COVID-19 | Onze showrooms zijn grotendeels nog open, lees meer over onze beschikbare diensten MEER INFORMATIE
e-Expert
e-Expert

PEUGEOT e-EXPERT

DE NIEUWE PEUGEOT E-EXPERT

de Expert in het elektrische bedrijfsautosegment

PEUGEOT presenteert de volledig elektrisch aangedreven e-EXPERT. Deze bedrijfsauto voor lokaal emissievrije mobiliteit verschijnt in de tweede helft van 2020 op de markt met keuze uit twee batterijpakketten.

Met de e-EXPERT speelt PEUGEOT in op de groeiende vraag naar compacte, volledig elektrische bedrijfsauto’s. De PEUGEOT e-EXPERT wordt verkrijgbaar met naar keuze een 50 of 75 kWh batterijpakket.

De actieradius van de 50 kWh-versie bedraagt 200 kilometer (WLTP onder voorbehoud), terwijl de 75 kWh batterij goed is voor een actieradius van maar liefst 300 kilometer (WLTP onder voorbehoud). Dat is ruim voldoende voor dagelijkse werkzaamheden, aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat een bedrijfsauto gemiddeld niet meer dan 300 kilometer per dag rijdt. Bovendien is de PEUGEOT e-EXPERT uitermate geschikt voor het groeiende aantal steden waar steeds strengere uitstootnormen van kracht zijn.

Laadcapaciteit gelijk aan conventionele versies
De PEUGEOT e-EXPERT levert niet in aan praktische mogelijkheden. De elektrisch aangedreven variant biedt een laadvolume tot 6,6 m3, een laadvermogen tot 1.200 kg en een aanhangergewicht tot 1.000 kg.

Als eerste op de hoogte zijn van de alle mogelijkheden, prijzen en opening orders? Laat uw gegevens via onderstaand formulier achter en wij informeren u direct indien er nieuwe informatie beschikbaar is.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE VAN DE PEUGEOT E-EXPERT