PEUGEOT EXPERT - DESIGN & COMFORT

Peugeot Expert - Test de professionele bedrijfsauto van Peugeot

PEUGEOT Expert

De vloeiende lijnen geven de PEUGEOT Expert een krachtig en expressief uiterlijk, waardoor u direct al een indruk krijgt van het ruime en functionele interieur.

EXTERIEURDESIGN

Dat de PEUGEOT Expert, met zijn stoere design, een robuust en stijlvol ogende bedrijfswagen is, ziet u in één oogopslag. De voorzijde, de cabine en de laadruimte zijn evenwichtig geproportioneerd en de pure lijnen accentueren het vloeiende en moderne silhouet. Ook zal het u opvallen dat de nieuwe grille verticaal en hoog geplaatst is, wat de krachtige uitstraling duidelijk ten goede komt. Daarnaast geeft het Pack Looki met zijn led-lichtsignatuur, de uitstraling van uw bedrijf een extra stijlvol accent.

COMFORT

Het interieur van de PEUGEOT Expert biedt volop rijcomfort. Zo stapt u heel gemakkelijk de hoger geplaatste cabine in, van waaruit u een uitstekend zicht heeft op de weg. De cockpit is functioneel en ergonomisch; u zit als in een gezinsauto en er zijn veel opbergmogelijkheden aanwezig. Neem plaats achter het stuur en beleef nieuwe rijsensaties dankzij het head-up displayi en een groot aantal rijhulpsystemeni. In de cabine beschikt de PEUGEOT Expert met Moduwork(1) over een draaibaar tafeltje. Dit kunt u gebruiken als de middenarmsteun is neergeklapt. Hiermee verandert u de cabine in een handomdraai in een ergonomisch en praktisch mobiel kantoor. Ook zult u de smartphonehouderi met geïntegreerd laadsnoer en de tablethouderi op het dashboard kunnen waarderen: u heeft u al uw digitale apparatuur binnen handbereik en kunt uw ogen zoveel mogelijk op de weg gericht houden.

CONNECTIVITEIT

Peugeot Expert - Connect 3D-navigatiesysteem
Peugeot Expert - Mirror Screen-functie

Dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem van de nieuwe generatie - met spraakherkenningi - rijdt u zonder omwegen naar uw klanten. U bedient het via het touchscreen en profiteert van online services en verkeersinformatie in realtime van TomTom Traffici. U kunt uw smartphone aansluiten op de USB-aansluiting van het dashboard, zodat u beschikt over de Mirror Screen-functie*. Uw apps worden dan weergegeven op het 7-inch touchscreen en u kunt ze daarop ook bedienen.

*Alleen gecertificeerde MirrorLink®- of Apple CarPlayTM-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde MirrorLink®- of Apple CarPlayTM-app worden gedownload. De Mirror Screen-functie werkt met de technologie MirrorLink® in combinatie met telefoons met Android-, BlackBerry- en Windows Phone-besturingssysteem en compatibiliteit met MirrorLink®, en met de technologie Apple CarplayTM in combinatie met telefoons met iOS-besturingssysteem, op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Steeds meer nieuwe smartphones zijn van deze technologieën voorzien.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.