3008 SUV HYBRID Business

Nieuwe PEUGEOT 3008 SUV HYBRID Business | Hybride SUV van Peugeot

Ontdek de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV en het nieuwe, geïnspireerde ontwerp dat de codes van een nieuw tijdperk van moderniteit met steeds meer elegantie tekent.

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV biedt een brede keuze uit efficiënte PLUG-IN HYBRID-, BENZINE- EN DIESELmotoren om aan de verwachtingen van professionals te voldoen.

VOORDELEN

PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

Naast de boost voor het imago van het bedrijf qua sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid biedt de nieuwe PEUGEOT 3008 HYBRID SUV vele voordelen voor professionals:

 • De auto biedt geoptimaliseerde totale kosten van eigendomTotale kosten van eigendom , lagere brandstofkosten en  draagt bovendien bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot van jouw wagenpark.
 • De auto biedt een veelzijdige rijervaring, waardoor je lange afstanden kunt afleggen en vrij kunt rijden in de stad, zelfs in gebieden met beperkt verkeer.

 

ZWART OF COGNAC?

EEN LEDEREN INTERIEUR, OP ÓNZE KOSTEN 

Een gevoel van elegantie, kracht & luxe. Zo zou je de lederen interieur upgrade op de Peugeot 3008 kunnen omschrijven. Kies een nieuwe 3008 uit voorraad en krijg een lederen interieur van ons cadeau.

Ga bijvoorbeeld voor zwart of cognac kleurig leder en kies zelf de kleur van de stiksels. Met deze kosteloze upgrade krijg je meer luxe voor hetzelfde geld. Dat noemen we Peugeot Avantage. Inderdaad, wij nemen jouw 5-zits lederen interieur helemaal voor ónze rekening. En je betaalt geen extra bijtelling want de bekleding wordt ná levering ingebouwd.

Een nieuwe 3008 HYbrid is deze maand extra voordelig. Tijdelijk ontvang je namelijk €2500 verkooppremie op de 3008 HYbrid.

 

Momenteel is de levering van leer tijdelijk vertraagd, als alternatief om toch snel te kunnen rijden kun je gebruik maken van een accessoire cheque van €1.000.,- Voor meer informatie kun je contact opnemen met je dealer.

LIEVER LEASEN?

PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

Met Operational Lease via Free2Move Lease betaal je nu slechts €485 per maand. Dat is minder dan een vergelijkbare benzine uitvoering. Op zoek naar Private LeaseDe lederactie is alleen van toepassing bij zakelijke koop of lease, dus niet bij private lease? Sluit deze maand een contract af en je betaalt maar €570 per maand. Ook dit maandbedrag ligt lager dan het maandbedrag van de vergelijkbare benzine uitvoering.

De bijtelling voor de 3008 start vanaf €233 3008 Blue Lease Active PureTech 130, berekend o.b.v 37,35% loonbelasting 

Deze zomer nog rijden in een nieuwe Peugeot 3008?

Kom dan, met óf zonder afspraak, naar jouw Peugeot dealer.

RIJPLEZIER

Ontdek nieuwe sensaties in de Electric-modus:
 • Een elektrische actieradius (WLTP) van wel 59 km
 • Soepel, schokvrij rijden, met minder trillingen
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geruisloze motor
 
GELD BESPAREN

 • Een gemiddelde daling van 40% van het verbruik in verband met het gebruik en het aantal tankbeurten.
 • Het gebruik van de Elektrische-modus
 • Lagere onderhoudskosten
 
EENVOUD

Functies voor je ontworpen:

 • Via een normaal stopcontact in 7 uur en 15 minuten volledig op te laden
 • Via een wallbox (11kW) in ca 4 uur volledig op te laden
 • OptioneelMet de optionele On Board Charger van 7,4kW en 22kW wallbox.  in 2 uur en 30 minuten volledig op te laden
 • Informatie in real time over uw manier van rijden
 • Functies die via de MyPeugeot App op afstand aan te sturen zijn
 • Free2Move die uw leven gemakkelijker maken




 
DESIGN

EEN NIEUW TIJDPERK

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV HYBRID pronkt met een gedurfd hi-tech design met zijn nieuwe, krachtige voorzijde, versierd met full-LEDStandaard beschikbaar op de GT- en GT Pack-uitvoeringen  koplampen en SDLStatische directionele verlichtingsfunctie, die het zicht in bochten aanzienlijk verbetert, standaard beschikbaar op GT- en GT Pack-uitvoeringen en als optie op ACTIVE- en ALLURE-niveaus, afhankelijk van de locatie  -functie. Zijn kenmerkende stijl, een perfecte balans tussen gedurfd en soepel, verlegt de gevestigde grenzen van de SUV.

HELDER ONTWERP

Het design van het exterieur van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV benadrukt zijn assertieve karakter, de balans tussen kracht en soepelheid. Zijn nieuwe, baanbrekende voorzijde geeft hem een sterke persoonlijkheid. Met dit model van topklasse breekt een nieuw SUV-tijdperk aan.

