PEUGEOT SW BUSINESS

PEUGEOT 508 SW BUSINESS | EERSTEKLAS STATIONWAGEN VOOR PROFESSIONALS

Ontdek de PEUGEOT 508 SW, de high-tech stationwagen met een efficiënte benzine-, diesel- of hybride motor. Ontworpen om aan de behoeften van zakelijke klanten te voldoen.

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

Veelzijdig, zuinig en fiscaal efficiënt; de PEUGEOT 508 SW HYBRID biedt professionals en bedrijven tal van voordelen:

  • Een geoptimaliseerde TCOTotale eigendomskosten , verlaagt de brandstofkosten en verlaagt de CO2-uitstoot voor uw wagenpark.
  • Profiteer van de flexibiliteit om zowel lange afstanden als vrij in de stad te kunnen rijden - zelfs in gebieden met beperkt verkeer.
PLEZIER & VEELZIJDIGHEID

De volledig elektrische modus biedt veelzijdigheid en nieuwe sensaties:
 
BESPARINGEN & VOORDELEN

Profiteer van tal van besparingen en voordelen:

  • 40% lager gemiddeld brandstofverbruikGemiddeld brandstofverbruik 1,3L/100 km WLTP. . 
  • Nul CO2- uitstoot in de Elektrische modus
  • 8 Jaar/160.000 km garantie op de hoogspanningstractiebatterij met een minimumcapaciteit van 70%.
 

PERFECTE LIJNEN

Sportief en verfijnd, de PEUGEOT 508 SW stationwagen straalt moderne elegantie uit zonder de functionaliteit te beperken.
De scherpe styling en strakke lijnenKoffervolume = 530 liter (onder de uitschuifbare tonneau-cover). De bagageruimte kan worden uitgerust met een bevestigingsnet - standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering.  suggereren ruimtelijkheid, terwijl een expressieve grille versierd met een glanzend, nieuw logo zijn sportieve persoonlijkheid versterkt.
In de PEUGEOT 508 SW komen de superieure expertise en het vakmanschap van het merk tot uiting in de kleinste details. De robuuste stationwagen combineert het comfort van een grand tourer, de ruimte van een personenwagen en de sportiviteit van een coupé.
Met perfecte verhoudingen, frameloze deuren, fraaie carrosserieën en stilistische accenten komt het precieze vakmanschap tegemoet aan de eisen van de zakelijke klant.

 
SIGNES DISTINCTIFS

ONDERSCHEIDENDE EIGENSCHAPPEN VAN DE HYBRIDE UITVOERING  

EXCLUSIEF INTERIEUR

In het GT-model is het interieur van de PEUGEOT 508 SW hybrid plug-in stationwagen exclusief bekleed in Alcantara® Greval-grijs. De bagageruimte boven het tapijt is identiek aan het standaard motormodel.

LAAT ZIEN DAT JE EEN ELEKTRISCH VOERTUIG RIJDT

En om je te helpen toegang te krijgen tot gebieden met beperkt verkeer, bevindt zich bovenaan de voorruit van de PEUGEOT 508 SW HYBRID een cyaan led. De led, die van buitenaf zichtbaar is, licht op als de stationwagen in de elektrische modus staat.

HYBRID-BADGE

Opvallende dichroïsche HYBRID-badges op de voor- en achterzijde geven aan dat de auto op plug-in hybride-technologie rijdt.

ERGONOMISCHE PEUGEOT I-COCKPIT® BESTUURDERSSTOEL

Met zijn compacte stuurwiel, digitaal instrumentenpaneel, aanpasbaar head-up instrumentenpaneel en 10 inch HDAfhankelijk van de uitvoering standaard of niet beschikbaar  capacitief touchscreen, biedt de PEUGEOT i-Cockpit® in de PEUGEOT 508 SW een verbeterde ergonomie en een verbeterde rijervaring.
Reis in een complete astaat van ontspanning met het Connected Navigation Pakket. Met spraakherkenning, plus realtime verkeersupdates en risicogebieden geleverd door TomTom ServicesMet TomTom® Services wordt alle essentiële ritinformatie in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden van TomTom services (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. . Open jouw compatibele smartphone-apps via Mirror ScreenAfhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar Met de Mirror Screen-functie kunt u uw smartphone-apps op het touchscreen spiegelen. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat u een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken als de auto stationair draait en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf uw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor uw land.   op het touchscreen.
In de PLUG-IN HYBRID heeft de bestuurdersstoel een speciale cockpit waar je de energiestromen, de rijmodusRijmodi: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfortmodus is alleen beschikbaar met AMVAR (gecontroleerde vering). Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  , de elektrische actieradius, het brandstofpeil en de vermogensmeterDe vermogensmeter is een indicator voor energieverbruik: ECO, SPORT, CHARGE  kunt zien.

