COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT EXPERT COMBI: gezinsauto-uitvoering

Peugeot EXPERT COMBI – Vooraanzicht combispace met karaktervol design
Peugeot EXPERT COMBI – Vooraanzicht combispace met karaktervol design

PEUGEOT EXPERT COMBI

Met de Peugeot Expert Combi krijgt u een nieuwe kijk op ontspannen reizen. Bij deze gezinsauto kunt u kiezen tussen een dieselmotor en een volledig elektrische aandrijving.

DESIGN

EEN STERKE PERSOONLIJKHEID

Peugeot EXPERT COMBI – Vooraanzicht combispace met karaktervol design

De Peugeot Expert Combi nodigt u uit om erop uit te trekken, het is een ideale vrijetijds- of vakantieauto. Zijn moderne en sierlijke ontwerp geeft direct al een indruk van de enorme ruimte in het gezellige interieur.

VOORZIJDE

Peugeot EXPERT COMBI – Verticale grille

AAN AL UW WENSEN AAN TE PASSEN

Peugeot EXPERT COMBI – slechts 1,90 m hoog

TWEEDELIG PANORAMADAK

Peugeot EXPERT COMBI - tweedelig panoramadak met zonneschermen

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Peugeot EXPERT COMBI – handsfree te bedienen schuifdeuren

ACHTERKLEP MET TE OPENEN ACHTERRUIT

Peugeot EXPERT COMBI – te openen achterruit

REIZEN IN OPTIMA FORMA

Peugeot EXPERT COMBI – uitklaptafeltjes

VOORZIJDE

Met zijn verticale grille, lichtsignatuur met ledsi en naadloos in de carrosserie geïntegreerde xenonkoplampeni heeft de Peugeot Expert Combi een stijlvolle en stoere uitstraling.

AAN AL UW WENSEN AAN TE PASSEN

De Peugeot Expert Combi is leverbaar in 3 lengtes. Elke uitvoering biedt plaats aan 8 inzittenden, met volop ruimte voor elke passagier.
Dankzij de hoogte van slechts 1,90 m hebt u probleemloos toegang tot parkeergelegenheden met een beperkte doorrijhoogte, zoals bij winkelcentra of toeristische attracties.

TWEEDELIG PANORAMADAK

Het tweedelige panoramadak, waarvan beide delen afzonderlijk kunnen worden afgeschermd, zorgt voor een uniek licht interieur en een panoramisch uitzicht naar boven. Het multifunctionele dak is voorzien van sfeerverlichting met ledsi, terwijl alle passagiers voor een optimaal comfort beschikken over een individueel leeslampje.
Om de passagiers achterin nog meer comfort te bieden is de Peugeot Expert Combi uitgerust met een onafhankelijke airconditioning achter met individuele ventilatieroosters die een zachte luchtstroom genereren.

GEMAKKELIJK INSTAPPEN

Dankzij de handsfree te bedienen schuifdeureni kunt u ook als u uw handen vol hebt de schuifdeuren van de Peugeot Expert Combi gemakkelijk openen en sluiten.
Bij dit systeem, dat uniek is op de markt, kunnen de schuifdeuren met één voetbeweging onder de achterbumper van de auto worden ontgrendeld en geopend. U moet alleen de elektronische sleutel op zak hebben.

ACHTERKLEP MET TE OPENEN ACHTERRUIT

Om ook toegang tot de bagageruimte te hebben als er te weinig ruimte achter de auto is om de achterklep te openen, kan de achterruit worden geopend.

De Peugeot Expert Combi biedt ruimte voor alles wat u maar wilt vervoeren. Door de stoelen van de derde zitrij neer te klappen beschikt u in een handomdraai over een laadruimte van maar liefst 1350 liter. U vergroot de laadruimte tot 1978 liter als u ze volledig verwijdert en zelfs tot 3397 liter als u hetzelfde doet met de stoelen op de tweede zitrij.

