PEUGEOT PARTNER - IN- EN UITLADEN

ONGEKEND FLEXIBEL DANKZIJ DE MULTIFLEX-BANK

Peugeot Partner -  laadruimte - Multiflex-bank
Peugeot Partner -  laadruimte - Multiflex-bank
Peugeot Partner -  laadruimte - Multiflex-bank

Dankzij de Multiflex-bank biedt de PEUGEOT Partner al sinds zijn introductie een unieke flexibiliteit. De Multiflex-bank is onovertroffen in de wereld van de compacte bedrijfsauto's en biedt naast de mogelijkheid om drie personen voorin te vervoeren nog een aantal andere praktische gebruiksmogelijkheden!

De buitenste zitplaats kan bijvoorbeeld worden weg geklapt zodat u voorwerpen met een lengte van tot wel 3 m (3,25 m in de L2-uitvoering) en een hoogte van 10 cm kan meenemen. Zorg er omwille van uw veiligheid wel voor dat de lading goed wordt vastgezet. Op deze manier is er ook nog ruimte voor een passagier.

VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT

De toegang tot de PEUGEOT Partner wordt vergemakkelijkt door de lage laaddrempel. Ook de tot 180° te openen, asymmetrische achterdeuren zonder of met ruitenidragen bij tot gemakkelijk in- en uitladen. Eenmaal geopend zorgen zij er dankzij de grote rechthoekige laadopening voor dat u grote voorwerpen moeiteloos kunt inladen.
Met één of twee schuifdeureni wordt het in- en uitladen nog gemakkelijker.
Dankzij de in zijn segment unieke breedte van 1,62 m tussen de wanden en 1,23 m tussen de wielkasten is er in de laadruimte van de korte L1-uitvoering van de PEUGEOT Partner plaats voor twee Europallets (1,20 m x 0,80 m).
De bestelwagen is tevens uitgerust met een girafon die het mogelijk maakt om lange voorwerpen te vervoeren met de achterdeuren gesloten.

VEILIG VERVOER VAN UW GOEDEREN

Peugeot Partner - in- en uitladen

De laadvloer van de PEUGEOT Partner is voorzien van 6 sjorogen waarmee lading stevig kan worden vastgezet. De Partner is leverbaar met een scheidingsrek of een halfhoog tussenschot met een uitneembaar paneel en een scheidingsrooster tot aan het dak. U kunt ook kiezen voor een volledige scheidingswand met SECURIT-ruit en isolatiemateriaal aan de cabinezijde die de veiligheidi en het comfort van de inzittenden optimaliseert.