PEUGEOT EXPERT - TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

Peugeot Expert

PEUGEOT Expert

Om het rijden nog comfortabeler en veiliger te maken is de PEUGEOT Expert leverbaar met een groot aantal rijhulpsystemen van de nieuwste generatie.

SNELHEIDSLIMIETINDICATIE- EN SNELHEIDSADVIESSYSTEEM

i

De multifunctionele camera herkent de verkeersborden met de daar geldende snelheidslimiet. Die limiet ziet u op het instrumentenpaneel en/of het head-up display en kunt u vervolgens gebruiken als ingestelde snelheid van de cruisecontrol of de snelheidsbegrenzer, als deze is ingeschakeld.

VISIOPARK 1

i

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd zodra u de achteruitversnelling inschakelt. Op het scherm kunt u dan het achterste deel van de auto en de omgeving erachter (over een hoek van 180°) zien. Daarbij worden rijlijnen weergegeven die meebewegen met het stuurwiel. Als er obstakels achter de auto aanwezig zijn, zoomt het systeem hier zelf op in. U kunt ook eenvoudig beelden vanuit een andere hoek selecteren.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Active Safety Brakei is een automatisch noodremsysteem dat in actie komt bij een dreigende aanrijding. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Mocht u niet of onvoldoende afremmen voor zo'n obstakel, neemt het systeem dat van u over. Dit helpt bij een snelheid tot 30 km/h een aanrijding te voorkomen. Bij hogere snelheden zullen de gevolgen van de aanrijding minder ernstig zijn.

GROOTLICHTASSISTENT

i

Dit systeemi werkt alleen als het donker is. Het zorgt voor veel gemak door automatisch over te schakelen van grootlicht naar dimlicht en omgekeerd, afhankelijk van de aanwezigheid van door de camera gedetecteerde voertuigen.

AIRBAGS

Peugeot Expert - Veiligheid 4 airbags

De PEUGEOT Expert bedrijfsauto kan worden uitgerust met 4 airbags:

  • Standaard zijn twee airbags vóór die bij een aanrijding het hoofd en de borst van de bestuurder en voorpassagier beschermen
  • Optioneel zijn twee zijairbags die de bestuurder en voorpassagier beschermen bij een aanrijding van opzij

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.