NIEUWE PEUGEOT PARTNER

De nieuwe Peugeot Partner is door de voltallige vakjury uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. De nieuwe Peugeot Partner zet een nieuwe maatstaf neer in zijn categorie. Hij combineert moderne technologie moeiteloos met praktische functionaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek snel de nieuwste generatie Peugeot Partner.

EEN NIEUW STOER EN KARAKTERVOL DESIGN

Nieuwe Peugeot Partner - Exterieur design voorzijde

De nieuwe PEUGEOT Partner onderscheidt zich door een nieuw evenwicht in zijn verhoudingen Dit geefthem de hoogwaardige uitstraling van een dynamische compacte bestelauto. De krachtige voorzijde met een korte motorkap, een nieuwe verticaal geplaatste grille, de ver naar voren geplaatste voorruit en de koplampen met een geïntegreerde verchroomde “tand” zijn kenmerkend voor de nieuwe identiteit van PEUGEOT. De hoge taillelijn en de korte overhang voor en achter geven alle uitvoeringen van de nieuwe PEUGEOT Partner extra dynamiek. Dit stoere karakter wordt visueel versterkt met het Crosswork Pack , waarbij de auto is uitgevoerd met grotere wielen en een grotere bodemvrijheid.

EEN NIEUWE PEUGEOT PARTNER OP MAAT VOOR ELKE ACTIVITEIT

Voor elke behoefte is er een versie van de nieuwe PEUGEOT Partner leverbaar:

  • in 2 lengtes: STANDARD en LONGi,
  • in de uitvoering ASPHALT voor de kilometervreters,
  • in de uitvoering GRIP voor wie ook regelmatig op onverhard terrein komt,
  • en dan ook nog "à la carte" in de uitvoeringen PRO en PREMIUM, waarmee aan al uw specifieke wensen kan worden voldaan.

PARTNER ASPHALT

Nieuwe Peugeot Partner - Exterieur in de uitvoering Asphalt

PARTNER GRIP

Nieuwe Peugeot Partner - Voorzijde Exterieur in de uitvoering Grip

PEUGEOT PARTNER ASPHALT

VOOR DE KILOMETERVRETERS

Nieuwe Peugeot Partner - Exterieur in de uitvoering Asphalt
Nieuwe Peugeot Partner - Exterieur in de uitvoering Asphalt

STIL, COMFORTABEL EN VEILIG

De uitvoering ASPHALT van de nieuwe PEUGEOT Partner is bij uitstek geschikt voor wie veel tijd achter het stuur doorbrengt, met standaard:

- Extra geluidsisolatie voor een in de wereld van bedrijfsauto's onovertroffen geluidscomfort, zodat u kunt bellen zonder uw stem te verheffen.
- Comfort-stoelen,
- Een nuttig laadvermogen tot 1000 kg bij de STANDARD (L1)i en tot 950 kg bij de LONG (L2)i,
- Handbediende airconditioning,
- Talloze praktische opbergmogelijkheden voor al uw professionele spullen.

U hoeft geen veiligheid in te leveren omdat u een bedrijfsauto rijdt, want met de nieuwe PEUGEOT Partner beschikt nu over rijhulpsystemeni van de nieuwste generatie:

- Surround Rear Vision, een wereldprimeur,
- Elektrische parkeerrem,
- Connectieve autoradio met 8 inch touchscreen,
- Cruise control en snelheidsbegrenzer,
- Regen- en lichtsensor.

PEUGEOT PARTNER GRIP

VOOR WIE OOK REGELMATIG OP ONVERHARD TERREIN KOMT

Nieuwe Peugeot Partner - Voorzijde Exterieur in de uitvoering Grip
Nieuwe Peugeot Partner - Zijaanzicht Exterieur in de uitvoering Grip

DUURZAAM, ROBUUST EN OFF-ROAD

De uitvoering GRIP van de nieuwe PEUGEOT Partner is bij uitstek geschikt voor wie regelmatig de gebaande paden moet verlaten, met standaard:

