Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

MIRROR SCREEN

Met de Mirror Screen-technologie heeft u, via het touchscreen van uw PEUGEOT, toegang tot de functies en compatibele smartphone-apps. U hoeft uw blik niet langer van de weg af te wenden.

MIRROR SCREEN SERVICES IN DETAIL

Blijf verbonden en rijd veilig

Met Mirror Screen kun u uw favoriete apps overal mee naartoe nemen, zelfs tijdens autoritten. 

 

Mirror Screen spiegelt de weergave van uw apps op uw touchscreen.

Dit geeft u niet alleen een beter overzicht dan het originele scherm, het stelt u ook in staat om apps in alle veiligheid te gebruiken: start online radio of dicteer een sms (of laat het u voorlezen) met een gebaar of spraakopdracht, zodat u uw blik op de weg kunt houden!    

GEBRUIK MIRROR SCREEN VEILIG

Apple Carplay™

Als u een iPhone gebruikt, biedt Apple CarPlay™ u een intuïtieve manier aan om te bellen, maps te gebruiken, naar muziek te luisteren en toegang te krijgen tot uw berichten met uw stem of aanraking.

 

Activeer Siri, de spraakherkenningsassistent, zonder uw blik van de weg te halen, via het touchscreen van uw auto of door de stembesturingsknop onder het stuur ingedrukt te houden.  Met Siri heeft u toegang tot uw contacten, kunt u bellen en uw berichten beluisteren en dicteren zonder naar uw iPhone te kijken.

Dankzij de eenvoud van de Plan-app geeft Apple CarPlay u routebeschrijvingen tijdens uw reis, rekening houdend met het verkeer, en informeert het u over uw aankomsttijd.

Met Apple CarPlay kunt u tijdens het rijden ook genieten van verschillende audio-apps zoals Spotify of Stitcher.

 
Android Auto™

Om Android Auto™ te kunnen gebruiken, moet u na aankoop een auto- of autoradio hebben geïnstalleerd die compatibel is met Android Auto™ alsmede een telefoon met Android 5.0 (Lollipop) of hoger bezitten.

 

Download eerst de Android Auto-app op uw smartphone vanuit de Google Play Store.

Wanneer u uw Android-telefoon op een compatibele auto- of autoradio aansluit, verschijnen uw apps via Android Auto™ op het autoscherm. Ga naar support.google.com/androidauto voor meer informatie over compatibiliteit met Android Auto™.

 

Bedien alles snel en gemakkelijk met uw stem dankzij krachtige spraaktechnologie (vereist een internetverbinding). Bellen of berichten verzenden en ontvangen terwijl u uw handen aan het stuur houdt.

Laat u leiden door Google Maps™. Met functies zoals spraakgestuurde navigatie, verkeersinformatie en aanwijzingen om van rijstrook te wisselen, is uw bestemming bereiken een fluitje van een cent. 

 
MirrorLink®

MirrorLink®beschikbaar tot mei 2021  maakt het gemakkelijk en veilig om appsmits ze compatibel zijn  op uw smartphoneindien compatibel  te gebruiken

via het scherm in uw auto, met een interface die is ontworpen om tijdens het rijden te worden gebruikt: navigatie, rijassistent, muziek, telefonie, enz.

 

De apps draaien op de smartphone, maar worden op het scherm van uw auto weergegeven. Het geluid komt via het geïntegreerde audiosysteem van de auto.

Een hele reeks aan apps die u dagelijks gebruikt, kan worden gerepliceerd in een indeling waarmee u er tijdens het rijden veilig mee kunt communiceren.

 

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER HET MIRROR SCREEN

Als u meer informatie over het Mirror Screen wilt, is er een speciale pagina beschikbaar in de Veelgestelde Vragen

COMPATIBELE APPARATEN MET HET MIRROR SCREEN

• Apple CarPlay: smartphones met iOS 9 of hoger vereist 

 

• Android Auto: smartphones met Android 5 of hoger vereist

 

• MirrorLink® : 

> MirrorLink® 1.0: Smartphones met Android 4.3 of hoger vereist

> MirrorLink® 1.1: Smartphones met Android 5 of hoger vereist

> MirrorLink® 1.2: Binnenkort beschikbaar