Nieuwe Peugeot Partner - International Van of the Year

NIEUWE PEUGEOT PARTNER

Vanaf 13 990 *

Consommation de carburant et émissions de CO2 NEDC

Valeurs NEDC(1) : Consommation de carburant 5,5 en cycle mixte, 4,9 en extra-urbain et 6,5 en urbain NEDC (l/100 km) - Emissions de CO2 (mixte) NEDC : 114 (g/km)
(1) Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Pour de plus amples renseignements sur les consommations de carburant et les émissions de CO2, veuillez consulter le guide pratique intitulé « Consommations conventionnelles de carburant et émissions de CO₂ des véhicules particuliers neufs » disponible gratuitement dans tous les points de vente ou auprès de l’ADEME - Agence de l’Environnement et de la Maîtrise de l’Énergie (Éditions, 2 square Lafayette, BP 406, F-49004 Angers Cedex 01) ou sur http://www.carlabelling.ademe.fr/

Détails du financement

Un crédit vous engage et doit être remboursé.
Vérifiez vos capacités de remboursement avant de vous engager.

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 248,42 €

Dont loyer financier

248,42 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

10 000 km

Option d'achat

14 263,44 €

Montant total dû en cas d'acquisition 27 406,43 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 254,36 €

Dont loyer financier

254,36 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

15 000 km

Option d'achat

14 025,72 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 382,55 €

Montants exprimés TTC

PRIX DU VÉHICULE (1)

23 772,40 €

Premier loyer 4199,87 €

Dont loyer financier

4199,87 €

Pack entretien (2)

Offert

36 loyers suivants 260,31 €

Dont loyer financier

260,31 €

Pack entretien (2)

Offert

Durée

37 mois

Kilométrage annuel

20 000 km

Option d'achat

13 787,99 €

Montant total du en cas d'acquisition 27 359,02 €

Offre de location avec option d’achat, sur 37 mois, sans assurance facultative, avec un premier loyer obligatoire d’un montant de 4 199,87 €, proposée par PSA Finance France. Offre valable pour toute commande d’un SUV PEUGEOT 2008 GT Line PureTech 110 S&S EAT6 Black Pack + dans les Pages SUV PEUGEOT 2008 Black Pack + sur le site internet Peugeot.fr, réservée aux particuliers majeurs résidant en France métropolitaine, sous réserve d’acceptation du dossier par CREDIPAR, SA au capital de 138 517 008 €, RCS Nanterre 317 425 981, 9 rue Henri Barbusse 92230 Gennevilliers, n° ORIAS 07004921 (www.orias.fr). PSA Finance France est une dénomination commerciale de CREDIPAR. Vous disposez du délai légal de rétractation.

(1) Le montant du prix et des loyers n'inclut pas le coût du certificat d'immatriculation qui reste à la charge du locataire.

(2) Prestation Peugeot Pack Entretien offerte pour 37 mois et/ou 30 000 km, au premier des 2 termes durée/kilométrage atteint, selon conditions générales disponibles sur internet.

Omdat een bedrijfsauto niet alleen een vervoermiddel maar ook het visitekaartje van het bedrijf is, biedt de nieuwe Peugeot Partner met zijn design, comfort en gebruiksgemak professionele meerwaarde en een nieuwe ervaring.

EEN ECHTE "BUSINESS PARTNER" MET KARAKTERVOLLE UITSTRALING

i

De nieuwe Peugeot Partner heeft een stoere voorzijde met een verticale grille en geraffineerde koplampen. De proporties zijn perfect dankzij de korte en vlak liggende motorkap, de hoge taillelijn en de korte overbouw voor en achter. Aan het geluidscomfort is speciale aandacht besteed, en dat is goed nieuws voor wie veel tijd doorbrengt in de auto.

