COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE

PEUGEOT EXPERT COMBI

De PEUGEOT Expert Combi heeft alles om zijn inzittenden in alle veiligheid en comfort te laten rijden. Met zijn geavanceerde motoren koppelt hij elke dag weer rijplezier aan prestaties.

3 -REDENEN OM DE PEUGEOT EXPERT COMBI TE KIEZEN

EEN COMBI VOOR AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert Combi - exterieur zijaanzicht

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Peugeot Expert Combi - exterieur zijaanzicht

EEN PLATFORM VAN DE NIEUWE GENERATIE

Peugeot Expert Combi - modulaire platform EMP2

EEN COMBI VOOR AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert Combi - exterieur zijaanzicht

De robuuste en functionele PEUGEOT Expert Combi is leverbaar in 3 lengtes: de Long (5,30 m), de Standard (4,95m en de unieke Compact met een lengte van slechts 4,60 m
Bij de tot in de details doordachte PEUGEOT Expert Combi kunt u de stoelen op verschillende manieren indelen voor een optimaal comfort voor alle passagiers. In de voor het segment unieke Compact uitvoering wordt de ruimte optimaal benut zodat ook deze uitvoering plaats biedt aan 9 personen.

De PEUGEOT Expert Combi laat zich moeiteloos door het stadsverkeer loodsen en dankzij de hoogte van slechts 1,90 m ikunt u terecht in alle parkeergarages.

De PEUGEOT Expert Combi is ook leverbaar met symmetrische achterdeureni met achterruitverwarming en een ruitenwisser op elke deuri. Daarmee wordt het in- en uitladen van bagage gemakkelijker dan ooit!
 

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR MEER FLEXIBILITEIT

Peugeot Expert Combi - voorpassagiersbank
Peugeot Expert Combi - configuraties zitplaatsen
Peugeot Expert Combi - deelbare achterbank

De PEUGEOT Expert Combi biedt een bijzonder royale toegang tot de derde zitrij. De stoel van de tweede zitrij kan in een handomdraai naar voren worden geklapt zodat een riante instap naar de achterste zitplaatsen ontstaat.

De zitplaatsen achter zijn volledig uitneembaar. Bovendien heeft u bij de PEUGEOT Expert Combi de keuze uit allerlei configuraties, zoals:
• Voorpassagiersbank met 2 zitplaatseni
• Individuele stoelen op de eerste zitrij en deelbare achterbank op de tweede zitriji
• Deelbare achterbank op de tweede zitriji en eendelige achterbank op de derde zitriji  
• Stoelbekleding van kunstleder TEPi voor een slijtvast en gemakkelijk te onderhouden interieur

EEN PLATFORM VAN DE NIEUWE GENERATIE

Peugeot Expert Combi - modulaire platform EMP2

De PEUGEOT Expert Combi is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2i. Hij combineert een hoge mate van rijcomfort, kwaliteit en efficiency zodat alle inzittenden optimaal kunnen genieten van de reis. De PEUGEOT Expert Combi biedt volop rijplezier dankzij de BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 of 115pk. De eerste kan gekoppeld worden aan de elektronische gestuurde ETG6-versnellingsbaki voor nog meer gebruiksgemak. Daarnaast profiteert u van de voor het segment uiterst lage waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstooti en zijn de gebruikskosten aantrekkelijk laag dankzij het onderhoudsinterval van 40.000 kmi of 2 jaar.

IN EEN OOGOPSLAG

NEEM CONTACT OP