SKIP TO CONTENT
PEUGEOT RAPIDE

ONDERHOUD BIJ PEUGEOT

Onderhoudsdienst bij Peugeot

JOUW BEZOEK

In deze moeilijke periode doet Peugeot Service zijn best om het onderhoud en herstel van jouw Peugeot uit te voeren en je bij te staan in geval van pech. Wij wensen bij te dragen aan de mobiliteit van de openbare diensten en de mobiliteit van onze klanten die nodig zijn de essentiële ritten.

 

Onze eerste prioriteit is het beschermen van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers door het treffen van uitzonderlijke maatregelen in onze werkplaatsen: barrièremaatregelen, verplichte handschoenen, veiligheidsafstand tussen mensen, ook in de wachtrijen en tijdens de individuele ontvangst, afspraken en het onthaal van de auto's in onze werkplaatsen.

 

Indien je symptomen hebt zoals hoesten of koorts wanneer je bij ons aankomt, vragen wij je vriendelijk om jouw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

 

Wij doen er alles aan om jouw gezondheid, jeveiligheid en jouw mobiliteit te waarborgen.

 

Peugeot Service volgt de situatie op de voet en zal de openingstijden van onze werkplaats dagelijks aanpassen aan ons netwerk en aan de regelgeving van de overheid. Alle Peugeot-dealers en Erkend Reparateurs volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Neem contact op met uw werkplaats om de beschikbaarheid te controleren.

 

Zorg voor jezelf en je naasten.

 

Het Peugeot Serviceteam.