PEUGEOT i-COCKPIT®

EEN PRIMEUR VOOR EEN BEDRIJFSAUTO

i

De Peugeot i-Cockpit®, het dashboard van de nieuwe Peugeot Partner, trekt onmiddellijk de aandacht. Voor een optimale concentratie van de bestuurder bevindt alles zich binnen handbereik en het aan twee zijden afgeplatte compacte stuurwiel zorgt voor dynamische en intuïtieve rijsensaties. Het head-up instrumentenpaneel biedt extra veiligheid en comfort doordat de bestuurder alle essentiële informatie kan aflezen zonder zijn blik van de weg te hoeven wenden. Het in het midden van het dashboard geplaatste en naar de bestuurder gerichte capacitieve 8 inch touchscreeni geeft rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies: radio, navigatie, autoparameters, telefoon, enz.

MULTIFLEX

VOOR EEN ONGEKEND COMFORT

De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar met de modulaire Multiflex-banki. Deze biedt plaats aan 3 personen voorin zodat u personeel en materiaal op efficiënte wijze kunt vervoeren. De middelste zitplaats is extra breed doordat er een elektrische parkeerrem aanwezig is.


Er kan een mobiel kantoor worden gecreëerd dankzij de in de neerklapbare rugleuning van de middelste zitplaats geïntegreerde draaibare schrijftafel die zowel naar de passagiersstoel als naar de bestuurdersstoel kan worden gedraaid. De opbergruimte onder de zitting van de middelste zitplaats is afsluitbaar met een hangslot.

De cabine is voorzien van praktische en slim binnen handbereik geplaatste opbergmogelijkheden die ideaal zijn voor elk professioneel gebruik, zoals het dashboardkastje, het opbergvak boven de voorruit en een extra dashboardkastje aan de bovenzijde van het dashboard. Dit extra dashboardkastje is mogelijk gemaakt door de plaatsing van de passagiersairbag boven de voorruit (Airbag In Roof), kan worden gekoeld en is voldoende groot voor het opbergen van een 15 inch laptop die dankzij een kabeldoorvoer in het dashboardkastje kan worden opgeladen

i

NIEUWE FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN

Naast de gebruikelijke uitrustingsniveaus biedt het leveringsgamma van de nieuwe Peugeot Partner voor het eerst ook keuze uit "kant-en-klare" uitvoeringen voor specifieke gebruiksdoeleinden.
De uitvoering GRIP is volledig aangepast aan het rijden op moeilijk begaanbare wegen en het vervoeren van zware, vuile lading, maar biedt ook plaats aan 3 inzittenden.
De uitvoering ASPHALT is bestemd voor veelrijders die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid.
Deze uitvoeringen kunnen van alle opties worden voorzien, zodat ze volledig kunnen aansluiten op de wensen van elke professional.

NIEUWE PEUGEOT PARTNER ASPHALT

VOOR DE KILOMETERVRETERS

STIL, COMFORTABEL EN VEILIG

De uitvoering ASPHALT is bestemd voor veelrijders die veel tijd doorbrengen in de auto en die vooral op zoek zijn naar comfort en veiligheid. Deze uitvoering is voorzien van:

 • Extra geluidsisolatie voor een toonaangevend geluidscomfort
 • Comfort-stoelen
 • Surround Rear Visioni
 • Een elektrische parkeerrem
 • Een connectieve autoradio met 8 inch touchscreen
 • Cruise control en snelheidsbegrenzer
 • Automatische ruitenwissers en automatische verlichting
 • Handbediende airconditioning

NIEUWE PEUGEOT PARTNER GRIP

VOOR WIE REGELMATIG DE GEBAANDE WEGEN MOET VERLATEN

DUURZAAM, ROBUUST EN OFF-ROAD

De uitvoering GRIP is volledig aangepast aan het rijden op moeilijk begaanbare wegen en het vervoeren van zware, vuile lading, maar biedt ook plaats aan 3 inzittenden. Deze extra robuuste uitvoering is voorzien van:

 • Extra bodemvrijheid
 • Grote wielen met Mud & Snow-banden
 • Advanced Grip Control
 • 3 zitplaatsen voorin
 • Kunststof bescherming van de laadvloer
 • Een tot 1000 kg verhoogd nuttig laadvermogen
 • Extra verlichting in de laadruimte
 • Een reservewiel