Bovendien kunnen met de Peugeot Expert Combi voorwerpen met een lengte van tot wel 3,50 mi worden vervoerd door de rugleuning van de voorpassagiersstoel neer te klappen.

REIZEN IN OPTIMA FORMA

Wanneer u eropuit trekt met uw gezin of met vrienden, komen standaard gemonteerde voorzieningen als de kinderspiegel, de uitklaptafeltjes op de rugleuning van de voorstoelen, de zonneschermen op de tweede zitrij en de hoedenplanki uitstekend van pas.

COCKPIT

COMFORT EN GEMAK

Peugeot EXPERT COMBI – Bestuurdersplaats Nieuwe Peugeot e-EXPERT COMBI – Bestuurdersplaats elektrische uitvoering

Het interieur van de Peugeot Expert Combi biedt volop rijcomfort. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoog geplaatste bestuurdersplaats van waaruit u een uitstekend zicht hebt op de weg. Bovendien is de zitpositie even comfortabel als in een luxe sedan.

In de puur en modern vormgegeven cockpit zijn hoogwaardige materialen toegepast en staat een innovatieve uitrusting tot uw beschikking. Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up displayi en het 7 inch touchscreeni hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik en in het blikveld.

Bij de elektrische uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen over een voor de elektrische aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de energiestromen van de elektrische aandrijflijn weergegeven kunnen worden.

Peugeot EXPERT COMBI – Connect 3D-navigatiesysteem

Ontspannen rijden terwijl u verbonden bent met de buitenwereld

Met het Connect 3D-navigatiesysteem, dat via gesproken commando's kan worden bediend, rijdt u altijd gemakkelijk de juiste route. Het systeem biedt verschillende Connected Services en verkeersinformatie in real time van TomTom Traffici. Het 7 inch schermi beschikt ook over de functie Mirror Screen zodat u apps van uw met Apple CarPlayTM of Android Autoi compatibele smartphone via het scherm kunt gebruiken.

Peugeot EXPERT COMBI – head-up display

Head-up displayi

Het head-up display projecteert belangrijke rijinformatie in kleur op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder: snelheid, instelling van de cruise control of de snelheidsbegrenzer, afstand tot de voorligger enz.

Peugeot EXPERT COMBI – Ruimte achterin

Meer gebruiksgemak en meer flexibiliteit

De Peugeot Expert Combi is in alle drie lengtes leverbaar in een configuratie met 5, 7 of 9 zitplaatsen. Hij is ontworpen om zich aan al uw wensen aan te passen. De twee delen (2/3 - 1/3) van de bank op de tweede en derde zitrij kunnen volledig onafhankelijk van elkaar worden verschoven op hun eigen rails. De ruimte achterin is daardoor heel eenvoudig flexibel in te delen. Voor nog meer flexibiliteit zijn de stoelen ook neerklapbaar en uitneembaar .

MOTORUITVOERINGEN

COMPROMISLOZE PRESTATIES

De Peugeot Expert Combi is gebouwd op het modulaire EMP2-platformi (Efficient Modular Platform) dat geschikt is voor verschillende soorten aandrijflijnen, zodat u de keuze hebt uit verschillende dieselmotoren of een elektrische aandrijflijn zonder dat u op enig punt concessies hoeft te doen.

Bij de nieuwe Peugeot Expert Combi zorgen de technische voordelen van het EMP2-platform voor een geoptimaliseerd ontwerp, zodat u profiteert van dezelfde royale laadruimte en dezelfde comfortabele zitpositie als in de uitvoeringen met een verbrandingsmotor.

Peugeot EXPERT COMBI – BlueHDi-motoren

BlueHDi-dieselmotoren

De Peugeot Expert Combi biedt u volop rijplezier dankzij de BlueHDi-motoren, waaronder de BlueHDi 180 S&S EAT8i die over een compacter emissieregelsysteem beschikt. De uitlaatgassen worden al bij de bron aangepakt maar ook in het uitlaatsysteem nabehandeld, waardoor het brandstofverbruik afneemt en de emissieregeling nog efficiënter werkt.