EFFICIËNTIE EN PRESTATIES ONDERWEG

Ontworpen voor op de weg, biedt de topklasse PEUGEOT 508 SW stationwagen nauwkeurig rijgedrag, een prachtige, responsieve besturing en een voorbeeldige grip op de weg, versterkt met actieve veringAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar . Dankzij de efficiëntie van zijn DIESEL-, BENZINE- of PLUG-IN HYBRIDE-motoren en zijn 8-traps EAT8Afhankelijk van de uitvoering en motor  automatische transmissie, combineert de PEUGEOT 508 kracht met een lage CO2-uitstoot.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIGHT VISION 

Voor meer veiligheid en om het reizen te vereenvoudigen voor zakelijke bestuurders op frequente of lange afstanden, is het nieuwste PEUGEOT 508 SW-model uitgerust met de allernieuwste technologieAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar.  .
's Nachts helpt de infraroodcamera met Night VisionNight vision. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar -technologie om voetgangers of dieren te detecteren.
KIES VOOR AUTONOOM

Rijd semi-autonoom met de Adaptive Cruise Control, Stop & GoHet systeem maakt gebruik van een radar in het midden van de voorbumper en een camera bovenaan de voorruit. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar -functie en het Lane Positioning Assist-systeemEen systeem dat de auto op de door de bestuurder geselecteerde rijstrook houdt. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar . Met deze tools kan je jouw snelheid automatisch aan die van de voorligger aanpassen zo en een constante afstand aanhouden.  

STOELEN MET AGR-CERTIFICERING

De PEUGEOT 508 SW heeft AGRAktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Gezondere Ruggen). Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel beschikbaar. -gecertificeerde stoelen voor zowel bestuurder als passagiers. De AGR-certificering erkent zowel de zitergonomie als de instelniveaus (zitlengte met verstelbare kussenrandAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar.  aanpasbare rugleuning met lendensteunAfhankelijk van de uitvoering ). De auto kan ook worden uitgerust met elektronisch instelbare stoelen met gebruikersinstellingen, ingebouwde verwarming en meerpuntsmassagesystemenAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar. .


VERBETERDE VEILIGHEID

De PEUGEOT 508 SW is uitgerust met het SAFETY PLUS-PAKKETAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. . Dit bevat alle nieuwste generatie rijhulpsystemen van het merk om de veiligheid achter het stuur te vergroten: Active Safety Brake met afstandswaarschuwing, Active Lane Departure Warning, Active Blind Spot Detection, Driver Attention Alert, Smartbeam Assistance, Snelheidslimietherkenning en aanbevolen en uitgebreide verkeersbordherkenning.

PARK ASSIST

Voor eenvoudig in- en uitparkeren, biedt de FULL PARK ASSISTActieve parkeerhulp voor fileparkeren en inparkeren in een vak haaks op de rijbaan. Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet beschikbaar  -technologie volledig automatische manoeuvreerhulp voor fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren.
Om te parkeren, activeert de bestuurder de functie op de selectiehendel en vervolgens detecteert het systeem automatisch of er voldoende parkeerruimte is. Tegelijkertijd helpt het ook bij het accelereren of remmen zonder dat de bestuurder het stuur of de pedalen hoeft aan te raken.

DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Onder de middenconsole bevindt zich een gemakkelijk toegankelijke, verlichte draadloze oplaadplaat voor smartphones, met toegang tot het opbergvak.  
De nieuwe PEUGEOT 508 SW is ook uitgerust met een 12V-aansluiting, een jack-aansluiting en USBHet voertuig is, afhankelijk van de versie, uitgerust met tot 4 USB-poorten. -poorten.

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW 508 SW HYBRID

PLUG-IN HYBRID-SPECIFIEKE SERVICES

Dankzij de services die worden aangeboden door MyPeugeot® en Free2Move, krijg je enorm veel flexibiliteit in het beheer van uw plug-inhybride voertuig.

BEHEER OP AFSTAND

Beheer en plan het opladen rechtstreeks vanaf jouw smartphone. Je kunt ook de temperatuur in de auto op afstand beheren.

CHARGE MY CAR

Rijd altijd zorgeloos met jouw elektrische auto naar jouw bestemming dankzij de routeplanner en het netwerk van laadpunten van de Free2Move-services.

MYPEUGEOT®-APP

STUUR UW AUTO OP AFSTAND AAN
Profiteer dankzij de gratis MyPeugeot®-appVereist mobiele netwerktoegang.   van in real time met jouw account gesynchroniseerde en gepersonaliseerde services:

  • Bekijk in een oogopslag informatie over jouw auto (rijgegevens, locatie).
  • Snelle en eenvoudige toegang tot assistentie
  • Regel het onderhoud en de voor jouw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur van jouw PEUGEOT 508 SW HYBRID.
  • Beheer en plan het opladen tijdens daluren rechtstreeks vanaf je smartphone.

TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

Met een gedurfd, professioneel ontwerp is de PEUGEOT 508 SW stationwagen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zakelijke klanten, zoals het optimaliseren van de totale eigendomskosten.
Om de restwaarde van het voertuig te maximaliseren, heeft PEUGEOT al zijn ontwerpexpertise toegepast om de PEUGEOT 508 SW te voorzien van de beste esthetiek en afwerking en de hoogste duurzaamheid.
De apparatuur, materialen en motoren zijn zorgvuldig uitgekozen om de onderhoudskosten en het brandstofverbruik tot een minimum te beperken.
Ten slotte beschikt de PEUGEOT 508 SW stationwagen ook over de meest geavanceerde rijhulpsystemen op de markt.
 

SPECIALE SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

FINANCIERING, DIENSTEN EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move Lease-aanbod voor lange termijn leasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, verschillende verzekeringscontracten, garanties en 24/7 Assistance Pechhulp en de after-sales service voor zakelijke voertuigen.