COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Peugeot Professional Center: auto's en services

Peugeot Bedrijfsauto's - Peugeot Professional Center

Peugeot Professional: Hou de zaak in beweging

Als ondernemer wilt u altijd een beroep kunnen doen op uw bedrijfsauto. En geen orders mislopen tijdens onderhoud of als er iets is met uw bedrijfsauto. Bij Peugeot Professional begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een bedrijfsauto voor u is.

Daarom doen we ons uiterste best om te zorgen dat onze bedrijfsauto’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn aan te passen aan uw wensen. Om uw zaak in beweging te houden zijn er de Peugeot Professional Centers. Met handige producten & services waar u als ondernemer echt iets aan heeft.

SERVICES DIE HET VERSCHIL MAKEN

Haal- en brengservice bij reparaties
HAAL- EN BRENGSERVICE BIJ REPARATIES

Om het u extra makkelijk te maken, hebben wij een haal-en-brengservice voor uw Peugeot-bedrijfsauto. Wij halen uw bedrijfsauto op waar het u het beste uitkomt. Dit kan dus bij uw bedrijf, bij u thuis of bij een klus zijn. Uiteraard brengen we uw auto ook weer terug.

Vervangend Vervoer
VERVANGEND VERVOER

Heeft u pech en u kunt echt niet meer verder? Wij zorgen voor vervangend vervoer als de auto langer dan 2 uur niet gebruikt kan worden. Verder regelen wij de berging van uw auto voor reparatie in onze werkplaats.

Altijd een eigen accountmanager
ALTIJD EEN EIGEN ACCOUNTMANAGER

Bij een Peugeot Professional Center heeft u uw eigen accountmanager. Hij of zij geeft u advies op maat. U wordt optimaal begeleid, zowel bij de aankoop, bij de financiering als bij de service in de werkplaats.

24/7 pechhulp
24/7 PECHHULP

Heeft u pech onderweg? Wij bieden u vakkundige pechhulp ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer de weg op bent.

Verruimde openingstijden
VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN

Onze Professional Centers zijn open op de momenten die u het beste uitkomt. Onderhoud en reparaties worden dus ook voor en na de reguliere werktijd uitgevoerd.

Op- en ombouwspecialisten
OP- EN OMBOUWSPECIALISTEN

Onze op- en ombouwspecialisten helpen u graag bij het op maat maken van uw nieuwe bedrijfsauto. Zo krijgt u altijd een auto die past bij uw specifieke eisen.

Een nieuwe professionele ervaring

Een nieuwe professionele ervaring

Mobiliteitsoplossingen op maat

Peugeot Professional - Mobiliteitsoplossingen

Een advies op maat

Peugeot Professional - Gamma bedrijfsauto's

Een nieuwe professionele ervaring

Als een vip behandeld worden

Elk Peugeot Professional Center beschikt over ten minste één verkoopadviseur die u advies op maat kan geven.

U wordt optimaal begeleid, zowel bij de verkoop als bij de service in de werkplaats.

Het onderhoud van uw auto wordt binnen een werkdag uitgevoerd.

Mobiliteitsoplossingen op maat

Altijd mobiel, wat er ook gebeurt.

Is uw auto stilgevallen? Wij zorgen voor een passende mobiliteitsoplossing zodat uw werk door kan gaan.

Moet uw elektrische auto worden opgeladen? Bij ons kunt u uw elektrische auto gratis opladen zodat uw werk door kan gaan.

Een advies op maat bij de aanschaf van uw nieuwe auto

U kunt het hele bedrijfsautogamma bekijken:

Bedrijfsauto's met verbrandingsmotor, elektrische bedrijfsauto's, omgebouwde bedrijfsauto's: u vindt er gemakkelijk een auto die aan uw wensen voldoet. U kunt er bovendien een proefrit mee maken! Dat geldt ook voor de selectie personenauto's.

48 uur na uw bezoek ontvangt u van uw verkoopadviseur een offerte op maat waarbij rekening is gehouden met uw bedrijf en uw wensen.

TIJDELIJK 0% FINANCIAL LEASE

Peugeot Professional - Gamma bedrijfsauto's

Tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer profiteert u van 0% rente bij een looptijd tot en met 36 maanden. Kijk hier voor meer informatie.