NIEUWE VOORZIJDE

De nieuwe baanbrekende voorzijde, nieuwe LED of Full-LED Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar -koplampen met EVSStatic Bend Light-functie, chroomlijst in de voorschermen, in combinatie met Full-LED koplampen -functie, met de voor PEUGEOT zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’ en chroomlijst in de voorschermen geven hem een sterke persoonlijkheid die bijdraagt aan het imago van jouw bedrijf.

 

NIEUWE ACHTERLICHTEN

Aan de achterzijde zijn de nieuwe PEUGEOT Full LED-achterlichten voorzien van een '3D leeuwenklauw'-lichtsignatuur en scrollende richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donkergetinte vensters, waardoor de zwarte strip op de kofferklep aan weerszijden van de auto wordt verlengd en zo de achterzijde visueel vergroot voor een extra sportieve uitstraling.

HYBRID-BADGES

De HYBRID2-wielaandrijving, 225 pk beschikbaar vanaf Allure-niveau - of HYBRID4 4-wielaandrijving, 300 pk beschikbaar vanaf niveau Allure -badges geven op subtiele wijze aan dat de auto is voorzien van een innovatieve, technologische plug-in hybride-aandrijflijn.

SUV

De nieuwe 19’" aluminium velgen San FranciscoStandaard beschikbaar op GT- en GT Pack-HYBRID-uitvoeringen, afhankelijk van de bestemming  met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van een SUV.

EXCLUSIEVE ALCANTARA®-STOELEN

Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV plug-in hybride is voorzien van exclusieve bekleding Standaard beschikbaar op GT- en GT Pack HYBRID/HYBRID4-uitvoeringen  in mid-TEP Mistral/Alcantara® Greval met Aikinite siernaden.

VERBETERDE ERVARING

In de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® met zijn hightech innovaties.

 • Het compacte, multi-functionele stuurwiel biedt betere feeling en een betere hantering.
 • Het nieuwe 10"' HD-touchscreen is voorzien van elegante, chromen "toggle switches" voor snelle en intuïtieve toegang tot de diverse comfortfuncties.  
 • Het nieuwe diigitale 12,3"" head-up instrumentenpaneel is van buitengewone displaykwaliteit.


In de PLUG-IN HYBRID-uitvoeringen beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

 Het instrumentenpaneel met hoge displaykwaliteit biedt te allen tijde informatie die specifiek is voor de oplaadbare hybride:

10 INCH HD-TOUCHSCREEN

Je kunt het nieuwe 10 inchAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar  HD-touchscreen gebruiken om toegang te krijgen tot de instellingsfuncties en rij-informatie van de nieuwe PEUGEOT 3008 HYBRID SUV:

 • De energiestromen die de werking van het hybridesysteem weergeven
 • Informatie over het energie- en het brandstofverbruik
 • De locatie van laadpunten en de resterende actieradius in de volledig elektrische rijmodus Via navigatie 
 • Opladen van het voertuig en voorverwarmen van het interieur.
 • Het activeren van de e-Save functie



SMART HIGH TECH

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV belichaamt de 'Power of Choice' De vrijheid om te kiezen en biedt een plug-in hybrid, twee- of vierwielaandrijving en interne verbrandingsmotoren - benzine of diesel - die rijplezier aan efficiëntie koppelen.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

NIEUW INSTRUMENTENPANEEL

Het instrumentenpaneel is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardig 12,5″ display dat zeer eenvoudig te configurerenBij voorkeur als het voertuig volledig stilstaat  en personaliserenBij voorkeur als het voertuig volledig stilstaat  is, zodat je jouw ogen op de weg kunt houden terwijl je op zakenreis bent.

NIEUW TOUCHSCREEN

Het nieuwe, centrale 10'' HD-touchscreen in combinatie met het Connected Navigation Pack met spraakherkenning  biedt "multi-touch"u komt in het hoofdmenu door met drie vingers tegelijkertijd op het scherm te drukken -technologieu komt in het hoofdmenu door met drie vingers tegelijkertijd op het scherm te drukken 

NIGHT-VISION 

's Nachts of bij slecht zicht in het donker detecteert het exclusieve 'Night VisionNight Vision is beschikbaar als optie bij de GT- en GT Pack-uitvoeringen '-systeem met infraroodcamera de aanwezigheid van voetgangers of dieren tot 200 m voor het voertuig, buiten het bereik van de koplampen, en waarschuwt je met een waarschuwingssignaal. Automatische noodremming kan ook worden geactiveerd als voetgangers of fietsers zich in de buurt van het voertuig bevinden.