- Crosswork Pack: extra bodemvrijheidi om ook op bouwplaatsen goed uit de voeten te kunnen, in combinatie met Advanced Grip Control en M+Si-banden met een grote diameter voor een betere tractie, een speciale beschermplaat onder de motor en een volwaardig reservewieli.
- Advanced Grip Control,  is een combinatie van Grip Control (geoptimaliseerde antispinregeling met 5 standen) met Hill Assist Descent Control (HADC), een nieuwe functie die voorkomt dat de auto op hol slaat of wegglijdt in een steile afdalingi zodat u de auto beter onder controle kunt houden.
- Een bank voor twee passagiers,
- Een nuttig laadvermogen tot 1000 kg bij de STANDARD (L1)i en tot 950 kg bij de LONG (L2)i,
- Kunststof bescherming van de laadruimte,
- Extra verlichting in de laadruimte,
- Talloze praktische opbergmogelijkheden voor al uw professionele uitrusting, met een totale inhoud van 113 literi.

Net als bij de andere uitvoeringen van het gamma kan deze standaarduitrusting met verschillende opties worden aangevuld.

PEUGEOT i-Cockpit®

DE NIEUWE MANIER VAN WERKEN

U profiteert standaard van de PEUGEOT i-Cockpit® die rechtstreeks is afgeleid van de cockpit van de personenauto’s en SUV's van het Peugeot: een modern design met een combinatie van een head-up instrumentenpaneel, een compact stuurwiel en een groot 8 inch capacitief touchscreen, dat de handzaamheid en het comfort van de auto vergroot dankzij een voor auto’sbedrijfsauto’s unieke ergonomie van de bestuurdersplaats.

Ervaar een voor bedrijfsauto’s uniek comfort en maak van de nieuwe PEUGEOT Partner het verlengstuk van uw kantoor. Dankzij de geluidsisolatie kunt u bellen zonder uw stem te verheffen, terwijl uw smartphone door middel van inductie wordt opgeladeni.  Uw laptop kunt u kwijt op de draaibare schrijftafeli terwijl u hem gelijktijdig oplaadt via het 230 V-stopcontact.

CONNECTIVITY

INGENIEUZE OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Nieuwe Peugeot Partner - Interieur Peugeot i-Cockpit®

Dankzij de nieuwste rijhulpsystemen, het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening en PEUGEOT Connect SOS & Assistance rijdt u zorgeloos naar elke bestemming. Voor een optimaal gebruiksgemak kunt u uw smartphone aan het 8 inch capacitieve touchscreen met de functie Mirror Screen TriplePlayi koppelen terwijl hij gelijktijdig draadloos wordt opgeladeni.

SURROUND REAR VISION

LAAT U NIETS MEER ONTGAAN

Nieuwe Peugeot Partner - Surround Rear Vision systeem

Met de nieuwe PEUGEOT Partner profiteert u van het nieuwe Surround Rear Visioni -systeem.
Dit rijhulpsysteem van de nieuwste generatie maakt het rijden gemakkelijker en veiliger door u een optimaal overzicht van de omgeving van de auto te bieden, zelfs aan zijden die niet van een ruit zijn voorzien.

Dit rijhulpsysteem (ADASi) geeft door middel van de twee camera'si de beelden van de nabije omgeving van uw auto (uitvoering zonder ruiten in de achterdeuren of met een scheidingswand) weer op het schermi.

Dit systeem heeft drie subfuncties:
- Een weergave van de omgeving naast de auto aan de zijde van de voorpassagier om de dode hoek aan die zijde te beperken.
- Een visuele bewakingsfunctie van de achteromgeving van het voertuig, te allen tijde beschikbaar, ook in omloop..
- Een achteruitrijcamerafunctie die het achteruitrijden vergemakkelijkt met een weergave van wat zich direct achter de auto bevindt, de breedte van de auto inclusief uitgeklapte buitenspiegels, lijnen op een afstand van 30 cm, 1 m en 2 m vanaf de achterbumper en de draaicirkel van uw auto afhankelijk van de stand van het stuurwiel. Deze functie geeft daarnaast weer hoe ver de achterdeuren geopend kunnen wordeni.

Met Surround Rear Vision hoeft u niet meer te kiezen tussen de veiligheid van een groter glasoppervlak voor meer zicht of een betere beveiliging van uw ladingi waarvan de waarde soms die van de auto overstijgt. U kunt voortaan kiezen voor een volledig geblindeerde laadruimteiin plaats van een laadruimte met ruiten.

