Peugeot Blue Lease

DE LAATSTE AUTO'S NU UIT VOORRAAD LEVERBAAR

PEUGEOT 3008 BLUE LEASE

De 3008 Blue Lease versies zijn nu €1500,- in prijs verlaagd! Met precies die opties die voor jou interessant zijn. En een scherpe bijtelling. De 3008 Blue Lease is uitsluitend nog uit voorraad leverbaar. Je nieuwe leaseauto is dus snel beschikbaar!

PEUGEOT 508 SW BLUE LEASE

De Blue Lease Avantage voorraadmodellen van de 508 SW bieden je een zeer royale standaarduitrusting tegen een aantrekkelijk bijtellingstarief. 

PEUGEOT 5008 SUV BLUE LEASE

De 5008 Blue Lease versies zijn nu €1500,- in prijs verlaagd! Met precies die opties die voor jou interessant zijn. En een scherpe bijtelling. De 5008 Blue Lease is uitsluitend nog uit voorraad leverbaar. Je nieuwe leaseauto is dus snel beschikbaar!

WAT IS PEUGEOT BLUE LEASE?

Als zakelijk rijder ben je veel onderweg en stel je hoge eisen aan jouw auto als het gaat om rijeigenschappen en uitrusting. In een Peugeot zit je dan goed, want de Blue Lease-uitvoeringen van Peugeot zijn speciaal afgestemd op de zakelijke rijder. Peugeot Blue Lease betekent een rijke uitrusting van jouw Peugeot tegen een scherpe netto bijtelling. De Blue Lease versies zijn nu uitsluitend nog uit voorraad beschikbaar. De beschikbaarheid kan dus variëren per versie, maar je kunt in elk geval op korte termijn instappen. Informeer bij jouw dealer naar de mogelijkheden of bekijk de voorraad.

PEUGEOT e-2008 BLUE LEASE

PEUGEOT e-208 BLUE LEASE

De e-208 Blue Lease is uitsluitend nog uit voorraad leverbaar. Met precies die opties die voor u interessant zijn. Daarnaast profiteert u in 2021 nog van 12% bijtelling. Uw nieuwe leaseauto is dus snel beschikbaar!