 

CONNECTIVITEIT

Met PEUGEOT Connect heb je toegang tot een aantal diensten in verbinding met verkeersinformatie in real time en gevarenzones van TomTom-servicesMet TomTom Services worden alle factoren die essentieel zijn voor jouw rit in realtime weergegeven: realtime verkeersinformatie, tankstations, parkeerplaatsen, het weer, lokale zoekopdrachten en risicogebieden (afhankelijk van de lokale wetgeving). Het abonnement op al deze services is voor 3 jaar inbegrepen en kan vervolgens online (tegen betaling) worden verlengd of vernieuwd. . Met de Mirror ScreenAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet beschikbaar. De Mirror Screen-functie werkt via Android Auto (voor Android-smartphones), Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS) of, tot mei 2021, met behulp van de MirrorLink®-technologie (voor Android-smartphones die compatibel zijn met MirrorLink®), indien van toepassing, op voorwaarde dat je een mobiel contract en een werkende internetverbinding heeft. Alleen deze drie goedgekeurde apps werken in stilstand en tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden worden bepaalde functies in de relevante apps uitgeschakeld. Sommige soorten inhoud die gratis toegankelijk zijn vanaf jouw smartphone, vereisen een betaald abonnement op een gelijkwaardige, goedgekeurde Android Auto-, Apple CarPlayTM of MirrorLink®-app. Kijk voor meer informatie op de PEUGEOT-site voor jouw land. -functie heb je via het touchscreen toegang tot de apps op jouw telefoon bij smartphones die compatibel zijn met Apple CarPlayTM of Android AutoTM.

 

DRAADLOOS OPLADEN VAN SMARTPHONES

Het draadloze oplaadgebiedAlleen apparaten die compatibel zijn met de norm Qi kunnen via inductie worden opgeladen.  van de PEUGEOT 3008 SUV zorgt ervoor dat je jouw smartphone tijdens zakenreizen voortdurend en volledig veilig kunt gebruiken.

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control is een pakket dat bestaat uit een geavanceerde antispinregeling4 gripmodi: normaal, sneeuw, modder en zand - Optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de 3008 SUV PureTech- en BlueHDi-uitvoeringen. , speciale bandenWinterband (3PMSF) of Modder- en Sneeuwband (M+S), afhankelijk van de uitvoering  en de Hill Assist Descent ControlAfkomstig uit de wereld van de 4x4's, regelt dit Hill Descent Assist-systeem automatisch de voertuigsnelheid op basis van de hellingshoek, met geleidelijke bewegingen, zonder dat het gaspedaal of de rem wordt ingedrukt. . Hiermee kan je de grip van de auto aanpassen aan zware omstandigheden, zoals sneeuw, modder of zand en blijft de auto onder controle bij een steile afdaling.

De krachtige HYBRID4-uitvoering met vierwielaandrijving, biedt zowel verbeterde tractie op de weg of op moeilijk terrein als het Hill Assist Descent Control-systeem.

BEREKEN DE ACTIERADIUS VAN JOUW NIEUWE PEUGEOT 3008 HYBRID SUV

SPECFIEKE DIENSTEN VOOR HYBRIDE VOERTUIGEN

ONGEËVENAARDE ONAFHANKELIJKHEID

Dankzij de services die worden aangeboden door MyPeugeot en Free2Move, ben je nog nooit zo onafhankelijk geweest in het beheer van jouw hybride voertuig.

e-REMOTE CONTROL

Dankzij de services die worden aangeboden door MyPeugeot® en Free2Move, ben je nog nooit zo onafhankelijk geweest in het beheer van jouw hybride voertuig.

CHARGE MY CAR MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je gemakkelijk toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van de Charge My Car Service tegen betaling -aanbieding van Free2Move.

BEDIEN JOUW VOERTUIG OP AFSTAND

Profiteer dankzij de MyPeugeot®-appOnder voorbehoud dat je toegang heeft tot een mobiel netwerk, de beschikbaarheid is afhankelijk van het verkoopland  van realtime gepersonaliseerde services :

 • Snelle toegang tot de assistentie helpdesk.
 • Beheer de onderhouds- en servicevereisten van jouw voertuig.
 • Beheer eenvoudig de lading van jouw tractiebatterij en jouw temperatuur aan boord.
 • Beheer en plan het opladen Op de nieuwe PEUGEOT 3008 HYBRID SUV  tijdens daluren rechtstreeks vanaf jouw smartphone.

 

TOTALE KOSTEN VAN EIGENDOM

DE SUV MET EEN GEÏNSPIREERD DESIGN VOOR PROFESSIONALS  

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals met betrekking tot de optimalisatie van de totale eigendomskosten. De experts van het merk hebben intensief samengewerkt om de uitmuntendheid van het ontwerp, de kwaliteit van de afwerking en de duurzaamheid van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV te maximaliseren voor een optimale wederverkoopwaarde.

Op dezelfde wijze zijn de uitrusting, materialen en aandrijvingen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten van standaard onderhoudsbeurten en het verbruik tot een minimum te beperken.

OP PROFESSIONALS TOEGESPITSTE SERVICE

 
FINANCIERING, SERVICE EN ONDERHOUD

Ontdek ons Free2Move-aanbod voor langetermijnleasing en de bijbehorende diensten, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vergeet ook niet de After Sales-diensten voor zakelijke voertuigen.