COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

Onderhoudspakketten en aftersales-services

Peugeot Bedrijfsauto's - Onderhoudspakketten en Aftersales-Services

PAKKETPRIJZEN

Met onze all-in pakketprijzen (bestaande uit onderdelen + arbeidsloon) voor onderhoud aan uw Peugeot en voor de vervanging van een groot aantal slijtage delen, kunnen wij u vooraf aangeven wat de kosten zijn. Hierdoor krijgt u geen verrassingen achteraf. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto, heeft u bij het vervangen van onderdelen de keuze uit Originele of Economy onderdelen.

ORIGINELE ONDERDELEN & RUILDELEN

Bij dit pakket kiest u voor onderhoud waarbij uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt:

  • Deze onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die in de fabriek op een nieuwe Peugeot worden gemonteerd.
  • De prijs- kwaliteit verhouding is afgestemd op uw hoge eisen qua kilometrage, levensduur en/ of rijgedrag.
  • De onderdelen zijn betrouwbaar, hebben een lange levensduur en staan garant voor veiligheid in uw auto.
  • U krijgt hierbij een jaar garantie (zowel op het onderdeel als op de arbeid).

ECONOMY ONDERDELEN

Dit pakket is ontwikkeld voor Peugeots ouder dan 5 jaar. De prijs kwaliteit verhouding is hierbij afgestemd op uw veranderende eisen qua autogebruik. De onderdelen die we gebruiken zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Op de economy onderdelen krijgt u 2 jaar garantie, op zowel het onderdeel zelf als de geleverde arbeid.

BANDENHOTEL

Wij wisselen uw banden en slaan ze ook op!

Peugeot Bedrijfsauto's - bandenhotel

Bij Peugeot zorgen we ervoor dat u altijd kunt rijden met de beste banden voor het seizoen. Daarnaast zorgen we ook voor het opslaan van de banden die u op dat moment niet nodig heeft.

Bij temperaturen onder 7°C neemt de grip van zomerbanden sterk af: het rubber wordt hard en de prestaties van de band gaan achteruit. Het is dan ook verstandig voor u als professional om op tijd in de winter met winterbanden te gaan rijden.

 Daarnaast is een goede set winterbanden op de lange termijn ook de voordeligste en meest veilige oplossing.

 Als winterbanden niet worden gebruikt, moeten ze, net als de zomerbanden, onder goede omstandigheden worden opgeslagen zodat hun kwaliteiten niet achteruitgaan.

 Daarom biedt Peugeot u een bandenhotelservice.Wij reinigen uw banden, controleren ze op slijtage en slaan ze op onder de beste omstandigheden qua temperatuur, luchtvochtigheid en licht.

 Uw Peugeot Servicepunt informeert u graag over de mogelijkheden.

PEUGEOT RAPIDE: REPARATIE ZONDER AFSPRAAK

Een Peugeot Rapide vestiging is speciaal ingericht om u, van maandag tot en met zaterdag*, snel en voordelig te helpen met kleine spoedeisende reparaties zonder dat u vooraf een afspraak dient te maken.

Uiteraard beschikt een Peugeot Rapide-vestiging zoals elk Peugeot Servicepunt over alle noodzakelijke kennis, apparatuur en onderdelen om uw Peugeot perfect te repareren.

Peugeot Bedrijfsauto's - Peugeot Rapide vestiging

Rapide Servicepunt

Voor de volgende zaken kunt u direct bij uw Rapide servicepunt terecht:

APK* Vooruit(ster)reparatie
Olie Aircocontrole
Banden Lampjes
Remmen Ruitenwissers
Uitlaten Ruitenwisservloeistof
Accu's Koelvloeistof

Afmelding bij het RDW

*APK op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 en niet op zaterdag in verband met de noodzakelijke afmelding bij het RDW. De APK-keuring kan door het RDW steekproefsgewijs gecontroleerd worden waardoor deze werkzaamheden niet binnen een uur kunnen plaatsvinden.