COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT PARTNER - IN- EN UITLADEN

Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto
Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto

PEUGEOT PARTNER

Vanaf 13 540 *

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot Partner stond de belangrijkste wens van professionele gebruikers centraal: maximale functionaliteit onder alle omstandigheden.

EEN BEPROEFDE BEDRIJFSAUTO

Peugeot Partner - interieur laadruimte

De afmetingen zijn perfect afgestemd op het segment met een lengte van 4,40 m voor de STANDARD-uitvoering, goed voor een geoptimaliseerde nuttige lengte van 1,81 m. Met deze lengte is er in de laadruimte, met afhankelijk van de uitvoering een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3, plaats voor 2 Europallets.

Voor een nog grotere laadruimte is er de LONG-uitvoering, met een lengte van 4,75 m (+35 cm). Deze biedt een nuttige lengte van 2,16 m en een laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.
De  Peugeot Partner is gebaseerd op een platform dat is afgeleid van het EMP2-platform van de nieuwste modellen van het merk. Tot de voordelen van dit beproefde platform behoren een korte overbouw voor en achter en een draaicirkel (tussen trottoirs) van slechts 10,82 m bij de STANDARD-uitvoering en 11,43 m bij de LONG-uitvoering.

Het nuttig laadvermogen is maatgevend in het segment met waarden die uiteenlopen van 650 kg tot 1.000 kg op de STANDARD-uitvoering en tot 950 kg op de LONG-uitvoering.

Met het laadruimtepakketi beschikt u over extra verlichting en 10 sjorogen in de laadruimte.

FLEXIBILITEIT ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

EEN PRAKTISCH INTERIEUR

De  Peugeot Partner is leverbaar met de modulaire Multiflex-banki. Hiermee beschikt u over  een met 500 l vergroot laadvolume in combinatie met de mogelijkheid om 2 personen te vervoeren dankzij de wegklapbare buitenste passagiersstoel.
De opbergruimte onder de zitting van de middelste zitplaats is afsluitbaar met een hangslot.

De cabine is voorzien van praktische en slim binnen handbereik geplaatste opbergmogelijkheden die ideaal zijn voor elk professioneel gebruik, zoals het dashboardkastje, het opbergvak boven de voorruit en een extra dashboardkastje aan de bovenzijde van het dashboard. Dit extra dashboardkastje is mogelijk gemaakt door de plaatsing van de passagiersairbag boven de voorruit (Airbag In Roof), kan worden gekoeld en is voldoende groot voor het opbergen van een 15 inch laptop die dankzij een kabeldoorvoer in het dashboardkastje kan worden opgeladen.

Iedere Peugeot Partner is standaard voorzien van het laadruimtepakket, wat inhoudt dat de laadruimte standaard is voorzien van 10 sjorogen waarmee uw lading veilig kan worden vastgezet. Tevens is er extra verlichting in de laadruimte dankzij de 6 leds en beschikt deze over 12V-aansluiting.

De schuifdeuren (optioneel) en de overlappende achterdeuren (2/3 - 1/3) zorgen voor een ruime toegang tot de laadruimte (achterklep optioneel).