PEUGEOT PARTNER ELECTRIC - ELECTRISCHE BEDRIJFSAUTO

Peugeot Partner Electric
Peugeot Partner Electric

PEUGEOT Partner Electric

Vanwege zijn succes is de Peugeot Partner Electric niet meer te bestellen.
Er zijn nog wel mogelijkheden, geïnteresseerd? Ga naar uw dealer om de huidige voorraad te bekijken.

100% praktische bruikbaarheid, 0 emissies en snel laden tot 80 procent in slechts een half uur. De PEUGEOT Partner Electric laat zien hoe praktisch, milieuvriendelijk en veelzijdig een bestelwagen kan zijn. Ook het budget wordt met deze volledig elektrisch aangedreven compacte bestelwagen ontzien. De exploitatie- en onderhoudskosten zijn namelijk aangenaam laag.

EXTERIEUR

Peugeot Partner Electric - praktisch milieuvriendelijk en veelzijdig

Als volledig elektrische bestelwagen is de PEUGEOT Partner Electric een interessant alternatief voor iedereen die zich vaak in het stadsverkeer begeeft, zich geen zorgen wil maken over rijverboden in milieuzones en de exploitatie- en onderhoudskosten van zijn bedrijfswagens laag wil houden.

Afhankelijk van het gekozen stroomtarief is de PEUGEOT Partner Electric niet alleen zeer milieuvriendelijk, maar ook voordelig. Bovendien vallen de kosten voor het verversen van de olie weg, zijn de remmen minder aan slijtage onderhevig en is ook een deel van de overige onderhouds- en slijtagekosten aanzienlijk lager. Uiteraard is de Partner Electric ook vrijgesteld van wegenbelasting.

INTERIEUR

Peugeot Partner Electric - interieur cockpit
Peugeot Partner Electric - interieur

LAADCAPACITEIT

De elektromotor van de PEUGEOT Partner Electric levert 49 kW (67 pk). Met een acceleratie van 0 tot 50 km/h in slechts 5 seconden is de PEUGEOT Partner Electric zeer rap – ideaal voor bijvoorbeeld korte afstanden tussen verkeerslichten. Zijn actieradius is ongeveer 170 kilometer2. Dat is dus ruim voldoende voor korte afstanden in de stad, maar ook genoeg om klanten buiten de stad te bezoeken.

Onze bestelwagen is met een zeer krachtige tractiebatterij uitgerust, die door middel van snelladen binnen slechts een half uur tot 80 procent geladen wordt. Normaal volledig laden duurt ongeveer acht en een half uur, waardoor de bestelwagen probleemloos 's nachts kan worden geladen. Tijdens het remmen en rijden zonder gas te geven wordt bovendien altijd energie geregenereerd.

Voor het laden volstaat een huishoudelijke 230V-stekkerdoos. Daarnaast kan de PEUGEOT Partner Electric, indien voorzien van de optie snellaadaansluiting, via speciale snellaadstations (volgens gelijkstroomsnellaadstandaard CHAdeMo) worden geladen, waarvan er steeds meer zijn te vinden. Bekijk direct het actuele overzicht van de laadstations in uw omgeving! U zult verrast zijn.

FLEXIBILITEIT

De Partner Electric kenmerkt zich door zijn onovertroffen flexibiliteit.

Dankzij de Multi-Flex-bank beschikt u over een derde zitplaats voor, zodat u één persoon extra mee kunt nemen. Bovendien biedt deze bank een groot aantal mogelijkheden om de ruimte in het interieur volledig te gebruiken.

Dankzij deze ongekende flexibiliteit biedt de Partner Electric een optimale combinatie van laadcapaciteit en comfort.

ZAKELIJK DESIGN

Peugeot Partner Electric - interier laadruimte
De vloeiende en harmonieuze lijnen geven de Partner een dynamische, maar ook solide uitstraling.

Eén blik op het verzorgde design is voldoende om te weten dat deze praktische auto over een zeer ruime laadruimte beschikt. De laadruimte van de nieuwe Partner Electric, die leverbaar is in de twee lengtes L1 en L2, behoort tot de top van zijn segment.

Het laadvermogen van 695 kg wordt door geen enkele concurrent geëvenaard. De nieuwe Partner Electric is een compromisloze auto.

IN EEN OOGOPSLAG