Nieuwe Partner

Nieuwe Peugeot Partner - International Van of the Year

NIEUWE PEUGEOT PARTNER

Vanaf 13 990 *

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.

SURROUND REAR VISION

LAAT U NIETS MEER ONTGAAN

Peugeot Partner - interieur Surround Rear Vision

Met de nieuwe Peugeot Partner profiteert u van het nieuwe Surround Rear Vision-systeemi. Deze innovatie maakt het rijden gemakkelijker en veiliger door u een optimaal overzicht van de omgeving van de auto te bieden, zelfs aan zijden die niet van een ruit zijn voorzien.

Het Surround Rear Vision-systeem geeft door middel van de twee camera'si de beelden van de nabije omgeving van uw auto (uitvoering zonder ruiten in de achterdeuren of met een scheidingswand) weer op het schermi.

Dit systeem heeft drie subfuncties:

 • Een weergave van de omgeving naast de auto aan de zijde van de voorpassagier om de dode hoek aan die zijde te beperken.
 • Een weergave met een ver bereik.
 • Een achteruitrijcamerafunctie die het achteruitrijden vergemakkelijkt met een weergave van wat zich direct achter de auto bevindt, de breedte van de auto inclusief uitgeklapte buitenspiegels, lijnen op een afstand van 30 cm, 1 m en 2 m vanaf de achterbumper en de draaicirkel van uw auto afhankelijk van de stand van het stuurwiel. Deze functie geeft daarnaast weer hoe ver de achterdeuren geopend kunnen wordeni.

Met Surround Rear Vision hoeft u niet meer te kiezen tussen de veiligheid van een groter glasoppervlak voor meer zicht of een betere beveiliging van uw lading (tooltip: als uw lading minder goed zichtbaar is, is er ook minder kans op diefstal van uw lading) waarvan de waarde soms die van de auto overstijgt. U kunt voortaan kiezen voor een volledig geblindeerde laadruimtei in plaats van een laadruimte met ruiten.

i

i

OVERLOAD INDICATOR

GEEN OVERSCHRIJDING MEER VAN HET LAADVERMOGEN

Peugeot Partner - Overload Indicator

De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar met een Overload Indicatori, zowel bij overschrijding van het maximaal toegestane totaalgewicht als van het maximale gewicht op de voor- of achteras.

Dit heeft twee doelen:

 • Voorkomen van de risico's van overbelading (een slechtere wegligging, een langere remweg, kans op een klapband of voortijdige bandenslijtage enz.).
 • Voldoen aan uw verwachtingen van klanten met betrekking tot de veiligheid en de ARBO-eisen.

i

TECHNOLOGIE WAAR U VAN OP AAN KUNT

Met zijn indrukwekkende lijst hightech uitrustingselementen waarvan sommige voor dit segment uniek zijn, doet de nieuwe Peugeot Partner niet onder voor een Peugeot 3008 SUV, met afhankelijk van de uitvoering: 

 • Een elektrische parkeerrem. Deze biedt niet alleen extra gebruiksgemak, maar maakt ook een groot opbergvak of een bredere middelste zitplaats mogelijk doordat er geen handremhefboom meer aanwezig is.
 • Adaptieve cruise control. Dit systeem zorgt ervoor dat de door de bestuurder geprogrammeerde snelheid automatisch wordt vastgehouden en zorgt automatisch voor een veilige afstand tot de voorligger. Hierbij kan de adaptieve cruise control de auto volledig tot stilstand brengen bij de uitvoeringen met de 8-traps automatische transmissie.
 • Uitgebreide verkeersbordherkenning. Dit systeem geeft het herkende verkeersbord weer en biedt de mogelijkheid om de gedetecteerde snelheidslimiet te selecteren als ingestelde snelheid voor de snelheidsbegrenzer/cruise control.
 • Active Lane Departure Warning System. Dit systeem corrigeert de koers van de auto als de bestuurder even niet oplet.
 • Driver Attention Alert. Dit systeem houdt met behulp van een camera het rijgedrag van de bestuurder in de gaten en analyseert de bewegingen van het stuurwiel. Er klinkt een geluidssignaal en er wordt een waarschuwingsmelding weergegeven zodra het systeem vaststelt dat de aandacht van de bestuurder is verslapt.
 • Active Safety Brake. Dit systeem treedt in werking als een dreigende aanrijding wordt gedetecteerd.
 • Trailer Stability Control. Dit systeem detecteert slingerbewegingen van de aangekoppelde aanhanger en grijpt indien nodig in op het remsysteem van de auto om de aanhanger te stabiliseren.
 • Grootlichtassistent. Dit systeem zorgt voor de automatische overschakeling van grootlicht naar dimlicht en vice versa.
 • Dodehoekbewaking

ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD!

Peugeot Partner - interieur Connect 3D-navigatiesysteem

Dankzij het grote 8 inch kleurentouchscreeni is de connectiviteit gegarandeerd. Dit binnen handbereik geplaatste en naar de bestuurder gerichte touchscreen wordt gecombineerd met twee USB-aansluitingen, een Jack-aansluiting, Bluetooth‘, WifiOnBoard-systeem en de mogelijkheid om draadloos uw smartphone op te laden. Het systeem beschikt over de Mirror Screen-functie die compatibel is met MirrorLink®, Apple CarPlay™ en Android Auto™.

Het Connect 3D-navigatiesysteem kan met spraakcommando's worden bediend en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en intuïtief POI's te zoeken. Het systeem houdt in real time rekening met de verkeerssituatie dankzij TomTom Traffic. Ook parkeergelegenheden, tankstations en het lokale weer kunnen op het scherm worden weergegeven.

Om de veiligheid van de gebruikers te vergroten is het 3D-navigatiesysteem gekoppeld aan de dienst Peugeot Connect SOS & Assistance.

 • Peugeot Connect SOS verstuurt bij een ongeval een noodoproep met de locatiegegevens van de auto en brengt u indien nodig in contact met de hulpdiensten.
 • Peugeot Assistance brengt u in contact met de alarmcentrale van Peugeot die, afhankelijk van de doorgegeven informatie (locatie, VIN en kilometerstand van de auto en door de boordcomputer doorgegeven storingsgegevens), een pechhulpverleningsvoertuig naar u toe stuurt.

EEN ROBUUSTE BASIS

EEN NIEUW PLATFORM VOOR DE PEUGEOT PARTNER

Peugeot Partner - EMP2-platform

De nieuwe Peugeot Partner, die zich met zijn toonaangevende kwaliteit al meer dan 20 jaar bewijst als de ideale compagnon van professionals, is gebaseerd op een nieuw platform dat garant staat voor intens rijplezier met een wendbaarheid en rijgedrag van het hoogste niveau.
De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar in een LONG-uitvoering die doordat zowel de wielbasis als de overhang achter zijn verlengd extra laadvolume biedt zonder dat dit ten koste gaat van het uitgebalanceerde design, de wendbaarheid en het rijgedrag.

Combineer het beste van twee werelden:

 • De nieuwe Peugeot Partner is aan de voorzijde gebaseerd op het EMP2-platform (dat ook aan de basis staat van de meest recente SUV'si en berlines van het merk). Daarmee staat hij garant voor een comfortabel rijkarakter, een uitstekende wegligging en een kleine draaicirkel en biedt hij u rijhulpsystemen die eerder waren voorbehouden aan personenauto's.

Aan de achterzijde is de nieuwe Peugeot Partner gebaseerd op een geoptimaliseerde versie van het platform van de vorige generatie waardoor het laadvermogen kon worden vergroot tot 1000 kgi en de toepassing van een bredere schuifdeur mogelijk is gemaakt voor een gemakkelijkere toegang tot de laadruimte, terwijl de overlappende achterdeuren met degelijke verborgen scharnieren behouden blijven.