OVERLOAD INDICATOR

GEEN OVERSCHRIJDING MEER VAN HET LAADVERMOGEN

Nieuwe Peugeot Partner - Overload Indicator

De nieuwe PEUGEOT Partner is de allereerste bedrijfswagen, ongeacht het segment, die kan worden voorzien van een Overload Indicatori.
Deze innovatieve functie waarschuwt de bestuurder als het maximaal toegestane totaalgewichti of het maximale gewicht op de voor- of achteras wordt overschreden.

Dit heeft drie doelen:

  • Voorkomen van de risico's van overbelading (een slechtere wegligging, een langere remweg, kans op een klapband of voortijdige bandenslijtage enz.).
  • Voldoen aan uw verwachtingen met betrekking tot veiligheidseisen van klanten en de ARBO-eisen.

Voorkomen van bekeuringen voor overbelading.

EEN BEPROEFDE BEDRIJFSWAGEN

NEEM ALTIJD EEN LENGTE VOORSPRONG

Nieuwe Peugeot Partner - Achterzijde - interieur laadvolume

Bij de STANDARD (L1)i beschikt u over:

  • een nuttige lengte van 1,817 m en een nuttig laadvolume van 3,30 mi,

Bij de LONG (L2)i beschikt u over:

  • een nuttige lengte van 2,167 m en een nuttig laadvolume van 3,9 mi,

Met het laadruimtepakketi beschikt u over een laadvermogen tot 1000 kg, een scheidingswand voor extra veiligheid en comfort, extra verlichting in de laadruimte, tot wel 10 sjorogen en vanaf de uitvoering STANDARD (L1)i de mogelijkheid om 2 Europallets in te laden.

EEN ROBUUSTE BASIS

EEN NIEUW PLATFORM VOOR DE PEUGEOT PARTNER

Nieuwe Peugeot Partner - EMP2-platform

De PEUGEOT Partner, die zich met zijn toonaangevende kwaliteit al meer dan 20 jaar bewijst als de ideale compagnon van professionals, is gebaseerd op een nieuw platform dat garant staat voor intens rijplezier met een wendbaarheid en rijgedrag van het hoogste niveau.
De Partner LONG (L2)i heeft een langere carrosserie en biedt dankzij de eveneens verlengde wielbasis en de korte overhang achter extra laadvolume zonder dat dit ten koste gaat van de wendbaarheid en het rijgedrag.

Combineer het beste van twee werelden:

  • aan de voorzijde is het platform gebaseerd op het EMP2-platform dat ook aan de basis staat van de huidige berlines en SUV'si van PEUGEOT, maar het is aangepast aan de specifieke eisen voor bedrijfswagens. De nieuwe PEUGEOT Partner staat hiermee garant voor rijcomfort, wendbaarheid, een uitstekende wegligging en een kleine draaicirkel en biedt u bovendien veiligheids- en rijhulpsystemen van de nieuwste generatie die eerder waren voorbehouden aan personenauto's.
  • de ten opzichte van de vorige generatie geoptimaliseerde achterzijde van de nieuwe PEUGEOT Partner vergroot het laadvermogen tot 1000 kgi en maakt de toepassing van een bredere schuifdeur mogelijk voor een gemakkelijkere toegang tot de laadruimte, terwijl de overlappende achterdeuren met degelijke verborgen scharnieren behouden blijven.

MOTOREN EN EAT8

Nieuwe Peugeot Partner - Bediening van de automatische transmissie

Bediening van de automatische transmissie

Nieuwe Peugeot Partner - 8-traps automatische transmissie

8-traps automatische transmissie

De op een nieuw platform gebaseerde PEUGEOT Partner beschikt over de uiterst efficiënte motoren voor de nieuwste generatie van het EMP2-platform, die zich kenmerken door lage verbruikscijfers en een geringe CO2-uitstoot. De nieuwe 8-traps automatische transmissie (EAT8) kan zowel met benzine- als met dieselmotoren worden gecombineerd.

IN EEN OOGOPSLAG