COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT PARTNER - DESIGN EN COMFORT

Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto
Nieuwe Peugeot Partner - Bedrijfsauto

PEUGEOT PARTNER

Vanaf 13 540 *

Omdat een bedrijfsauto niet alleen een vervoermiddel maar ook het visitekaartje van het bedrijf is, biedt de Peugeot Partner met zijn design, comfort en gebruiksgemak professionele meerwaarde en een nieuwe ervaring.

EEN ECHTE "BUSINESS PARTNER" MET KARAKTERVOLLE UITSTRALING

De  Peugeot Partner heeft een stoere voorzijde met een verticale grille en geraffineerde koplampen. De proporties zijn perfect dankzij de korte en vlak liggende motorkap, de hoge taillelijn en de korte overbouw voor en achter. Aan het geluidscomfort is speciale aandacht besteed, en dat is goed nieuws voor wie veel tijd doorbrengt in de auto.

PEUGEOT i-COCKPIT®

EEN PRIMEUR VOOR EEN BEDRIJFSAUTO

De Peugeot i-Cockpit®, het dashboard van de  Peugeot Partner, trekt onmiddellijk de aandacht. Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik en het aan twee zijden afgeplatte compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties. Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste en naar de bestuurder gerichte capacitieve 8 inch touchscreeni geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

MULTIFLEX

VOOR EEN ONGEKEND COMFORT

De  Peugeot Partner is leverbaar met de modulaire Multiflex-banki. Deze biedt plaats aan 3 personen voorin zodat u personeel en materiaal op efficiënte wijze kunt vervoeren. De middelste zitplaats is extra breed doordat er een elektrische parkeerrem aanwezig is.


Er kan een mobiel kantoor worden gecreëerd dankzij de in de neerklapbare rugleuning van de middelste zitplaats geïntegreerde draaibare schrijftafel die zowel naar de passagiersstoel als naar de bestuurdersstoel kan worden gedraaid. De opbergruimte onder de zitting van de middelste zitplaats is afsluitbaar met een hangslot.

De cabine is voorzien van praktische en slim binnen handbereik geplaatste opbergmogelijkheden die ideaal zijn voor elk professioneel gebruik, zoals het dashboardkastje, het opbergvak boven de voorruit en een extra dashboardkastje aan de bovenzijde van het dashboard. Dit extra dashboardkastje is mogelijk gemaakt door de plaatsing van de passagiersairbag boven de voorruit (Airbag In Roof), kan worden gekoeld en is voldoende groot voor het opbergen van een 15 inch laptop die dankzij een kabeldoorvoer in het dashboardkastje kan worden opgeladen

NIEUWE FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN

Naast de gebruikelijke uitrustingsniveaus biedt het leveringsgamma van de  Peugeot Partner voor het eerst ook keuze uit "kant-en-klare" uitvoeringen voor specifieke gebruiksdoeleinden.
De uitvoering GRIP is volledig aangepast aan het rijden op moeilijk begaanbare wegen en het vervoeren van zware, vuile lading, maar biedt ook plaats aan 3 inzittenden.
De uitvoering ASPHALT is bestemd voor veelrijders die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid.
Deze uitvoeringen kunnen van alle opties worden voorzien, zodat ze volledig kunnen aansluiten op de wensen van elke professional.

PEUGEOT PARTNER ASPHALT

VOOR DE KILOMETERVRETERS

STIL, COMFORTABEL EN VEILIG

De uitvoering ASPHALT is bestemd voor veelrijders die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid. Deze uitvoering is voorzien van:

 • Extra geluidsisolatie voor een toonaangevend geluidscomfort
 • Comfort-stoelen
 • Surround Rear Visioni
 • Een elektrische parkeerrem
 • Een connectieve autoradio met 8 inch touchscreen
 • Cruise control en snelheidsbegrenzer
 • Automatische ruitenwissers en automatische verlichting
 • Handbediende airconditioning

PEUGEOT PARTNER GRIP

VOOR WIE REGELMATIG DE GEBAANDE WEGEN MOET VERLATEN

DUURZAAM, ROBUUST EN OFF-ROAD

De uitvoering GRIP is volledig aangepast aan het rijden op moeilijk begaanbare wegen en het vervoeren van zware, vuile lading, maar biedt ook plaats aan 3 inzittenden. Deze extra robuuste uitvoering is voorzien van:

 • Extra bodemvrijheid
 • Grote wielen met Mud & Snow-banden
 • Advanced Grip Control
 • 3 zitplaatsen voorin
 • Kunststof bescherming van de laadvloer
 • Een tot 1000 kg verhoogd nuttig laadvermogen
 • Extra verlichting in de laadruimte
 • Een reservewiel