Peugeot Operational Lease

Peugeot Operational Lease

U doet uw werk wij regelen de leaseauto

Peugeot Full Service Operational Lease

U heeft uw handen vol aan uw business, laat dan het regelwerk rondom uw leaseauto aan ons over. Met Peugeot Operational Lease kiest u voor de meest complete vorm van leasen. Wij nemen de mobiliteitszaken van u over, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Operational Lease in het kort:

  • Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen
  • Altijd een leasecontract dat bij u en uw bedrijf past
  • Geen restwaarde-risico voor u
  • Altijd verzekerd van de beste service en mobiliteit
  • Elke brandstofkaart verdient zich direct terug, zelfs bij één auto
  • Groen op weg met de Peugeot Blue Lease modellen
  • Een professioneel dealernetwerk dat altijd dichtbij is

Contact informatie
Bezoekadres
Hoofdweg 256 3067 GJ Rotterdam
Postadres
Postbus 8709 3009 AS Rotterdam
Telefoon
088 20 12 700 (€ 0,10 per min)
zakelijk@psa-finance.com

Zo werkt Operational Lease

Met Operational Lease nemen wij u vrijwel alle zorg uit handen. Zo zorgen wij voor aanschaf, rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, belasting, brandstofpas, allriskverzekering, inzittendenverzekering, 24.-uurs pechhulp en vervangend vervoer. Wat wilt u nog meer? Heeft u zelf al ergens een oplossing voor? Geen probleem. We zijn flexibel genoeg om één of meer diensten voor u uit het pakket te halen.

Financieel voordeel
Naast het operationele gemak zijn er ook nog eens de financiële voordelen. Het aantal leasetermijnen en het bedrag staan bijvoorbeeld van tevoren vast; de werkelijke exploitatiekosten zijn onze zorg. Omdat Operational Leasing een vorm van off-balance-financiering is, verbetert het de ratio tussen eigen en vreemd vermogen op de balans. En uw kredietruimte wordt niet aangetast.

Groen op weg met Peugeot Blue Lease
Wilt u het comfort van Operational Lease maar let u ook graag op het milieu? Dan zijn de Peugeot Blue Lease-modellen perfect voor u. Op de zakelijke rijder afgestemde Peugeot-modellen met een lage bijtelling. Dus minder bijtelling én meer Peugeot voor uw geld. Peugeot Blue Lease maakt zakelijk rijden zo nóg aantrekkelijker! Deze speciale Peugeot-modellen zijn zeer zuinig, waardoor u tevens profiteert van 14 of 20% bijtelling.

Meer weten over Operational Lease?
Peugeot Operational Lease kent uw Peugeot door en door, en biedt scherpe tarieven. Uw dealer vertelt u graag meer over de voordelen van Operational Lease.