PEUGEOT PARTNER - BESTELWAGEN

Vanwege zijn succes is de Peugeot Partner niet meer te bestellen. Er zijn nog wel mogelijkheden, geïnteresseerd?
Ga naar uw dealer om de huidige voorraad te bekijken.

Maak kennis met de PEUGEOT Partner, de stoere en connectieve bestelwagen waar u altijd van op aan kunt.

3 REDENEN OM DE PARTNER TE KIEZEN

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

Peugeot Partner - exterieur - stoer en modern design

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner - interieur functie achteruitrijcamera

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner - interieur Multi-Flex-bank

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

Peugeot Partner -  Een robuust en modern karakter

Al meer dan 20 jaar bewijst de PEUGEOT Partner zijn kwaliteiten en betrouwbaarheid op de weg. Met zijn moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren profileert de Partner zich als een dynamische bestelwagen.

Daarnaast onderscheidt deze bedrijfsauto zich door zijn stoere en moderne design. Zijn verticale grille accentueert het robuuste karakter.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner - interieur functie achteruitrijcamera
Peugeot Partner - BlueHDi-motor

De PEUGEOT Partner beschikt over de nieuwste technologieën. De functies Mirror Screeni en CarPlay® zorgen ervoor dat het scherm van uw smartphone wordt weergegeven op het 7 inch multimedia-touchscreen.
De functie Active City Brakei, de achteruitrijcamerai, de parkeerhulp voor en achterien de Grip Control®i bieden u extra veiligheid tijdens het rijden.
De BlueHDi-motoren zorgen voor nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben.

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner - interieur Multi-Flex-bank

Dankzij de unieke flexibiliteit van de Multi-Flex-banki biedt de PEUGEOT Partner plaats aan een tweede passagier of extra ruimte voor spullen die u wilt vervoeren. Deze bedrijfswagen die in 3 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, plancher cabine) leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

GAMMA PARTNER

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, biedt het gamma van de PEUGEOT Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

Deze bedrijfswagen die in 2 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m uitvoering)  leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW PARTNER?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com