COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT PARTNER - TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID

Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto
Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto

PEUGEOT PARTNER

Vanaf 13 540 *

SURROUND REAR VISION

LAAT U NIETS MEER ONTGAAN

Peugeot Partner - interieur Surround Rear Vision

Met de  Peugeot Partner profiteert u van het nieuwe Surround Rear Vision-systeemi. Deze innovatie maakt het rijden gemakkelijker en veiliger door u een optimaal overzicht van de omgeving van de auto te bieden, zelfs aan zijden die niet van een ruit zijn voorzien.

Het Surround Rear Vision-systeem geeft door middel van de twee camera'si de beelden van de nabije omgeving van uw auto (uitvoering zonder ruiten in de achterdeuren of met een scheidingswand) weer op het schermi.

Dit systeem heeft drie subfuncties:

 • Een weergave van de omgeving naast de auto aan de zijde van de voorpassagier om de dode hoek aan die zijde te beperken.
 • Een weergave met een ver bereik.
 • Een achteruitrijcamerafunctie die het achteruitrijden vergemakkelijkt met een weergave van wat zich direct achter de auto bevindt, de breedte van de auto inclusief uitgeklapte buitenspiegels, lijnen op een afstand van 30 cm, 1 m en 2 m vanaf de achterbumper en de draaicirkel van uw auto afhankelijk van de stand van het stuurwiel. Deze functie geeft daarnaast weer hoe ver de achterdeuren geopend kunnen wordeni.

Met Surround Rear Vision hoeft u niet meer te kiezen tussen de veiligheid van een groter glasoppervlak voor meer zicht of een betere beveiliging van uw lading (tooltip: als uw lading minder goed zichtbaar is, is er ook minder kans op diefstal van uw lading) waarvan de waarde soms die van de auto overstijgt. U kunt voortaan kiezen voor een volledig geblindeerde laadruimtei in plaats van een laadruimte met ruiten.

OVERLOAD INDICATOR

GEEN OVERSCHRIJDING MEER VAN HET LAADVERMOGEN

Peugeot Partner - Overload Indicator

De  Peugeot Partner is leverbaar met een Overload Indicatori, zowel bij overschrijding van het maximaal toegestane totaalgewicht als van het maximale gewicht op de voor- of achteras.

Dit heeft twee doelen:

 • Voorkomen van de risico's van overbelading (een slechtere wegligging, een langere remweg, kans op een klapband of voortijdige bandenslijtage enz.).
 • Voldoen aan uw verwachtingen van klanten met betrekking tot de veiligheid en de ARBO-eisen.

TECHNOLOGIE WAAR U VAN OP AAN KUNT

Met zijn indrukwekkende lijst hightech uitrustingselementen waarvan sommige voor dit segment uniek zijn, doet de  Peugeot Partner niet onder voor een Peugeot 3008 SUV, met afhankelijk van de uitvoering: 

 • Een elektrische parkeerrem. Deze biedt niet alleen extra gebruiksgemak, maar maakt ook een groot opbergvak of een bredere middelste zitplaats mogelijk doordat er geen handremhefboom meer aanwezig is.
 • Adaptieve cruise control. Dit systeem zorgt ervoor dat de door de bestuurder geprogrammeerde snelheid automatisch wordt vastgehouden en zorgt automatisch voor een veilige afstand tot de voorligger. Hierbij kan de adaptieve cruise control de auto volledig tot stilstand brengen bij de uitvoeringen met de 8-traps automatische transmissie.
 • Uitgebreide verkeersbordherkenning. Dit systeem geeft het herkende verkeersbord weer en biedt de mogelijkheid om de gedetecteerde snelheidslimiet te selecteren als ingestelde snelheid voor de snelheidsbegrenzer/cruise control.
 • Active Lane Departure Warning System. Dit systeem corrigeert de koers van de auto als de bestuurder even niet oplet.
 • Driver Attention Alert. Dit systeem houdt met behulp van een camera het rijgedrag van de bestuurder in de gaten en analyseert de bewegingen van het stuurwiel. Er klinkt een geluidssignaal en er wordt een waarschuwingsmelding weergegeven zodra het systeem vaststelt dat de aandacht van de bestuurder is verslapt.
 • Active Safety Brake. Dit systeem treedt in werking als een dreigende aanrijding wordt gedetecteerd.
 • Trailer Stability Control. Dit systeem detecteert slingerbewegingen van de aangekoppelde aanhanger en grijpt indien nodig in op het remsysteem van de auto om de aanhanger te stabiliseren.
 • Grootlichtassistent. Dit systeem zorgt voor de automatische overschakeling van grootlicht naar dimlicht en vice versa.
 • Dodehoekbewaking

ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD!

Peugeot Partner - interieur Connect 3D-navigatiesysteem

Dankzij het grote 8 inch kleurentouchscreeni is de connectiviteit gegarandeerd. Dit binnen handbereik geplaatste en naar de bestuurder gerichte touchscreen wordt gecombineerd met twee USB-aansluitingen, een Jack-aansluiting, Bluetooth‘, WifiOnBoard-systeem en de mogelijkheid om draadloos uw smartphone op te laden. Het systeem beschikt over de Mirror Screen-functie die compatibel is met MirrorLink®, Apple CarPlay™ en Android Auto™.

Het Connect 3D-navigatiesysteem kan met spraakcommando's worden bediend en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en intuïtief POI's te zoeken. Het systeem houdt in real time rekening met de verkeerssituatie dankzij TomTom Traffic. Ook parkeergelegenheden, tankstations en het lokale weer kunnen op het scherm worden weergegeven.

Om de veiligheid van de gebruikers te vergroten is het 3D-navigatiesysteem gekoppeld aan de dienst Peugeot Connect SOS & Assistance.

 • Peugeot Connect SOS verstuurt bij een ongeval een noodoproep met de locatiegegevens van de auto en brengt u indien nodig in contact met de hulpdiensten.
 • Peugeot Assistance brengt u in contact met de alarmcentrale van Peugeot die, afhankelijk van de doorgegeven informatie (locatie, VIN en kilometerstand van de auto en door de boordcomputer doorgegeven storingsgegevens), een pechhulpverleningsvoertuig naar u toe stuurt.

EEN ROBUUSTE BASIS

EEN NIEUW PLATFORM VOOR DE PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner - EMP2-platform

De  Peugeot Partner, die zich met zijn toonaangevende kwaliteit al meer dan 20 jaar bewijst als de ideale compagnon van professionals, is gebaseerd op een nieuw platform dat garant staat voor intens rijplezier met een wendbaarheid en rijgedrag van het hoogste niveau.
De  Peugeot Partner is leverbaar in een LONG-uitvoering die doordat zowel de wielbasis als de overhang achter zijn verlengd extra laadvolume biedt zonder dat dit ten koste gaat van het uitgebalanceerde design, de wendbaarheid en het rijgedrag.

Combineer het beste van twee werelden:

 • De  Peugeot Partner is aan de voorzijde gebaseerd op het EMP2-platform (dat ook aan de basis staat van de meest recente SUV'si en berlines van het merk). Daarmee staat hij garant voor een comfortabel rijkarakter, een uitstekende wegligging en een kleine draaicirkel en biedt hij u rijhulpsystemen die eerder waren voorbehouden aan personenauto's.

Aan de achterzijde is de  Peugeot Partner gebaseerd op een geoptimaliseerde versie van het platform van de vorige generatie waardoor het laadvermogen kon worden vergroot tot 1000 kgi en de toepassing van een bredere schuifdeur mogelijk is gemaakt voor een gemakkelijkere toegang tot de laadruimte, terwijl de overlappende achterdeuren met degelijke verborgen scharnieren behouden blijven.