PEUGEOT PARTNER - DESIGN EN COMFORT

EEN BEDRIJFSWAGEN WAAR U OP KUNT BOUWEN

De PEUGEOT Partner is een bedrijfsauto die alles in huis heeft om aan de eisen van uw bedrijf te voldoen.

De voorzijde heeft een onmiskenbaar stoer voorkomen. De verticale grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw. De hoekpanelen van de bumper kunnen gemakkelijk worden vervangen.

Met hun specifieke binnenwerk en vorm dragen de koplampen in belangrijke mate bij aan de moderne uitstraling van de Partner.

PACK LOOK 2

Peugeot Partner - Pack Look 2

Met het Pack Look 2i is uw PEUGEOT Partner voorzien van volledig in de kleur van de carrosserie gespoten carrosseriedelen, een verchroomde grille, led-dagrijverlichtingi, mistlampen vóór en 15 inch-wieldoppen Nateo.

COMFORTABEL WERKEN

Peugeot Partner - interieur cabine

De PEUGEOT Partner is een compacte bestelauto die u een comfortabele werkplek biedt, met een cabine die perfect afgestemd is op professioneel gebruik.
De hoge zitpositie en het uitstekende zicht op de weg staan borg voor een optimaal rijcomfort. De in hoogte verstelbare armsteuni van de bestuurdersstoel, het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en de op het dashboard geplaatste versnellingshendel dragen bij aan de ergonomie van de bestuurdersplaats. Voor extra comfort kan de Partner worden uitgerust met een handbediende of automatische airconditioningi.

CONNECTIVITEIT

Peugeot Partner - interieur 7 inch kleurentouchscreen

Het wordt steeds belangrijker om continue verbonden te blijven met de buitenwereld. Daarom is de nieuwe PEUGEOT Partner voorzien van de beste connectiviteitssystemen.

Maak kennis met het bijzonder moderne telematicasysteem. Dankzij het grote 7 inch kleurentouchscreeni dat perfect is geïntegreerd in het midden van het dashboard, zijn de verschillende bedieningsfuncties van de auto altijd goed zichtbaar en binnen handbereik. Het aanraken van het scherm is voldoende om het navigatiesysteem te bedienen of uw favoriete muziekbestanden te selecteren. Bovendien kunt u uw digitale apparatuur aansluiten via de USB-of Jack-aansluiting of de Bluetooth-functie.

MIRROR SCREEN

Peugeot Partner - interieur Mirror Screen-technologie

De Mirror Screen-technologiei biedt u de mogelijkheid om een aantal apps van uw smartphone weer te geven en te gebruiken via het touchscreen van uw Partner.

TALRIJKE OPBERGMOGELIJKHEDEN

Peugeot Partner - interieur opbergruimte
Peugeot Partner - interieur plafonnier

In de cabine is meer dan 60 liter praktische opbergruimte beschikbaar voor zowel de bestuurder als de andere inzittenden. Met name het afsluitbare opbergvak achter het stuurwiel komt voor de zakelijke gebruiker goed van pas. Het opbergvak boven de voorruit, waarin de zonnekleppen en de plafonnier zijn geïntegreerd, is aan de onderzijde opengewerkt zodat u niet misgrijpt als u een voorwerp uit het opbergvak nodig hebt.