gemakkelijk te bedienen. Het configureerbareStandaard beschikbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering. , digitale 3D-instrumentenpaneel toont nuttige verkeersinformatie direct in het zichtveld van de bestuurder voor een beter reactievermogen. Het capacitieve 10"" HD-touchscreenStandaard beschikbaar of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering.  geeft eenvoudig toegang tot alle technologieën in het voertuig, terwijl de 'piano'-tuimelschakelaars snel toegang bieden tot de belangrijkste functies voor het instellen van parameters in het voertuig.
SPANNENDE KEUZE

Gun jezelf de vrijheid om de motor te kiezen die bij je past: 

 

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

DIGITAAL 3D INSTRUMENTENPANEEL

Het configureerbareAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar , digitale 3D-instrumentenpaneel toont nuttige verkeersinformatie direct in het zichtveld van de bestuurder voor een beter reactievermogen.
Deze informatie wordt als een hologram op het digitale paneel geprojecteerd en wordt op een geprioriteerde manier weergegeven, afhankelijk van het belang of de urgentie ervan.

 

EEN STAP IN DE RICHTING VAN AUTONOOM RIJDEN

De 'PEUGEOT Drive Assist'Standaard beschikbaar, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering.  -technologie biedt de mogelijkheid van semi-autonoom rijden. Samen met het Lane Departure Warning-systeemSysteem om de auto in de door de bestuurder gekozen positie binnen de rijstrook te houden.   end Adaptive Cruise Control met Stop & Go-functieSysteem op basis van een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit.   past het systeem de snelheid van de auto automatisch aan die van de voorligger aan om een veilige afstand tot deze voorligger te bewaren.


TOUCHSCREEN

Vanaf het capacitieve 10" HDStandaard beschikbaar, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering. -touchscreen heb je gemakkelijk toegang tot technologieën aan boord, zoals het Mirror ScreenStandaard beschikbaar, met de Mirror Screen-functie kan je jouw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat je een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Uitsluitend deze drie gecertificeerde applicaties functioneren in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf je smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor jouw land.  . Laat je leiden door het Connected Navigation Pack met spraakherkenning, inclusief verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom ServicesDe TomTom®-services geven alle voor het rijden nuttige informatie in real time weer: verkeersinformatie in real time, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, weer, lokaal zoeken en gevarenzones (afhankelijk van de wetgeving van het land). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd.  en de locatie en beschikbaarheid van openbare laadpunten.
DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Voor meer comfort en continuïteit van de communicatie onderweg kan je op een speciale hiertoe bestemde plek jouw smartphone of Qi-compatibele apparatenStandaard beschikbaar of optioneel beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering.   neerleggen en draadloos opladen.

PEUGEOT OPEN & GO

Je kunt de PEUGEOT 2008 SUV handsfreeHandsfree toegang en starten (ADML). Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar   starten en de portieren handsfree vergrendelen/ontgrendelen met de sleutel in jouw zak. Je start de auto met een druk op de Start/Stop-knop.

 
 
ACTIERADIUS & OPLADEN
EENVOUDIG EN SNEL  
Om optimaal te profiteren van de WLTP-actieradiusDe levensduur van de tractiebatterij kan variëren afhankelijk van de werkelijke rijomstandigheden (klimaatomstandigheden, rijstijl, enz.) - Gecombineerde CO2-uitstoot: 0 g tijdens het rijden.  van 320 km (WLTP) van de compacte, elektrische PEUGEOT e-2008 SUV, zijn er verschillende oplaadoplossingen beschikbaar: thuis, op kantoor of bij  openbare laadstations.
Je hebt de mogelijkheid om een oplaadbeurt te programmeren vanuit het Connected Navigation-scherm of vanuit de MyPeugeot®-smartphoneapplicatie. Start het opladen of controleer de laadstatus op elk gewenst moment.

BEREKEN DE OPLAADTIJD VAN JOUW e-2008

320 km geschatte WLTP-actieradius

SPECIFIEKE SERVICES VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

Behaal maximale autonomie in het beheer van jouw auto met behulp van de MyPeugeot en Free2Move services.

CONNECTED SERVICES

e-REMOTE CONTROL

Vanaf jouw smartphone kun je een aantal functies op afstand monitoren en plannen, zoals het opladen van de tractiebatterij en het voorprogrammeren van de temperatuur in het interieur.

Charge My Car MET FREE2MOVE

Rijd altijd zorgeloos met jouw elektrische auto naar jouw bestemming dankzij de routeplanner en het netwerk van laadpunten van de Free2Move-services.

MOBILITY PASS

Ga je een langere reis maken? Huur met Mobility Pass een  auto met verbrandingsmotor tegen een gunstig tarief wanneer je deze nodig hebt.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®Onder voorbehoud dat je toegang heeft tot een mobiel netwerk, de beschikbaarheid is afhankelijk van het verkoopland  -app in real time van gepersonaliseerde en met jouw account gesynchroniseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur van jouw PEUGEOT e-2008 SUV.

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

Naast het opwindende ontwerp is de PEUGEOT 2008 SUV ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals met betrekking tot de optimalisatie van de totale eigendomskosten.
De experts van PEUGEOT hebben intensief samengewerkt om de uitmuntendheid van het ontwerp, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de PEUGEOT compact SUV 2008 te maximaliseren voor een optimale wederverkoopwaarde.
De uitrusting, materialen en aandrijvingen zijn met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten van standaard onderhoudsbeurten en het verbruik tot een minimum te beperken. Deze kosten vallen nóg lager uit als je kiest voor de PEUGEOT e-2008 SUV met elektrische motor.

OP PROFESSIONALS TOEGESPITSTE SERVICE

FINANCIERING, SERVICE EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move-aanbod voor langetermijnleasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vergeet ook niet de After Sales-diensten voor zakelijke voertuigen.