Nieuwe Peugeot e-EXPERT COMBI – 100% elektrische aandrijflijn

100% elektrische uitvoering

De nieuwe Peugeot e-Expert Combi overtuigt in de stad door zijn wendbare karakter en op de snelweg door zijn stabiele en veilige rijgedrag. Hij is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk). Deze motor zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm. Achter het stuur van de Peugeot e-Expert Combi ervaart u het plezier van soepel, dynamisch en geruisloos rijdeni.

TECHNOLOGIE

Peugeot EXPERT COMBI – Grip Control®

GRIP CONTROL®

De Peugeot Expert Combi is leverbaar met Grip Control®i, een systeem dat door een specifieke werking van de antispinregeling de tractie verbetert. Sneeuw, Offroad, Zand, Standaard ESP of ESP Off... Met de draaiknop op het dashboard selecteert u de stand die het beste past bij de rijomstandigheden. Zo komt u probleemloos overal waar u wilt.

Peugeot EXPERT COMBI – achteruitrijcamera

VISIOPARK 1

De achteruitrijcamerai wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Op het scherm kan een beeld van bovenaf van het achterste deel van de auto en de omgeving achter uw combispace (over een hoek van 180°) worden weergegeven. Op het standaardbeeld van de omgeving achter de auto worden rijlijnen weergegeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, zoomt het systeem hier zelf op in. U kunt ook eenvoudig beelden vanuit een andere hoek selecteren.

i

SNELHEIDSLIMIETINDICATIE- SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

De multifunctionele camera herkent de verkeersborden met een snelheidslimieti en geeft vervolgens de limiet op het instrumentenpaneel en/of het head-up display weer. U kunt deze limiet vervolgens gebruiken als ingestelde snelheid voor de cruise control of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

i

GROOTLICHTASSISTENT

Dit intelligente systeemi schakelt in het donker automatisch over van grootlicht naar dimlicht en omgekeerd, afhankelijk van de aanwezigheid van door de camera gedetecteerde voertuigen.

i

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Als de bestuurder niet of onvoldoende afremt voor zo'n obstakel, neemt het systeem het remmen van de bestuurder over. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen of bij hogere snelheden de gevolgen van de aanrijding te beperken.

Peugeot EXPERT COMBI – Lane Departure Warning System

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Dit systeemi detecteert het per ongeluk overschrijden van een doorgetrokken of onderbroken rijstrookmarkering als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld. Het systeem geeft een geluidssignaal en een visuele waarschuwing. Dit systeem is vooral nuttig als de bestuurder indommelt of is afgeleid.

Peugeot EXPERT COMBI –  Dodehoekbewaking

DODEHOEKBEWAKING

Met behulp van 4 sensoren in de voor- en achterbumper detecteert de dodehoekbewakingi tijdens het rijden de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek rechts of links van uw combispace. Is dit het geval, dan gaat een lampje in een van de buitenspiegels of op het scherm in het interieur branden om u te waarschuwen.

GRIP CONTROL®
VISIOPARK 1
SNELHEIDSLIMIETINDICATIE
GROOTLICHT
ACTIVE SAFETY BRAKE
LDWS
DODEHOEKBEWAKING

CONNECTED SERVICES

GENIET NOG INTENSER VAN UW PEUGEOT

Een uitgebreid aanbod van services met ongekende voordelen. Ontdek wat PEUGEOT onder connectiviteit verstaat.

Meer informatie

MYPEUGEOT® APP

BLIJF VERBONDEN MET UW AUTO

MyPeugeot App® - Blijf verbonden met uw auto

Profiteer dankzij de gratis MyPeugeoti App in real time van gepersonaliseerde en met uw account gesynchroniseerde services.

  • Bekijk in een oogopslag informatie over uw auto (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot onze helpdesk.
  • Regel het onderhoud en de voor uw auto afgesloten services.
  • Regel moeiteloos het opladen van de tractiebatterij en de temperatuur in het interieur van uw auto.

IN EEN OOGOPSLAG